Şimdi Ara

Gece motosiklet kullanmak-motovlog

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=J6IoNzN9Or8

Abone olun maceray ortak olun :)

• Şimdi izledim hoş güzel bir video olmuş
  • Gayet güzel bir motovlog. Gayretinin devamını diliyorum. Bol takipçiler.
  • Kızmayacaksanız birkaç eleştiri yapmak istiyorum.

1- Birkaç videonuzu izledim; argo ve küfür barındırıyor. Bence bir şeyler anlatmak adına yapılmış bir çalışmada, hoş olmamış.

2- Çok fazla tekrar yapıyorsunuz. Son eklediğiniz şu gece ile alakalı videoda daha belirgin bu. Aynı cümlenin benzerini dört kez kurup, ilk nas kurduğunuz cümleye gelmek hem vakit kaybettiriyor hem de izleyen açısından can sıkıcı olabiliyor.

3- Kelime aralarında "-eeeee" diye esler çok fazla. Şahsen ben izlemek bile istemiyorum bu tür durumlarda.

Yanlış anlamayın, güzel şeyler yapıyorsunuz elbette. Ama biraz daha dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Kızmayacaksanız birkaç eleştiri yapmak istiyorum.

1- Birkaç videonuzu izledim; argo ve küfür barındırıyor. Bence bir şeyler anlatmak adına yapılmış bir çalışmada, hoş olmamış.

2- Çok fazla tekrar yapıyorsunuz. Son eklediğiniz şu gece ile alakalı videoda daha belirgin bu. Aynı cümlenin benzerini dört kez kurup, ilk nas kurduğunuz cümleye gelmek hem vakit kaybettiriyor hem de izleyen açısından can sıkıcı olabiliyor.

3- Kelime aralarında "-eeeee" diye esler çok fazla. Şahsen ben izlemek bile istemiyorum bu tür durumlarda.

Yanlış anlamayın, güzel şeyler yapıyorsunuz elbette. Ama biraz daha dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

eleştrileriniz için teşekkürler.içinde art niyet sezmediğim her eleştiriyi mutlaka dikkate alıyorum.sizinkileri alıcam.bu işlerde daha cok yeni sayılırım video ceke ceke daha iyi şeyler çıkacagına inanıyorum ilk videoları izlerseniz durum feciydi :) zamanla daha iyileri gelecek inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk kullandığınız motorsiklet
    11 yıl önce açıldı
    Tekne çekmek için hangi araç
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.