Şimdi Ara

Gece gece koptum yafff!!!! Muhahahhaa!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?". Adam: "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der. Bu sefer Temel daha şiddetli bir sekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam Temel'e sorar: "Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın?". Temel: " Ben..." der, "İdrar tahlili yaptırmaya geldim..."

• Bir askerlik fıkrası: Cesaret
    31-05-2005

Karacilarin komutani bir asker çagirmis. Asker
    -"emret komutanım"
    diyerek yanına gitmis. Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker kilini bile kıpırdatmadan yattigi yerde beklemis ve malumunuz ezilmis. Komutan digerlerine dönerek
    -"iste cesaret" demis.

Havacilarin komutani bir asker cagirmis. Asker yine
    -"emret komutanim "
    diyerek komutanının yanına gitmis. Komutani helikoptere binmesini emretmis. Asker helikoptere binmis ve havalanmis daha sonra komutani askere aşağıya parasütsüz atlamasını emretmis asker de emre itaat etmis ve atlamis. Yere cakilmis,ölmüs. Komutan da digeri gibi dönerek
    -"iste cesaret " demis.

Sira gelmis denizci komutana. Denizci komutan askerini çagirmis. Asker caki gibi hazirola geçmiş ve
    -"emret komutanım"
    demis. Komutan
    -Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş. Asker
    -"Hassittir len!" demiş.
    Komutan diger komutanlara dönerek
    - "iste asıl cesaret bu" demis.

• Kalaşnikof’la gezmeye çıktı
    14-06-2005 Hürriyet
    Zafer SAMANCI (DHA)

KONYA’nın Meram İlçesi’ndeki Öğretmenevleri Caddesi’nde dün sabaha karşı devriye gezen polisler, ekip otomobilini görünce, kaçmaya çalışan İsmail Kazancı’yı takibe aldı. Kazancı’yı durduran polisler, yaptıkları üst aramasında, yeleğinin altında, beline takılı seyyar dipçikli Kalaşnikof ile 2 şarjör buldu. Alkollü olduğu belirlenen Kazancı, ilk ifadesinde gezmeye çıktığını, Kalaşnikof’u ise olası bir saldırıda kendisini korumak için yanına aldığını ileri sürdü.

'Düğün' için cephane sevki
    17-05-2005 Radikal
    AA - EDİRNE - Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapmak isteyen bir otomobilde, 3 bin mermi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi, mermileri Karadeniz'deki düğünlerinde konuklara dağıtacaklarını söyledi. A.Ş. yönetimindeki Avusturya plakalı otomobil, Türkiye'ye giriş için dün Kapıkule Gümrük Müdürlüğü'ne geldi. Otomobilde yapılan aramada, 3 bin mermi bulundu. Gözaltına alınan A.Ş. ile babası Ş.Ş. polisteki ifadelerinde "Karadeniz'de düğünümüz var. Mermileri misafirlere hediye edeceğiz" dedi. Zanlı baba-oğul savcılığa sevk edildi.

Sakız çiğneme emrine uymayana 1 ay hapis
    04-06-2005 Hürriyet
    Askeri Yargıtay, yüzbaşının "sakız çiğnememe" emrini çiğneyen askeri personeli affetmedi. Askeri servis aracında sakız çiğneyip patlatan ve önünde oturan yüzbaşının, ısrarlı uyarısına rağmen ağzından sakızı çıkarmayan sanığa, "Emre itaatsizlikte ısrar" suçundan verilen 25 gün hapis cezasını onadı. Kararda, İç Hizmet Kanunu'nun 24. maddesine göre "Disipline aykırı gördüğü her hale müdahaleye ve emir vermeye her üst görevlidir" hükmü dayanak gösterildi. Yüzbaşının, "Sakızı ağzından çıkar" uyarısının, "askeri bir emir" niteliği taşıdığı, sanığın "Sakızı çıkarmam" demesiyle de suçun unsurlarının oluştuğu vurgulandı.

13 YAŞINDAKİ KIZ ÖĞRENCİ ASKERE ÇAĞRILDI
    10-06-2005
    haberturk.com
    Bir yıldır asker kaçağı
    Kahramanmaraş'ta, ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki kız çocuğu askere çağrıldı. 1 yıldır asker kaçağı olarak aranan Mutlu Yılmaz, "Memlekete faydam olacaksa askere giderim" dedi.

Annesi ile birlikte yaşayan ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi Mutlu Yılmaz, askerlik şubesinde erkek olarak yazılması ve yaşının da 10 yaş büyük gösterilmesi nedeniyle yaklaşık 1 yıldır asker kaçağı olarak aranıyor. Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne giderek yanlışlığın düzeltilmesini isteyen Mutlu Yılmaz, 13 yaşında ve kız olduğunu ispatlamak için askerlik şubesi ile nüfus dairesi arasında mekik dokuyor. Mutlu Yılmaz, başından geçen trajikomik olayları şu şekilde anlattı:

"Geçen yıl okuldayken öğretmenim polislerin beni aradığını söyledi. Dışarı çıktığımda 2 polis bana asker kaçağı olduğumu söyledi. Kız olduğumu ve yaşımın küçük olduğunu söylememe rağmen beni askerlik şubesine götürdüler. Askerlik şubesine gittiğimizde kütüğe erkek olarak yazıldığımı ve yaşımın ise 10 yaş fazla yazıldığımı gördüm."

Annesi ile birlikte nüfus dairesine gittiklerini ifade eden Mutlu Yılmaz, tam 1 yıldır askerlik şubesi ile nüfus dairesi arasında mekik dokuduklarını söyledi. Okulda arkadaşlarının kendisine "küçük asker" lakabını taktıklarını dile getiren Yılmaz, ayda bir polislerin kendisini araması nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Yılmaz, "Memlekete faydam olacaksa askere giderim. Ama ben hem çok küçüğüm hem de kızım. Yanlışlığın bir an önce düzeltilmesini istiyorum. Çünkü polisler artık dershaneye bile gelmeye başladı. Sınavlara hazırlanıyorum ama ben dershaneyi bırakmak zorunda kaldım" diye konuştu.

Mutlu Yılmaz'ın amcası İbrahim Yılmaz da 2 aydır askerlik şubesi ile nüfus dairesi arasında mekik dokuduklarını anlatarak, tüm uğraşlara rağmen bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

• quote:

Orjinalden alıntı: tetsujin

Bir askerlik fıkrası: Cesaret
    31-05-2005

-"emret komutanım"
    diyerek yanına gitmis. Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker kilini bile kıpırdatmadan yattigi yerde beklemis ve malumunuz ezilmis. Komutan digerlerine dönerek
    -"iste cesaret" demis.

-"emret komutanim "
    diyerek komutanının yanına gitmis. Komutani helikoptere binmesini emretmis. Asker helikoptere binmis ve havalanmis daha sonra komutani askere aşağıya parasütsüz atlamasını emretmis asker de emre itaat etmis ve atlamis. Yere cakilmis,ölmüs. Komutan da digeri gibi dönerek
    -"iste cesaret " demis.

Sira gelmis denizci komutana. Denizci komutan askerini çagirmis. Asker caki gibi hazirola geçmiş ve
    -"emret komutanım"
    demis. Komutan
    -"Hassittir len!" demiş.

• İzmir'de 22 yaşında ki Asuman Yıldırım sevgilisi Cabbar Kıl'ı (20) iPod'unda bulunan 20.000 MP3'ü sildi diye öldürdü.Sevgilisinin kafasına iPod ile vurarak öldüren Yıldırım , "Pişman değilim" diye konuştu.Olaylar şöyle gelişti.

Cabbar: Aşkım özür dilerim ama ipodundaki şarkılari silmek zorundayım. Yasal değil çünkü.
    Asuman: Sakın öyle bir şey yapayım deme olmaz. 20000 şarkı var orda bir daha bulamam!!!
    Cabbar: Üzgünüm...Çok geç...NIOHAHAHAHAHAHHAAH!!
    Asuman:YOOOOOOOO!!
    PC: Delete All?
    Cabbar: NIAHAHAH YEEES!!
    PC: Are You Sure Dude?
    Cabbar: YES LAN
    PC: OKAY THEN. SAY GOODBYE.

* bızzzt *

PC: MISSION ACCOMPLISHED.
    Cabbar: NİOHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH !!!
    Asuman: YOOOOOOO BUNU YAPMİCAKTIN LANET OLASI!!! ŞİMDİ SENİN KAFANI EZEYİM DE GÖR GÜNÜNÜ...
    Cabbar: WTF??
    Asuman: HA HA HAA!!!
    Cabbar: YOOOOO!!!

* STAAK TAAAK TAAAK *

Asuman: BURN YOU MADAFAKAAA!!!
    Cabbar: hnngghhh!!!
    Asuman: MÜZİK KUTUSUNU SEVİYORUM..
    PC&Asuman: NİOHAHAHAHA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Gece Sabahlıyormuyuz ?
    16 yıl önce açıldı
    ben güldüm sizde gülün :D
    12 yıl önce açıldı
    gece gece vapurdayim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İzmir'de 22 yaşında ki Asuman Yıldırım sevgilisi Cabbar Kıl'ı (20) iPod'unda bulunan 20.000 MP3'ü sildi diye öldürdü.Sevgilisinin kafasına iPod ile vurarak öldüren Yıldırım , "Pişman değilim" diye konuştu.Olaylar şöyle gelişti.

Cabbar: Aşkım özür dilerim ama ipodundaki şarkılari silmek zorundayım. Yasal değil çünkü.
    Asuman: Sakın öyle bir şey yapayım deme olmaz. 20000 şarkı var orda bir daha bulamam!!!
    Cabbar: Üzgünüm...Çok geç...NIOHAHAHAHAHAHHAAH!!
    Asuman:YOOOOOOOO!!
    PC: Delete All?
    Cabbar: NIAHAHAH YEEES!!
    PC: Are You Sure Dude?
    Cabbar: YES LAN
    PC: OKAY THEN. SAY GOODBYE.

* bızzzt *

PC: MISSION ACCOMPLISHED.
    Cabbar: NİOHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH !!!
    Asuman: YOOOOOOO BUNU YAPMİCAKTIN LANET OLASI!!! ŞİMDİ SENİN KAFANI EZEYİM DE GÖR GÜNÜNÜ...
    Cabbar: WTF??
    Asuman: HA HA HAA!!!
    Cabbar: YOOOOO!!!

* STAAK TAAAK TAAAK *

• quote:

MADAFAKAAA!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

MADAFAKAAA!!!

• sabah sabah da ben koptum

rizede vatandaşın biri inegi içn validen yeşil kart istemiş
    http://www.ntv.com.tr/news/328828.asp

bende karadenizliyim ama tahtamız eksik galiba
  • Muhahaa!!! Bu da güzelmiş yaaaa...
  • olmaz
  • quote:

-"emret komutanım"
    -"iste cesaret" demis.

-"emret komutanim "
    -"iste cesaret " demis.

-"emret komutanım"
    demis. Komutan
    -"Hassittir len!" demiş.

ve hatta Puahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perspective -- 22 Haziran 2005, 3:50:39 >

• quote:

Güzel hort.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.