merhabalar, peugeot 307 aracımda yaklaşık bir aydır hararet göstergesi arabayı çalıştırıp yola çıktıktan yaklaşık 10 dk sonra yükselmeye başlıyor ve kalorifer de aynı şekilde 15-20 dk sonra ısı vermeye başlıyor. ayrıca arabayı ilk çalıştırdığımda da su sesi gibi bir ses geliyor. ustaya sordum bu havalarda normaldir dedi. acaba havaların soğumasından dolayı bu normal mi yoksa gerçekten geç ısınma problemi mi var? termostatta sorun olabilir mi? bir de evden çıkınca direk çevre yoluna çıkıyorum. şehiriçi olmadığından hızlı ve dur-kalk yapmadan gittiğim için de olabilir mi? cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
benim aracım da 307 benzinli ve o da biraz geç ısınıyor... bakıma gittiğimde danışacağım ama bir sorundan ziyade aracın karakterinden kaynaklı gibi çünkü fark ettiğim bir sıkıntısı yok...
Tabii ki araç yüksek hızda gittiğinde daha geç ısınır. Şehir içinde 10 dakika kullandığınız an ısınır ancak otoyollara giriyorsanız eğer ısınmaması normal bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme