Şimdi Ara

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.688
Cevap
7
Favori
225.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SONY DSC-W40 el ile cekim
     GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Cihaz Sanyo E-6 arkadaşlar.
    İlk resim tam gece değil, akşam üstü gibi. [Resimlerin ikiside elde çekimdir]
    ---
    ISO : 161
    F / 3,3
    Odak Uzaklığı : 6 mm
    Poz Süresi : 1/30 sn.
     GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

---
    ISO : 200
    F / 3,3
    Odak Uzaklığı : 6 mm
    Poz Süresi : 1/2 sn.
     GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

---
    Resimlerin ikisindede hiçbir edit yoktur.
    Önerileriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 16 Ocak 2007; 9:19:48 >

• elde çekim için çok güzel titretmemişsiniz.
    f2,8
    iso 320
    1 sn
    tebrikler .
    fotografın büyük kısmı karanlık gerçi..

quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

bende gondereyim bi tane
     GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterorion

@burkon
    Uzun pozlama kaç sn 6 fln mı? Bende samsung s800 var gece modunda ayarları otomatik ayarlıyo yani gece moduna aldığım zaman uzun pozlamayı kendim ayarlayamam sanırım, ama manuelden kendim ayarlayabilirim. Zaten gece modunun espriside o sanırım denklanşör hızını uzun tutmuş 6 sn gibi.

@prokizya
    sende s500 vardı böle bi çekim denedin mi?

Yok kardeş bende casio z120 var ama elinde ki valla çözemedim yazdığın isim harika olmuş malesef eve gidince yorgunluktan hiç birşey le uğraşamıyorum.
    Ama maşallah yani fotoğraflar

@yakisikliasterik Kardeş hava lojmanlarının karşısında oturuyorsun sanırım ya kulesiteyi gece çeksene vaktin varsa yada Alaaddinden afra ya doğru bir manzara

• Olympus µ800
    iso 800
    1/3 sn

Bir trafik kazasından hemen sonra;
    zamanı tam donduramadım ne yazıkki!
    zoomlayarak 1/3sn de çekildiği için koşuşturan insanların hareketi belirli oluyor

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 16 Ocak 2007; 10:01:13 >
  • @radiko
    tebrikler bence bu işte son noktayı koymuşsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: radiko

buda benden...

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

• tesekkurler. 5 tane cektim ayni yerden. bu en net olaniydi. hele biri vardiki bayaa titremis elim cok kotuydu. araba demeye bin sahit lazimdi . bu gece belki bi yere sabitleyerek cekerim. malesef pencerenin al bolgesi kaucuk oldugundan sabitlemeye kalktiginda , deklansore basinca daha cok sallaniyor goruntu. artik sandalye cekerim oraya herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: radiko

elde çekim için çok güzel titretmemişsiniz.
    f2,8
    iso 320
    1 sn
    tebrikler .
    fotografın büyük kısmı karanlık gerçi..

quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

bende gondereyim bi tane
     GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

• quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

Olympus µ800
    iso 800
    1/3 sn

Bir trafik kazasından hemen sonra;
    zamanı tam donduramadım ne yazıkki!
    zoomlayarak 1/3sn de çekildiği için koşuşturan insanların hareketi belirli oluyor

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

@MrKutlu burası Talatpaşa Bulvarı değil mi ???
  • Evet talatpaşa blv. yoksa o kazayı sen mi yaptın?

quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

@MrKutlu burası Talatpaşa Bulvarı değil mi ???
  • arkadaslar sevindim ve üzüldüm kimse eliyle cekmiyor neden elinizle hissederek cekmiyorsunuz
    bırakın trpodu falan lütfen elle cekelim ele ele verelim

ayrıca mrkutlu arkadas bak elle cekince nasıl kotu cıkabililiyr beni anladın heralde ben hep elle cektim o yuzden oyle ve hiç katkı maddesi yok dogal olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya
    Yok kardeş bende casio z120 var ama elinde ki valla çözemedim yazdığın isim harika olmuş malesef eve gidince yorgunluktan hiç birşey le uğraşamıyorum.
    Ama maşallah yani fotoğraflar
    @yakisikliasterik Kardeş hava lojmanlarının karşısında oturuyorsun sanırım ya kulesiteyi gece çeksene vaktin varsa yada Alaaddinden afra ya doğru bir manzara

Yazdığım isim???

Prokizya Konyalı mısın sen? Ben Her geçişte uğrarım hatta 20 ocakta Yine uğricam 3 günlük fln. Geçen geldimde erdoğan gelmiş heryer doluydu zor yer buldum, şansa baq bula bula benim gelceğim günü bulmuş adam Konyada güsel manzaralık yerler varmı, meramdan başka

• quote:

Yazdığım isim???

Prokizya Konyalı mısın sen? Ben Her geçişte uğrarım hatta 20 ocakta Yine uğricam 3 günlük fln. Geçen geldimde erdoğan gelmiş heryer doluydu zor yer buldum, şansa baq bula bula benim gelceğim günü bulmuş adam Konyada güsel manzaralık yerler varmı, meramdan başka

Yok kardeş Konya'lı değilim ama epey gezdim Meram güzel Alaaddin Tepesinde ki caminin içinden geç arka tarafta eski kaya mezarları var onun ordan Konya ayaklar altında sayılır Kule site de güzel. Sonra Çarşıda Selçuklu dönemine ait bir camii var (caminin en büyük özelliği pencereleri kapısından büyüktür.Barok sanatı.) Sonra Zafer var Yeni yaptılar oraları Ne bileyim makine elinde nere hoşuna giderse çek

Hava lojmanlarının karşısında Jandarma var orda biraz vakit geçirmiştim de (Asker olarak)

@MrKutlu yok kardeş Allah cümlemizi korusun kaza da nasıl olmuş hayret valla. çektiğin yer sanırım ya bulvar çiçekçiliğin üstü yada orda bir Fotoğrafçı var sanırım oralar.

• evt o kaa güzel
    ama nassıl
    sen kalite olmak
  • @prokizya sende her yeri bilion be yaw
  • Samsung S800, gece modunda(6sn bekleme), baya karanlıktı çektiğim kısım. Manuelde hangi ayarlarda daha aydınlık ve net bir görüntü elde edebiliriz? Max. 8sn. oluo zaten. ısoyu kaç yapmak lazım?

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterorion -- 17 Ocak 2007; 2:25:32 >

• Bakırköy tren istasyonu.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • quote:

@prokizya sende her yeri bilion be yaw

Yok be o kadar değil ...

Asker çarşıya çıktığında ne yapar başka gezer gezer gezer
  • Arkadaşlar otomatik çekmeye alırsanız, elde çekerken titremeden dolayı oluşan kaymalar minimuma iniyor
  • Herkese merhaba..

Panasonic Lumix TZ1
     GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

• Selam Hasnickitr ()

Kardeş bunlar gece çekiilmiş fotoğraflar; gece çekimi değil gibi ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.