Şimdi Ara

Gebze, ege ,dokuz eylul ,istanbul bilgisayar mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence aralarından en iyisi hem şehir şartları,ulaşım koşulları,eğitim ve sosyallik hepsi beraber düşünüldüğünde Ege Üni. gibi geliyor bana.

Gebze'nin eğitimi çok iyi deniyor ancak sosyallik manasında gerçekten çok kötü.Üstelik ulaşım koşulları da oldukça zorlu olduğu söyleniyor.
    Ama diyorsanız ki ben sadece dersime bakarım,gerisi beni ilgilendirmez,o zaman kesinlikle Gebze Teknik Üni...
  • ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt
    44bin
  • aynen öyle dediğiniz gibi bakalım hayırlısı
  • BlondeBomb B kullanıcısına yanıt
    Benim de 40 bin artık çok yorulduğum ve az da olsa sosyallik istediğim için ege-deü-gebze yazıcam bakalım hangisi gelcek belki de hiçbiri gelmez ğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs-lysz3

Benim de 40 bin artık çok yorulduğum ve az da olsa sosyallik istediğim için ege-deü-gebze yazıcam bakalım hangisi gelcek belki de hiçbiri gelmez ğ
    Hocam Ege %99 gelir.Şimdiden hayırlı olsun diyorum ben.
  • Hocam başta ben de kesin diyordum sonra bilgisayara olan ilgiyi görünce umudumu azalttım, gerçi normal hayatta bilgisayara o kadar ilgi duyan görmüyorum ama foruma girince bakıyorum bilgisayara ilgi fazla egeye de fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs-lysz3 -- 13 Ağustos 2018; 22:45:29 >
  • quote:

Hocam başta ben de kesin diyordum sonra bilgisayara olan ilgiyi görünce umudumu azalttım, gerçi normal hayatta bilgisayara o kadar ilgi duyan görmüyorum ama foruma girince bakıyorum bilgisayara ilgi fazla egeye de fazla
    Hocam tabii ki doğru söylüyorsunuz,bilgisayara olan ilgi fazla ancak bu kadar da umutsuz olmayın bence rahat 42-43k seviyelerine geriler.
  • Ben de puan türlerinin birleşmesinden dolayı ege 42-43 deü de 45-46 olur diyorum, az kaldı bakcaz görcez hocam umarım sizin de istediğiniz yer gelir

• quote:

Ben de puan türlerinin birleşmesinden dolayı ege 42-43 deü de 45-46 olur diyorum, az kaldı bakcaz görcez hocam umarım sizin de istediğiniz yer gelir
    Aynen öyle hocam,ben de sizin tahminleriniz gibi düşünüyorum.Çok teşekkür ederim ben de TAÜ EE istiyorum umarım ikimiz de istediğimiz yere yerleşiriz...
  • ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt
    Ege de beni bul
  • mtehsan1 M kullanıcısına yanıt
    Pardon 2 sene 8k olacaktı.2013 teki sıralamasına geri dönecek.İsmi değiştiği için 50k lara geriledi.

• İzmir'deyim, bu yüzden Ege ve 9 Eylül için konuşayım. Mühendislik açısından Dokuz Eylül daha köklü diye biliyorum. Ancak ilgili olmadığım için mühendisliklerinin eğitimleri hakkında detaylı bilgim yok. Ortam olarak konuşacak olursak Ege tartışmasız ülkemizin en güzel kampüslerinden birine sahip. Bornova'da öğrenci olmanın tadını dibine kadar yaşarsın. Ege üniversite denecek nadir yerlerden biri ülkemizde. Dokuz Eylül'ün Ege kadar sosyal imkanı yok. Buca'da kampüsü. Şehrin sosyal bölgelerine bir hayli uzak.Kabaca dağ başında. Ama eğitimi kesinlikle ortalamanın üzerinde. Ege'yi üste yazmanı öneririm. Ben de büyük ihtimal Ege'ye yerleşeceğim kazanırsak mesajlaşalım :)
  • animagus7 A kullanıcısına yanıt
    44 bine ege gelmez diye düşünüyorum ama yine de dediklerinizi dikkate alacağım sonuçlar açıklanınca mesajlaşalım :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.