Arkadaşlar merhaba geçenki indirimden vatandan xbox 360 aldım(görmüşünüzdür sıcak fırsatlarda) şimdi sormak istediğim konulara gelirsek ben koleksiyonculuğu sevdiğim için xbox 360 ın exclusive oyunlarını toplamak istiyorum sorularıma gelirsek
1- Gears of War Ultimate Edition yani xbox one a gelecek olan sürüm hangi oyunları kapsıyor hepsimi remastered olarak gelecek ? 2- xbox 360 için gears of war triple pack varmış 3 oyun bir arada olan sürümü TR de satan bulamadım acaba hiç gelmedimi PAL olarak TR ye ? 3- en son gears of war jugdment çıkmış sanırım xbox one a gelen oyun aslında 5. oyunumu ?
1- hayır. Sadece geow 1 remastered olarak geliyor. Diğer oyunlar geriye uyumluluk özelliğiyle Xbox 360 oyunlarını eski haliyle Xbox one da oynayabilecekler.
2- bulup bulamamak şansına kalmış. Donanımhaber 2 inci el bölümünü arastir.
3- judgement ara oyun. 4 üncü oyun değil. 4 üncü oyun şuan geliştirilme aşamasında olan gears 4 ve sadece Xbox one a cikacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
anladım,teşekkürler cevabınız için xbox one alınca remastered olarak oynarım diye sordum ama ilk oyun zaten çok ucuz onuda alırım artık teşekkürler tekrardan