Şimdi Ara

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Tanıtımı (GYTE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

Orijinalden alıntı: AdP 10

Yüksek Lisans için tavsiye edermisiniz ? Akademik kariyer düşünmüyorum sadece amaç ünvan aynı anda çalışarak bitirebilirmiyim ? Hocalar çok sıkı mı nefes aldırmıyorlar mı ?

Zaten buranın kuruluş amacı yüksek lisans ve doktora öğrencileri yetiştirmektir. İlk lisans öğrencisini 2000li yıllardan sonra almıştır. Dolayısıyla kadrosu yüksek lisans ve doktora öğrencilerine eğitim veren bir kadrodur. Kısacası yüksek lisans için Türkiye'de yazabileceğin en iyi yerlerden biridir.

Hocaları nefes aldırmayacak kadar değiller ama sıkıdırlar. (Bilgisayar Müh hariç)

Öyle de arkadaş akademik düşünmüyorum demiş. Soft bir yüksek istiyor. GYTE bunun için hiç ama hiç uygun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit: sonunda bil Müh hariç yaziyormus :-D

• @kirmik
    Eğer öyle bir düşüncesi varsa gelmesin GYTE'ye. Yoksa yükseği 3-4 seneye anca verir.

@Adp 10
    Sadece ünvan istiyorsanız daha farklı ve bitirmesi kolay bir üniversite seçmelisiniz. Kirmik'in de dediği gibi eğer soft bir yüksek istiyorsanız GYTE size zulüm gibi gelir bitmek bilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 28 Haziran 2013; 18:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmik

Edit: sonunda bil Müh hariç yaziyormus :-D

Eğri oturup doğru konuşmak gerek bizim okuldaki bil müh'leri gördükçe kendi bölümüm bana işletme gibi geliyor.
  • quote:

quote:

Eğri oturup doğru konuşmak gerek bizim okuldaki bil müh'leri gördükçe kendi bölümüm bana işletme gibi geliyor.

Vallahi benim lisans ve yl itü bilgisayardan. GYTE 'de doktoraya başlamıştım. Burnumdan geldi :-D

• quote:

quote:

quote:

Vallahi benim lisans ve yl itü bilgisayardan. GYTE 'de doktoraya başlamıştım. Burnumdan geldi :-D

Doğrudur. Lisanslara böyle yapıyorlarsa kim bilir doktoradakilere nasıl yapıyorlardır :)

• Arkadaşlar cevaplar için sağolun çok yardımcı oldunuz. Ben daha soft bir yüksek lisans düşünüyorum ünvan maaşı arttırma amaçlı aynı zamanda çalışacağımdan.. GYTE yüksek lisansta çok ünlü olduğunu bildiğimden ve İst e yakın olduğundan istemiştim ama bitirmekte zorlanırım diye başvurmadım.

@noktape, kirmik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdP 10 -- 28 Haziran 2013; 23:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdP 10

Arkadaşlar cevaplar için sağolun çok yardımcı oldunuz. Ben daha soft bir yüksek lisans düşünüyorum ünvan maaşı arttırma amaçlı aynı zamanda çalışacağımdan.. GYTE yüksek lisansta çok ünlü olduğunu bildiğimden ve İst e yakın olduğundan istemiştim ama bitirmekte zorlanırım diye başvurmadım.

@noktape, kirmik

en doğrusunu yapmışsın hocam. gyte çalışan öğrenci için uygun bir okul değil pek. hele hele bilgisayarda hocalar kendini tamamen okula adamanı bekliyor.
    ayrıca lisnsüstünü öyle direk başvuruyla kabul etmiyorlar. önce ilgi alanındaki hocayla konuşup çalışma alanını belirlemen, hoca sana ok verdikten sonra başvurman gerekiyor ki kabul edilebilesin. ayrıca ders aşamasında da tez için düzenli olarak çalışman gerekiyor. çalışarak bitirmek cidden çok zor.
    ben itüdeki yükseği 3 senede bitirdim bir yandan çalışarak. aşırı zorlamadı. iki sene ders alıp üçüncü sene teze odaklanmıştım. istanbulda okul çok. başka okulları deneyebilirsin. çalıştığın şirket destekliyorsa özel üniversiteleri de değerlendirebilirsin.

• Güncel

• s. durmuş S kullanıcısına yanıt
    1 ve 3 izmir yuksek teknoloji icin gecerlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

1 ve 3 izmir yuksek teknoloji icin gecerlimi?

IYTE de aynı şekilde teknik üniversite statusundedir. Eğitim anlayıslarının aynı oldugunu dusnuyorum,biliyorum

Diploma eki ise IYTE de vardı 2013 e kadardı uzattılar mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.