Şimdi Ara

Geç mi kaldım? Boş hayal mi, oluru var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de hocam. Sizin bir tavsiyeniz olur mu? Mat-Geo bitsin de öyle mi devam edeyim yoksa mesela haftada Geometri'yi bir gün düşürüp haftada 2 gün fen mi yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atarlı imam A kullanıcısına yanıt
    1996 doğumluyum hocam.

• Mr.Scientist kullanıcısına yanıt
    İnşallah ya. Valla şu hayattaki en büyük isteğim kaliteli bir eğitim, kaliteli bir kariyer. Çok teşekkür ederim:)

• CVengeance C kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir. Bazısı bir dersi alıp bitirmeyince rahat etmiyor, kimisi verimli olsun diye parçalara ayırıyor. Sana kalmış yani

• Teşekkürden önceki cümleyi ders içinde yapabilirim diyorsanız (bence abartı olur ama) bence gayet oluru var ama yapacağınıza inanmanız lazım. Yani olmama ihtimalini sonuçları beklerken düşüneceksiniz şimdi değil.

Kolay gelsin.
  • Ne güzel hocam, azminiz gerçekten insanlara örnek olmalı.

Ben kesin bir şey söyleyemem ama en azından netleriniz güzel başlangıç için, ben Mat. için söyleyeyim sınava yakın o netlere ulaştım diye seviniyordum. Zaten tecrübeniz var, kesinlikle LYS'nin belli bir kısmı bitmiş olmalı YGS'den önce. Buna dikkat ederseniz sıkıntı olmaz umarım.

Bu arada buradan trolller çıkabilir sakın aldırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de o kadar abartıya kaçmaya gerek yok zira bu sefer o kadar kendimi yorarsam illa ki bir yerde büyük bir kopukluk yaşarım. Düzenli çalıştıktan sonra günde 4-5 saat bile yeterli olur bence, yeter ki düzenli çalışılsın. Umarım olacak, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVengeance -- 15 Eylül 2017; 4:31:43 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Planladığım gibi olursa YGS'den önce büyük ölçüde LYS de bitecek hocam. Teşekkür ederim umarım başaracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CVengeance

Bir tık rahatladım en azından :) Teşekkür ederim. Tabi ki LYS'ye de başlayacağım. En geç Aralık ayında başlayacağımı düşünüyorum. Tek sorun, acaba o zamana kadar YGS konuları bitmezse beraber mi götürmeliyim yoksa YGS konularında hızlanıp, bitirip öyle mi LYS'ye başlamalıyım?

Kac konunuz kaldi yaklasik? Gercekten azsa ygs hizlanin derim, ama ygs'de detayli konu calismaniza gerek yok, yuzeysel bilgi+deneme biliyosunuz. Mat'da zaten behzat hoca'yla super gidersiniz o konuda suphem yok.. Ygs fen hizlanin 1 ay icinde de lys baslayin derim ben.

Sosyal konusunda da soylemek istedigim bir sey var gecen sene sozel yapmayan arkadaslarim lysde geriledi. Kat sayisi lys'de artiyor diye biliyorum. Sozele calismasaniz da deneme cozun derim ben, ben de oyle yapiyorum hedeflerimiz yuksek cunku :)) bu arada hangi universite hangi muhendislik istiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.