Beyler Gebze'den Ümraniye'ye ordan da ümraniyespor tesislerine nasıl gidilir bilen varmı :/
Nevzat Demir Deseydin Yardımcı Olurdum ama bilemicem
quote:
Orjinalden alıntı: _CrAzY_
Nevzat Demir Deseydin Yardımcı Olurdum ama bilemicem
:(
701 kayıtlı üye den yokmu dedğim istikamette gitmiş olan
Gebze Harem gitmiyor mu?
öncelikle gebze-harem minibüsleriyle hareme kadar geleceksin..oradan ister kadıköye istersende üsküdara geçeceksin(10-15 dk yürüme mesafesindedir merak etme)daha sonra ümraniye minibüslerine binip ümraniyeye ulaşacaksın...anca bu kadar tarif edebilirim...kolay gele.
quote:
Orjinalden alıntı: kaanim
öncelikle gebze-harem minibüsleriyle hareme kadar geleceksin..oradan ister kadıköye istersende üsküdara geçeceksin(10-15 dk yürüme mesafesindedir merak etme)daha sonra ümraniye minibüslerine binip ümraniyeye ulaşacaksın...anca bu kadar tarif edebilirim...kolay gele.
Eyv. sağolasın ;)
gebzeden trenle bostancıya bostancıdan 19D ile ümraniye ondan sonrasını bilmiyorum
3 sene gebzeye gittim geldim üni. için ümraniyede oturan arkadaş öle yapıyordu
ümraniyeye gelince gerisi kolay dudullu istikametine doğru gidiceksin sağda benzinlikler filan var orada çay bahçesi var arkası ümraniyespor tesisleri.Neden gidiyorsun.Orada çok oynamışımdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme