Gebze teknik üniversitesinde veya Gebze teknik üniversitesi endüstri mühendisliği okuyan var mı? Varsa eğer okul ve bölüm hakkında her şeyiyle bilgi verebilir mi? |
Gebze teknik üniversitesi veya Gebze teknik üniversitesi endüstri mühendisliği okuyan var mı?
-
-
Up
-
Gebzede endüstri 1.sınıftayım soruların varsa cevaplıyım
-
Hazırlığı atladığım için dersleri online görüyorum ama okula gittim bildiklerimi yazayım. Okulun kampüsü baya büyük ve içinde spor salonu konferans salonu halı saha vb. bir çok şey var. Ama eksik olan şeyler yok değil .Mesela market yok ve oturmak için sadece tek bir kafe var(Kelebek kafe). İstanbuldaysan ulaşımı çok rahat çünkü içinden marmaray geçiyor. Tuzlaya gitmek istersen 10dk,kadıköy ise 50dk civarı diyorlardı. Fatih durağında inersen direkt üniversitenin ve yeni yapılan endüstri binasının önünde iniyorsun. Daha okulda eğitim görmedim ama öğrenciler genellikle sosyal anlamda yetersiz olduğunu düşünüyor.
Endüstri bölümü 2019'da açıldı.Daha birinci sınıf olduğum ve dersleri online gördüğüm için tam yorum yapamam ama eğitim olarak bence iyiler.
Eğitim olarak kafandaki soru işareti akademik kadro olabilir (benim öyleydi).Yeni öğretim üyeleri alınacak ayrıca şuan ki hocalar sağlamlar ve çok iddialılar.
-
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum, Ben zaten Gebze'de oturuyorum. Sosyal anlamda çok umrumda değil benim merak ettiğim tek şey eğitim kalitesi. Yazdığınız kadarıyla şu an birinci sınıfsınız sanırım online derslerde hocalar nasıl online ders olmasına rağmen iyi anlatabiliyorlar mı? Ve merak ettiğim bir şey daha var sınıf nasıl insanlar olarak, kaç kişisiniz kaç kız kaç erkek?
-
1.sınıf olarak 46 kişi olmamız lazım ve bunların birkaçı yabancı. Sınıfın yarısı kız yarısı erkek gibi. Daha biriyle tanışmadım ama sorun olacağını düşünmüyorum yardımsever insanlar .Derslerde hocalar ilgililer ve genellikle bir şey katmak için ayrıca uğraş gösteriyorlar(düşük kredili zorunlu dersler dışında).Ders harici quizler ve ödevler her hafta oluyor.
-
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X