Şimdi Ara

Gececiler Burada Mı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neresi bura

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bi hedef. Yalnız tercih süreci senin için bayağı bir şekilde sıkıntılı olur eğer aklında ,üniyi geçtim, bir bölüm bile yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekirdağ Marmaraereğlisi ile Merkez arası biryer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Ne çalışırsın ayrıca niçin çalışırsın

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hava soğuk değil mi?

• Pek değil, serin ama soğuk değil, 8-10 derece arası... Gecenin manzarası ve yıldızlar muhteşem, çadırı açıp uzanıyorum o derece :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliaPo

İlginç bi hedef. Yalnız tercih süreci senin için bayağı bir şekilde sıkıntılı olur eğer aklında ,üniyi geçtim, bir bölüm bile yoksa.

Evet. Bayağı sıkıntılı geçecek ama tatlı bir sıkıntı sayılır, özellikle iyi bir puan ile.

• DeliaPo D kullanıcısına yanıt
    herşey para için

💵 💵💵

Çok gerekli durumlarda sahil kenarlarında halk plajlarında denize girip yüzüp duş yerlerinde duş alıyorum onun dışında bisikletçilere özel warmshower uygulaması var

• Açıkça söylemek gerekirse çok büyük bir yanılgı içindesin. Çünkü o dönem artık yol ayrımı. Tarık bin Ziyad'ın gemileri yakma emrini vermeden önceki durumunu düşün. Ordu onu takip mi edecek yoksa İspanya sahillerinde şehit mi olacaklar? Çok büyük bir ikilem. Ve sen de bu ikilemi mikro düzeyde yaşayacaksın o dönemde bir hedefin olsa bile ki senin hedefin de yok. Bu çok büyük bir sorun aslında.

• jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Para en genelgeçer ticaret birimi ve neredeyse her olgun bir bireyde bulunur. Eğer bir tatminkarlık hissi verseydi herkes mutlu olurdu. Ama herkeste olan bir şey herkesi nasıl mutlu etsin. Şimdi hocam, sen parayı niye kazanıyorsun sorusu burada olaya müdahil oluyor. Seni dinliyoruz. Parayı kazandıktan sonra napıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

quote:

İlginç bi hedef. Yalnız tercih süreci senin için bayağı bir şekilde sıkıntılı olur eğer aklında ,üniyi geçtim, bir bölüm bile yoksa.

Evet. Bayağı sıkıntılı geçecek ama tatlı bir sıkıntı sayılır, özellikle iyi bir puan ile.

Kaçı hedefliyorsun ve bunun için ne yaptın
    Peki yolculuklarınızda hiç hayatta kalamayacağınız bir durum ile karşılaştınız mı? Yani besin eksikliği veya ayı saldırması gibi

Hayır daha lastik patlaması bile yaşamadım ki yaklaşık 16000 km yaptım. Sadece domuzlar gördüm o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 16 Mart 2018; 4:54:10 >
  • quote:

Açıkça söylemek gerekirse çok büyük bir yanılgı içindesin. Çünkü o dönem artık yol ayrımı. Tarık bin Ziyad'ın gemileri yakma emrini vermeden önceki durumunu düşün. Ordu onu takip mi edecek yoksa İspanya sahillerinde şehit mi olacaklar? Çok büyük bir ikilem. Ve sen de bu ikilemi mikro düzeyde yaşayacaksın o dönemde bir hedefin olsa bile ki senin hedefin de yok. Bu çok büyük bir sorun aslında.

Evet fakat karşılaştığımız her bir olay bir yol ayrımı değil midir? Bunun gibi kararları hayatımızın her anında yaşıyoruz; birisi ile nasıl konuşmalısın? Şimdi verdiğin karar geleceğini nasıl etkileyip ilişkini şekillendirir? Şimdi çalışacağın ders genel programını nasıl etkiler? Sayısal derslere mi önem vermen gerek Sözele mi? Şimdi bu forumda yazdıklarım geleceğimi nasıl etkiliyor? Forumda yazmasam ne yapıyor olurdum? Şimdi hedef koymam geleceğimi nasıl etkiler? Bunları yazmak yerine test çözsem ne olurdu ve geleceğim nasıl değişirdi?

Kaldı ki hayatı bir nebze umursamaz bir durumdayım, tek özelliğim philomath bir birey olmam.

• Manuş baba-geceler kara tren

tum gececilere gelsin

• Evet çoğu olay yol ayrımı ama inan hayatını sanıldığı kadar etkileyecek kadar değil. Eğer inançlı bir bireysen kadere inanman gerek. Ama yanlış bir bölüm seçip beğenmezsen sınava koskoca bir yıl daha çalışmak zorunda kalacaksın. Sınavda hatrı sayılır bir sıralama yapmıştım. Ben liseden beri uluslararası ilişkiler okumak istemişimdir ama babam hep hukuk okumamı istedi. Sonuçta benim dediğim oldu ama ne çektiğimi ben bilirim. Sen de aynısını yaşama diyorum kısaca.

• Uyumadık valla daha belgesel izliyorum.
  • Öküz gibi evinde içinde oturuyorum okula da gitmeyeceğim artık hayatta hiçbirşey için aşırı çaba sarf etmeyeceğim.
    hoca bu macera eğlence adrenalin hayatı dolu dolu yaşama falan değil. bu olsa olsa eziyet olur bro. kendine yapma eziyet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.