Şimdi Ara

Geceleri Abur Cubur Krizine Girenler Burada mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kilo 68 hocam bilseydim o kadar zararlı olduğunu içmezdim, kilodan yana kasıntım yok zaten 80e kadar yolu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yapın, yersenizde %70-80 bitter çikolata yiyin.

Spor dopamin seviyenizi arttırır tatlıya olan istek azalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Spor yapın, yersenizde %70-80 bitter çikolata yiyin.

Spor dopamin seviyenizi arttırır tatlıya olan istek azalır.

bunu yazacaktım çok haklı arkadaş ben spor yapmadan çikolata-cips-bisküvi yemeden duramıyordum hani bakkala gidip bir ekmeke alayım diyordum ama irade falan kalmıyordu çikolatalara saldırıyordum...spor başlayınca çat diye kesildi...zaten vicdanen de o kadar spor yapıyorum şimdi bu yersem kilo alırım diyorsunuz hani bir vicdan olayı oluyor...bunun yanında vücutta zaten istek duymuyor öyle...
  • Çayın yanında {pasta, poğaça, kurabiye, şeker, gofret, bisküvi, çikolata} kümesi elemanlarından hiçbiri olmazsa küçük çaplı bunalımlar geçiriyorum

Her akşam çay içerim ve bu akşam çayın yanı bişey yok

Edit: çok çok ender durumlar harici (2-3 ayda 1 bardak) kola içmem, çayda da şekeri bırakalı çok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 18 Şubat 2018; 19:16:30 >
  • 2 yil boyunca boyle yasadim. birakmami saglayan sey depresyon oldu galiba. yani dopaminle alakasi yok cunku biraktigimda dopaminimin en az oldugu zamanlardan biriydi.
  • Baya zararli bir şey bu. Kilo almiyorum bir şey olmuyor diye düşünmeyin,benim gibi 20 yaşinda şeker hastasi olursunuz sonra

• Monosodyum glutamat. Yiyeceği olduğundan lezzetli olarak algılamanızı sağlar ve bağımlılık yapar.

• Her aksam yemeginden sonra mutlaka 20 bardak civari cay icerim ve yemek bittikten sonra filmim veya dizimle 1 tatli yerim ama abartmam. Bir gofet cikolata parcasi vs olabilir. sonra 4 saat kdr durmadan cay icerim. Besiktas kazandiysa yada ertesi gun tatilse bide bira cakarim yatarim.

Bisey izlerken yiyesi geliyor insanin ama benim gibi oyun oynayinca sadece cay ve bira istiyorum.
  • Normalde cola fanta ice tea falan tüketmem.4-5 sene oldu bırakalı.Sadece 3-4 ayda bir pizza söylersem yanında mutlaka cola da söylüyorum çünkü başka hiç bir içecekle gitmiyor pizza.Bundan 1 ay önce yine pizzayla beraber light cola 1 litre aldım.Colanın tamamını 1 oturuşta içtim.Hiç abartmıyorum ağzımdaki o şeker tadı 1 hafta boyunca geçmedi.O kadar su içtim,dişlerimi fırçaladım,gargara yaptım ama o colanın şekeri ağzımdan çıkmadı 7 gün boyunca.O an bir tiksindim ki bidaha asla pizzayla cola almayı düşünmüyorum.Suyla beraber deneyeceğim bir sonrakinde.

• Cipsim kolam hazır gece gömerim

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

bugün bimden soslu mısır sinbad, patito cips aldım öküz gibi yedim sorsan zayıflıcaz

Survivoru da bir şey yemeden izleyince, hiçbir tadı tuzu olmuyor be üstad

hiç sorma varya ağzım boş kaldımı dayanamıyorum hele surviorda yarınki nevale bile hazıryahu o değil sokakta yemeden içmeden 1 ay yaşarım ben gezince dışardayken ne acıkırım ne susarım ama izinli olduğum vakit evden dışarıya çıkmayınca fil kesiliyorum

Bugün survivor yok ama.

Bunları yemek kalıcı kilo yapar ileriki yaşlarda her türlü rahatsızlığa yol açar , özellikle kola denen lanet şeyi tuketmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 19 Şubat 2018; 23:9:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

bugün bimden soslu mısır sinbad, patito cips aldım öküz gibi yedim sorsan zayıflıcaz

Survivoru da bir şey yemeden izleyince, hiçbir tadı tuzu olmuyor be üstad

hiç sorma varya ağzım boş kaldımı dayanamıyorum hele surviorda yarınki nevale bile hazıryahu o değil sokakta yemeden içmeden 1 ay yaşarım ben gezince dışardayken ne acıkırım ne susarım ama izinli olduğum vakit evden dışarıya çıkmayınca fil kesiliyorum

Bugün survivor yok ama.

Bunları yemek kalıcı kilo yapar ileriki yaşlarda her türlü rahatsızlığa yol açar , özellikle kola denen lanet şeyi tuketmemek gerek.

kanka o cola denilen zehiri bıraktım varya zarardan başka birşey değil paso ayran içiyorum abur cuburu survivor olmadığı zaman tüketmiyom ama survior başlayınca fil kesiliyorum doymak ndir bilmiyorum dışarda gün boyu ağzıma tek birşey komuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Her aksam yemeginden sonra mutlaka 20 bardak civari cay icerim ve yemek bittikten sonra filmim veya dizimle 1 tatli yerim ama abartmam. Bir gofet cikolata parcasi vs olabilir. sonra 4 saat kdr durmadan cay icerim. Besiktas kazandiysa yada ertesi gun tatilse bide bira cakarim yatarim.

Bisey izlerken yiyesi geliyor insanin ama benim gibi oyun oynayinca sadece cay ve bira istiyorum.

Oyun oynarken ben fena odaklanıyorum bir şey içemiyorum. Hele NBA gibi oyunlar oynuyorsam ekrandan dışarı bile bakamam
  • That sugar film.

• Sormayın ya az önce 1 tane fındık kremalı ikram ve 1 litre günlük süt içtim. Bide bunu çok hızlı yapıyorum sonra karnım ağrıyor gece uykuda rahatsız ediyor.

Bir daha tadında bırakcam diyorum ama yiyip içmeye başlayınca bitiriyorum.
  • Doktora gidin insulin direnci için ilaç alın, günde 2 defa kullanırsınız canınız tatlı çekmez

• şöyle acı birşey var. mesela eğer yemek istediğimde yesem 1 avuç birşey yiyeceğim diyelim. Ama direnmeye çalışıyorum 1 saat sonra öyle bir şey oluyo ki 10 avuç yemiş buluyorum kendimi. iş bittikten sonra baya bir moralim bozuluyor.
  • ben de deli gibi yiyorum, ama kilo alamama gibi bi sorunum var, bu yüzden etki etmiyor. tek sorunum, o kadar fazla tatlı şeyler yedikten sonra diş fırçalamak da fayda etmiyor, dişlerde ağrı yapıyor. azalttım ben de.

• Çikolatayı baya azalttım şimdi sıra cipse,bisküvilere ve gofretlere geldi.
  • en kötü Bi büskivi yemeden uyuyamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.