Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu standart bir kampanya değil. Müşteriye özel. Ama taahhüt bitiminde aboneliği sonlandıracağım derseniz genelde birşeyler teklif ediyorlar.
  • Almayı düşünüyorum. Kullananların fikrini alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

Almayı düşünüyorum. Kullananların fikrini alayım.

Gece 12 sabah 6 kota yok ama dikkat etmen lazım akk geçersen gece kuşu dada Hızın düşer. Atıyorum kotan 75 gb indireceğin bir sürü şey var gündüz indirmiyeceksin kotayı dikkatli kullanacaksın gece istediğini indir. Mayıs ta kalkacak bu durum BTK kararı var gece 2-8 kota olmayacak üstelik akk geçsen bile Hızın yükselecek bu paketin anlamı kalmayacak o zaman daha rahat olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

şu anda aktif değil galiba bu gece kuşu
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/gece-kusu-kampanyasi

9.90 TL verip 1 ay kullanabiliyorsun hocam fiber kullanıcısı isen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

teşekkürler hocam. bizim uydunetteki uyku yok gibi. ama uyku yok ta kota dolsa bile gece yine hız artıyordu bunda artmıyor galiba. bende tahminen uydunet olmayan supronline olan bi yere taşıancağım da o açıdan şimdiden araştırıyorum

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam. bizim uydunetteki uyku yok gibi. ama uyku yok ta kota dolsa bile gece yine hız artıyordu bunda artmıyor galiba. bende tahminen uydunet olmayan supronline olan bi yere taşıancağım da o açıdan şimdiden araştırıyorum

Evet hocam öyle mayısta ne olacak bilmiyorum çünkü mayısta BTK kararlarına göre 02-08 arası akk islemiyecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam öyle mayısta ne olacak bilmiyorum çünkü mayısta BTK kararlarına göre 02-08 arası akk islemiyecek.

oo hocam o zaman işler karışacak. ben uydunet 24 ay uyku yok taahhüdü verdim. 10 lira yerine 6 lira ödüyorum. bakalım o zaman nolcak. gerçi taşıacağım ve gittiğim yerde de uyfdunet olmadığı için ceza ödemeden kapatacağım ama bunların işi beli olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oo hocam o zaman işler karışacak. ben uydunet 24 ay uyku yok taahhüdü verdim. 10 lira yerine 6 lira ödüyorum. bakalım o zaman nolcak. gerçi taşıacağım ve gittiğim yerde de uyfdunet olmadığı için ceza ödemeden kapatacağım ama bunların işi beli olmaz

Bu konu taahhüt bozma kısmına bak hocam resmi yönetmelik var taşınırsan hiç bir bedel ödemezsin Superonline özellikle taşınan insanları fiber yoksa adsl geçirmek için zorlayan bir firma yasal hakkını bilmeyenleri avlıyor geçen konuşmamda resmi gazeteden bahsettim hemen haklısınız dediler.

https://forum.donanimhaber.com/superonline-5-i-1yerde-kurulum-sureci-resimli-ve-nakil-durumunda-cayma-bedelsiz-taahhut-bozma--123841105#123841105

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konu taahhüt bozma kısmına bak hocam resmi yönetmelik var taşınırsan hiç bir bedel ödemezsin Superonline özellikle taşınan insanları fiber yoksa adsl geçirmek için zorlayan bir firma yasal hakkını bilmeyenleri avlıyor geçen konuşmamda resmi gazeteden bahsettim hemen haklısınız dediler.

https://forum.donanimhaber.com/superonline-5-i-1yerde-kurulum-sureci-resimli-ve-nakil-durumunda-cayma-bedelsiz-taahhut-bozma--123841105#123841105

teşekkürler hocam. ben uydfunetten superonline a geçeceğim. zaten kendileri de söuylrmişti gideceğiniz yerde yoksa belgelerseniz ceza ödemezsiniz diye

• Tahüdüm mayısta bitck , 2 sene mis gibiydi şimdi bakalım hangi tarıfesıne geccez . Tahudu bıten arkadaslar ne kullanıyorsunuz
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Mayıstan sonra AKK düzenlemesi olacağı için yeni kampanyayı şimdi arama. AKK'siz yeni kampanyalar yaparlar muhtemelen, onları bekle.
  • Nisan ayının son haftası 2 yıllık taahüdüm bitiyor. Şimdiden aramaya başladılar. Webdeki klasik kampanyaları öneriyorlar. Bununla ilgili birkaç sorum olacaktı:

1) Yakın zamanda taahütü biten gecekuşu kullanıcıları hangi kampanyaya ile devam ettiler?
    2) İptal edicem, yenilemiyecem gibi durumlarda daha avantajlı kampanya alan var mıdır?

Mayıs ayındaki geçiş öncesi yeni kampanyalar başlar diye düşünüyorum. Şimdiden yeni paket almak mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Nisan ayının son haftası 2 yıllık taahüdüm bitiyor. Şimdiden aramaya başladılar. Webdeki klasik kampanyaları öneriyorlar. Bununla ilgili birkaç sorum olacaktı:

1) Yakın zamanda taahütü biten gecekuşu kullanıcıları hangi kampanyaya ile devam ettiler?
    2) İptal edicem, yenilemiyecem gibi durumlarda daha avantajlı kampanya alan var mıdır?

Mayıs ayındaki geçiş öncesi yeni kampanyalar başlar diye düşünüyorum. Şimdiden yeni paket almak mantıklı gelmiyor.

Bu konuya bakarsanız gelen teklifleri görürsünüz.

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-de-tahautu-biten-uyeler--74637928-32

İptal birimi ile görüşmeden webdekinden farklı teklif alamıyorsunuz. Ben 50/150 + ev telefonu + 3 ay ödemesiz 27 ay taahhüt 69 liraya anlaştım.

• mayısta gecekuşunun sonu geliyor daha da satamazlar.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam, bu konudan haberim yoktu.

İptal birimini doğrudan siz mi aradınız? Şubeye gitmeden tel ile yapılabiliyor mu?

• Herkese merhaba tam 4 yıldır (2+2) gece kuşu kampanyasını çatır çatır kullandım. Çokta memnundum belki hiç yoktan 50 kişiye önerdim 2-3 arkadaşım sayemde superonline'cı oldu. Gel gelelim kampanya 01.09.2016'da sona erdirildi. Henüz taahhütüm geçerli olduğu için şanslıyım haziran 2017'ye kadar devam ediyorum. Sonrası çok kötü tabii.

Bu açıdan superonline şikayet ve önerilerimi ilettim. Onlarda gerekli mercilere ilettik cevabıyla geri döndüler.

Arkadaşlar sizlerde şikayet ve önerilerinizi superonline mutlaka iletin.

Lakin bu kararı olan superonline yetkilisi acaba verdiği hizmetin yerine başka bir ürün koyabiliyor mu? Fiyat ve performans bakımından aynı olacak kaydı ile? Eğer gece kuşu gibi aynı özelliklerde bir ürün yok ise SUPERONLINE kullanmam için bir neden kalmamış oluyor. Aslında superonline markasından oldukça mutluydum, gerçekten hizmette sıkıntı yoktu. Değiştirmek hiç istemiyorum ama buna zorluyorlar.

Limitsiz AKK'siz 25Megabit paket koymuşlar indirimli 229TL'den - 99 tl demiş. Bu tarifeyi seçmeyeceğim çok aşikar. Bu durumda 4 yıldır kullandığım gece kuşu ürününü yerine hangi ürünü tavsiye edersiniz sayın superonline?

• agenim A kullanıcısına yanıt
    Dostum 1 Mayıs'tan sonra Gece Kuşu tarifesi ve söylediğin 99tl'lik akksiz tarife çok saçma olacak zaten, büyük ihtimal kaldırılacaklar.
  • quote:

İptal birimini doğrudan siz mi aradınız? Şubeye gitmeden tel ile yapılabiliyor mu?

Hayır, müşteri hizmetleri beni aradı. Tekliflerini kabul etmedim ve iptal etmek istediğimi söyledim. MH yetkilisi de iptal birimine aktardı. Orada farklı biri ile konuşup anlaştım. Forumda pazarlığı daha da uzatıp, işi iptal faksı çekme noktasına getirenler de olmuş ama aldıkları teklifler bana önerilenden daha cazip değildi. Bu yüzden uzatmak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Hayır, müşteri hizmetleri beni aradı. Tekliflerini kabul etmedim ve iptal etmek istediğimi söyledim. MH yetkilisi de iptal birimine aktardı. Orada farklı biri ile konuşup anlaştım. Forumda pazarlığı daha da uzatıp, işi iptal faksı çekme noktasına getirenler de olmuş ama aldıkları teklifler bana önerilenden daha cazip değildi. Bu yüzden uzatmak istemedim.

Hocam gunaydin ne sekilde anlastiniz ?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.