Bildirim
Gece gece kafam karıştı.....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yıldız elektrik oluyorsa düşünmeden yaz derim. İstanbul Üniv inşaat müh.le kıyaslarsan hata etmiş olursun. -
2.ögretim 35k diyor yıldız elektrik 33k dayım olabilir yani daha çok inşaat alanına ilgim olduğu için bi soru işaretim yoksa yıldız vs istanbul üni de yıldız tabiki kazanan taraf olur -
up gençler up -
İstanbul inşaatı öneririm, dayım buradan mezun oldu ve ingilizcesi de olduğu için Ukraynada havalimanı projesinde çalıştı, sonra Türkmenistan ve dubaiden iş teklifi geldi. Şimdi Türkmenistanda olimpiyat köyü projesinde çalışıyor. İnşaat klubu var iü nün, baya başarılı bir klüp inşaat alanında.
İÜ inşaat tutuyorsa öneririm ben :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reykjavik -- 3 Temmuz 2013; 3:39:55 > -
benmde yeğenim iü inşaatta aklın varsa iü de mühendislik okuma diyor çok sıkıntılı olacak tercihler -
quote:
Orijinalden alıntı: walk_alone91
benmde yeğenim iü inşaatta aklın varsa iü de mühendislik okuma diyor çok sıkıntılı olacak tercihler
Hocam şimdi iü de mühendislik var, mühendislik var. Msela marmarada da müh okunmaz derler ama Marmara Bilgisayar mühendisliği Ytü den bile iyidir. İstanbulda da bildiğim en iyi bölüm İnşaat mühendisliği. sosyal ortam, öğrenci klüpleri olsun inşaat mühendisliği gayet iyi.
ha istanbul ünide müh okunmaz dersen yalan olmaz, ama istanbul ünide inşaat gayet okunur. Öneririm ben. Ytü makina 500 kişi, elektrik ise son kpss olaylarından sonra iyice revaçta..
zamanında şu logodan az görmedim röportajlara falan gidiyordu dayım dergi adına :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reykjavik -- 3 Temmuz 2013; 3:46:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reykjavik
quote:
benmde yeğenim iü inşaatta aklın varsa iü de mühendislik okuma diyor çok sıkıntılı olacak tercihler
Hocam şimdi iü de mühendislik var, mühendislik var. Msela marmarada da müh okunmaz derler ama Marmara Bilgisayar mühendisliği Ytü den bile iyidir. İstanbulda da bildiğim en iyi bölüm İnşaat mühendisliği. sosyal ortam, öğrenci klüpleri olsun inşaat mühendisliği gayet iyi.
ha istanbul ünide müh okunmaz dersen yalan olmaz, ama istanbul ünide inşaat gayet okunur. Öneririm ben. Ytü makina 500 kişi, elektrik ise son kpss olaylarından sonra iyice revaçta..
zamanında şu logodan az görmedim röportajlara falan gidiyordu dayım dergi adına :)
elektrik ile ilgili kpss olayı nedir hocam
-
quote:
quote:
quote:
elektrik ile ilgili kpss olayı nedir hocam
Şu konuya göz atmanı öneririm:
http://forum.donanimhaber.com/m_50935823/tm.htm
-
evet kpss dezavantajı oluşmuş ama elektirk mühendisleri genelde özelde çalısıyor bildiğim kadarıyla zaten 3 ünide olması lazım yıldız makine nasıldır bi bilginiz varmı -
quote:
evet kpss dezavantajı oluşmuş ama elektirk mühendisleri genelde özelde çalısıyor bildiğim kadarıyla zaten 3 ünide olması lazım yıldız makine nasıldır bi bilginiz varmı
yıldız makina yıldızın en önerilmeyen mühendisliği 500 öğrenci var ve cidden yıldızda okumuş gibi olunmuyor. illa yıldız diyorsan elektriğe git daha iyi bence, tabi ikisinin de ikinci öğretim olması dezavantajı var. Siz bilirsiniz yine de :) ama ikinci öğretim sorunu olmasa aralarından elektriği öneririm ne kadar kpss sorunu olsa da makinanın yanında çok daha özel bir bölüm, Makina çok çok fazla mezun verdiği için piyasada aranan değil iş arayan adam oluyorsunuz, elektrikte böyle değil özel sektör için..
-
quote:
quote:
evet kpss dezavantajı oluşmuş ama elektirk mühendisleri genelde özelde çalısıyor bildiğim kadarıyla zaten 3 ünide olması lazım yıldız makine nasıldır bi bilginiz varmı
yıldız makina yıldızın en önerilmeyen mühendisliği 500 öğrenci var ve cidden yıldızda okumuş gibi olunmuyor. illa yıldız diyorsan elektriğe git daha iyi bence, tabi ikisinin de ikinci öğretim olması dezavantajı var. Siz bilirsiniz yine de :) ama ikinci öğretim sorunu olmasa aralarından elektriği öneririm ne kadar kpss sorunu olsa da makinanın yanında çok daha özel bir bölüm, Makina çok çok fazla mezun verdiği için piyasada aranan değil iş arayan adam oluyorsunuz, elektrikte böyle değil özel sektör için..
çoğu kişi yıldız elektrik hakkında çok olumlu konusuyor zaten 2.ögretim i çok umursamıyorum sonucta diploma aynı diploma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X