Beyler kusura bakmayın arkadaş anlama kıtlıgı var...ben ona öglen 2 ye kadar bekleyecez demiştim...o gece anlamış...işte olay bundan ibaret kusura bakmayın tekrar...
14:00 de acılma ihtimali yuksektir...
Alıntıları Göster
02:00 niye diyon o zman :D 14:00 desene :D
quote:
Orijinalden alıntı: swix
02:00 niye diyon o zman :D 14:00 desene :D
Alıntıları Göster
15 dakika kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Eremenko/
15 dakika kaldı
Alıntıları Göster
Hadi millet 3 saat sabrettik son 14 dakka Rabb-im bu silkroad manyağı kullarına yardım eyleeee
quote:
Orijinalden alıntı: 0aragon0
Hadi millet 3 saat sabrettik son 14 dakka Rabb-im bu silkroad manyağı kullarına yardım eyleeee
Alıntıları Göster
son 10 dakika İnşallah açılcak
quote:
Alıntıları Göster
son 10 dk.
quote:
Alıntıları Göster
tamda silaha alchemy basıcaktım hayalini kuruodm :P nese acılcak insallah son 10 dakka
quote:
Orijinalden alıntı: KaramsarTarz
tamda silaha alchemy basıcaktım hayalini kuruodm :P nese acılcak insallah son 10 dakka
Alıntıları Göster
10 ve 20şer saniye arayla 3 mesaj ücüde son 10 dk :D bu kadar mı silkroad manyagıyız beah
quote:
10 ve 20şer saniye arayla 3 mesaj ücüde son 10 dk :D bu kadar mı silkroad manyagıyız beah
Alıntıları Göster
son dakikalarrr haydi girelim de su siteden ogrendigm seyleri yapayım
quote:
Alıntıları Göster
BEYLER HER AN AÇILABİLİR BUG TABLET ONLARI YAPMIŞLAR SİTEDE GÖRDÜM. ŞİMDİ SON NOTİCE Yİ VERCEKLER VE GİRECEZ 10 DK YA AÇILIR.
quote:
Alıntıları Göster
arkadaşlar acılmazsa sucu üstüme atmayın...bende tam olarak emin bişey söyleyemedim arkadaslarıma...acılması olası...acılmazsa bir sonraki saatin yolunu gözlücez...
quote:
Orijinalden alıntı: Xlargest
arkadaşlar acılmazsa sucu üstüme atmayın...bende tam olarak emin bişey söyleyemedim arkadaslarıma...acılması olası...acılmazsa bir sonraki saatin yolunu gözlücez...
Alıntıları Göster
yani açılmıyacak diosun
quote:
Alıntıları Göster
update neden baslamıo ?
quote:
Orijinalden alıntı: oknayay
BEYLER HER AN AÇILABİLİR BUG TABLET ONLARI YAPMIŞLAR SİTEDE GÖRDÜM. ŞİMDİ SON NOTİCE Yİ VERCEKLER VE GİRECEZ 10 DK YA AÇILIR.
Alıntıları Göster
Hadi hep beraber==Son 4 dakika
quote:
Orijinalden alıntı: __HoLy__
update neden baslamıo ?
Alıntıları Göster
peki update yaptıkdan hemen sonra girebilcezmi yoksa check mi yazcak
quote:
Orijinalden alıntı: _battal_
Alıntıları Göster
luncherin açılışı deişti önce luncher gelio soora hata verio hatanın gelişide deişmiş uyarı olarak gelio buda bi umut
quote:
Alıntıları Göster
we will post notice ( once ) the servers are ( once ) again up then open:
yani: "şerefsiz, hileci,hirsiz ,dilenci, oyunun ahlakini ve düzenini bozan, hiyar,adi,cimbildaklar terk etmeden ( once ) oyunu acmiyoz...
( once ) kendilerine çeki düzen versinler veremiyolarsa biz verimesini biliriz." diyolarmış.
valla ben baskasinin yalancisiyim...ingilizce ve korece bilenler daa ii bilir.
hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: _battal_
Alıntıları Göster
Son 1 dakika
quote:
Orijinalden alıntı: mutluhaberler
yani: "şerefsiz, hileci,hirsiz ,dilenci, oyunun ahlakini ve düzenini bozan, hiyar,adi,cimbildaklar terk etmeden ( once ) oyunu acmiyoz...
( once ) kendilerine çeki düzen versinler veremiyolarsa biz verimesini biliriz." diyolarmış.
hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mutluhaberler