bryan adams-always bob dylan-one more cup of coffee santana-put your lıghts on
backstreet boys - incomplete
yaaaa......celine dion because you loved me yi bulan warsa bi zahmet yazsın.....sabaha kadar aradım yok anam ağladı walla yaaa....
beyler slow şarkılardan başka bi de o şarkıların linklerini wersek download için...çok daha güzel olmaaz mı ?
Mark Knopfler -One more matinee
Pearl Jam - Man Of The Hour ( kesinlikle, baba oğul şarkısı )
Bob Dylan - Times They Are a Changing
Johnny Cash - Give My Love To Rose
Righteous Brothers - Unchained Melody
Kim hortlattı bakim topiğimi...Yıllar ne de hızlı geçmiş.İşin ilginç tarafı ben hala aynı şarkıları dinliyorum.
Andru Mc'donalds-Michel
bunu bi dinleyin derim...
Craig David-Walking Away.Etkileyici bir ses.
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
Andru Mc'donalds-Michel
bunu bi dinleyin derim...
çok sewerim
air - all i need joseph arthur - honey and the moon kings of convenience - know how bunlar da güzel slowlardır
SELAM YABANCI SLOW MP3 ARŞİVİ OLUŞTURUYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUN SANATÇI VE ŞARKILARINI YAZARSANIZ MİNNETTAR OLURUM
Dean Martin & Frank Sinatra - That's Amore Frank & Nancy Sinatra - Something Stupid Frank Sinatra - The Way You Look Tonight
bende var celıne dıon because you loved me istersen verebilirim STIGMATA_002@hotmail.com msn adresim bye
alanis morissette-uninvited goo goo dolls-iris
deep purple-soldier of fortune radiohead-street spirit opeth-hours of wealth pink floyd-goodbye blue sky porcupine tree-the rest will flow sarah mclahan-worlds on fire
Close II You - Baby don't go
süper dinleyin bence aresten indirebilirsiniz
srad06
chris de burgh un tüm parçaları
whitney houston-I will always love you
APOCALIPTYCA...... slow mu.... tartışılır ...ama slow sayılabilir aslında sonuçta full çello dimi :)
arkadaşlar çok güzel bir yabancı şarkı dinledim.kimin söylediğiyle ilgili yardımınıza ihtiyacım var ama sadece nakarat kısmı aklımda.oh no no .yardımcı olursanız sevinirim
sağolasın
ya beyler hani tarkanın asla die 1 sarkısı warya onu ingilizce olarak kim soylüyor acaba cvp yazarsanız sevinirim