Şimdi Ara

Gece Gece Camdan Ah Uh Kadın Sesleri Geliyor Uyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıktım ya her gece aynı mevzu bütün sokak inliyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Gece Camdan Gelen "Ah Oh" Kadın Sesleri Nedeni

Gece geç saatlerde evinizin camından gelen "ah oh" sesleri uykunuzu kaçırabilir ve endişeye neden olabilir. Bu seslerin nedeni genellikle tıbbi bir durumdur ve kadınlarda daha yaygındır.

Nedenleri:

• Uyku Apnesi: Uyku apnesi, uyku sırasında nefes alışınızın durmasına neden olan bir durumdur. Bu, "ah oh" seslerine neden olabilir çünkü kişi nefes almaya çalıştığında hava yolu tıkalı olur.
    • Solunum Yolu Enfeksiyonları: Soğuk algınlığı, grip veya sinüzit gibi solunum yolu enfeksiyonları, boğazın ve burun geçitlerinin şişmesine neden olarak "ah oh" seslerine yol açabilir.
    • Astım: Astım, hava yollarının daralmasına ve tıkanmasına neden olan bir hastalıktır. Bu, nefes almayı zorlaştırabilir ve "ah oh" seslerine neden olabilir.
    • Akciğer Hastalıkları: Kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) veya kistik fibroz gibi akciğer hastalıkları, akciğerlerin hava ile dolmasını zorlaştırabilir ve "ah oh" seslerine neden olabilir.

Ne Yapmalısın?

Eğer gece geç saatlerde camından "ah oh" sesleri duyuyorsan, bunun nedenini belirlemek için bir doktora görünmelisin. Doktor, tıbbi geçmişini alacak, muayene edecek ve gerekirse testler isteyecektir.

Tedavi, altta yatan nedene bağlıdır. Örneğin, uyku apnesi için tedaviler arasında sürekli pozitif hava yolu basıncı (CPAP) cihazı kullanımı veya ameliyat yer alabilir. Solunum yolu enfeksiyonları genellikle antiviral veya antibiyotiklerle tedavi edilir.

Önemli Uyarı:

Eğer "ah oh" seslerine ek olarak nefes darlığı, göğüs ağrısı veya bayılma gibi belirtiler yaşıyorsan, derhal tıbbi yardım almalısın. Bu durum acil bir tıbbi müdahale gerektirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dışarıdamı sevişiyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

Dışarıdan bir şey gözükmüyor sanırım cam açık kadın son ses bağırıyor anasını satayım, ana avrat sövecem en sonunda camdan millet uyanacak diye ses çıkarmıyorum.

• Camları aç, son ses "ah deme oh de" aç 1-2 dk.

Camlarını kapatırlar, diğer komşular da tepki vermezler.

• Aga be çok kötü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim burda bi aralar yatak sesi geliyodu gıcır gıcır

• Ulan şu durumlar hiç benim başıma gelmiyor nasıl bı duygu merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açık havada sosyal mesafeli çubukla ilişkiye giriyor olabilirler

• rough sex seviyorlar demekki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece Gece Camdan Ah Uh Kadın Sesleri Geliyor Uyamıyorum
  • Olsa da dinlesek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.