Şimdi Ara

GEARS OF WAR UE CLIPS & SINGLES (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonDogan

İyide bu 4 oyunu kapsamıyor muydu

Geriye uyumluluk geldiği zaman (kasım diye biliyorum) diğer oyunlarıda oynayabileceksin,jugment buna dahil mi? onu bende bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazseyfo kullanıcısına yanıt
    Seyfoma bak, helal
  • İtiraz ediyorum sayın hakim.
    Olay aslında şöyle gelişti.
    Ben her zamanki gibi keklik avına çıkmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arveladze011 -- 27 Ekim 2015; 21:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arveladze011

İtiraz ediyorum sayın hakim.
    Olay aslında şöyle gelişti.
    Ben her zamanki gibi keklik avına çıkmıştım

O nasıl kill abi, sis içinde:)

Osman ben özellikle center screen yüzünden almadım oyunu. Bir de bağlantı sorunları var sanırım. Gears 3'ü bekliyorum, oynarız yine bol bol:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 28 Ekim 2015; 10:46:38 >

• arveladze011 kullanıcısına yanıt
    Seyfettin abi
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Daha çok yolu var Seyfi'nin

Şunu da koyalım taze taze.

• Sniper Çalışmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arveladze011 -- 4 Kasım 2015; 21:23:22 >

• En son klipler.
    Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Çok iyi oynuyorsunuz gerçekten, tebrik ederim. Tabi izlerken morelim bozulmuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: arveladze011

En son klipler.
    Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Kimin öğrencisi yavvvvvv :)

• Şimdi hatırlıyorum da Osman sen şirkette sen Nintendo wii derken ben sana lan bak Xbox 360 da biz akşamları arkadaşlar ile Gears of War oynuyoruz
    şöyle zevkli, böyle zevkli, gel sana da 360 alalım dediğimi hiç unutmam. He, bir de senin daha ilk zamanlarında ben HS çakarken nasıl öyle HS atıyorsun demeni de dün gibi hatırlarım yani. :)) ehe ehe.

Şimdi ise senin üzerine Türkiye'de Gears of War oyuncusu tanımam o ayrı. Gears Maniac seni.

Tamam şimdi şımarma emi.
    Helal olsun Osman. Bu oyunda kill almak 3 gibi değil üstelik, bence en zoru ve hiç beceremiyorum ben. Cidden oyuncu yok üstüne burada:) Youtube'a video koyanlardan da eksiğin yok.

Bu arada, video başlıklarını biraz daha belirgin yapsan, daha çok insana ulaşır bence
  • Biran benden iyi oynuyorsun gibi geldi ama yok,hep kamillerle oynuyorsun.vidyonun sonunda aynı adamları ikişerkez öldürüyorsun,adamlar hala tek,tek geliyorlar.yahu toplayın takımı sıkıştırın köprüye,ondan sonra verin coşkuyu,oda olmadı alın long shot'u kullanmayın,ama nerdee hepsi kamil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler beyler.
    Sende orenecen bigun seyfi.
    Ogretecem sana da.
    Bak orda arabanin yaninda 4.35 civari beni nasi trolledin. Yanimda onume surekli vecen sendin.
    Sana git diyorum hedshot attim digerini de alacam diyorum. Hepsini sen alirsan biz kimi oldurecez diye agliyon.
    Birak artik biraz yardimci ol abine.
    Bi daha ogretmem bildiklerimi ona gore

Helal Osman abi hespi skill gerektiren hareketler klip süper olmuş. Keşke müzik vs. atıp montage yapsaydın çok daha fazla izlenirdi.
  • Eger herkes boyle oynuyorsa bulasilacak gibi degil su multiplayer oyunlarda rank e gore eslestirse cok mutlu olacagim ama bitek halo da gordum bunu digerleri karisik eslestiriyor . Battlefield ta ne guzel 1 ile 10 seviye arasi olanlar eslesiyordu oyunu ogreniyordum . 10 . Leveldan sonra bi girdim maca 200 level adamlar var . Yapsana soyle 25 to 40 40 to 50 50 to 80 seklinde . Buda oyle mi arkadaslar rastgele mi eslestiriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 12 Kasım 2015; 19:25:21 >
  • Omer ve benden sonra iyi sayilirsin abi.Omerin uzerine oyuncu gormedim ama.Adam gercek bir pro.

• Ahaha saolun hacilar.
    Omerim bi onceki video sarki kullanimindan dolayi kanalimda gorunmuyo artik.
    Ne zaman muzik kullansam " videonuz bicok ulkede engellendi" yazisi cikiyor.
    O yuzden koymadim muzik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.