Kardeşim ne yapıyorsunuz ya!!Sipariş edecem 100 kilo olacam sonra
et döner dürüm ve çiğ köfteli dürüm yedim az önce anca kesti ohh miğdem şenlik yaptı
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
karnım guruldadı len vicdansızlar bu aralar annem de 'doğal beslenmeliyiiiizz' akımına kapıldı ben napcam bilmiyorum ya dışarı çıkınca tıkınıyorum resmen çünkü evde ot yiyoruz
Benim annem de kapıldı o akıma. Et de yiyoruz ama tatsız tutsuz oluyor. Yağını tuzunu az katıyo falan. Diyom bırak bu işleri önemli olan yemeğin lezzetli olması. Atın ölümü arpadan olsun
Bu arada bugün gidip burada resmi verilen yemeklerin birinden yiyeyim bari, gece canım çekmesin
yeter yaa valla demin yemek yedim tekrar açtınız iştahımı.Acıyın biraz bana
Evet açalım bakalım konuyu biraz.
her gece 2 gibi acıkır tıka basa yerim.ya peynirli omlet yada tost ekmek arası falan üstüne de corn flakes
yarım tencere makarna yaptım,salçalı,yanınada soğuk gazoz şimdi ise tıka basa yediğim için bu resimler etkisi azaldı.. şimdi sabaha kadar rahatça mışıl mışıl uyurum..aç yatmak iyi olmuyor.
Canım hamburger çektiiiiiiiiii
yaptığınız iş mi ya
not: yemek yemeye gidiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
yaptığınız iş mi ya
not: yemek yemeye gidiyorum
hala açık yerler vardır bu saat henüz erken
Ya ne biçim insanlarsınız sadistmisiniz nesiniz
Açlıktan ölüyorum..........İskender
dolapta sucuk var, gece onla idare etçez artık
sucuk offff o kokusu yokmu,hele o tadı..makarna yedim ama canım çekti şimdi. ekmek arası yapcan yanınada kola
acı çekiyoruz burda yapmayn etmeyn
yukari
Ya konuya girene kadar aç değildim şimdi açıktım mutfağa gidiyorum ben
ekle benide hocam
ekmek arası artık ne verdiyse yemeye gidiyorum ztn bu saatlerde ye ye olduk öküz gibi afedersiniz ama olmuyorki yaa aç aç offff neyse
Ben ekmek arası sosis + ayran yaptim valla süper gitti
ulan rejimdeyim ayıptır günahtır be merak ettim girdim girmez olaydım derler ya insanın başına ne gelirse ya meraktan yada ...