Şimdi Ara

Geçen sene girebildiğim bölüme girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: docthirst

yaz tıp gitsin
    Tıp çok uzak bir bölüm ya, istesem geçen sene direkt yazardım zaten. O kadar ezberi benim küçük beynim kaldırmaz.
  • Hocam İTÜ Bilgisayar niye düşünmediniz, aileniz vs izin vermiyorsa da zorlamaya çalışın. Onun dışında bilgisayarı gerçekten çok istiyorsanız x y z konusu benzer diye başka bölüm yazmayın. Bilgisayar olmazsa olmaz değilse de ODTÜ Makine, Endüstri, Havacılık Uzay çok güzel bölümler. Ders programı ve ders içeriklerini incelemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asongoficeandfire

Hocam İTÜ Bilgisayar niye düşünmediniz, aileniz vs izin vermiyorsa da zorlamaya çalışın. Onun dışında bilgisayarı gerçekten çok istiyorsanız x y z konusu benzer diye başka bölüm yazmayın. Bilgisayar olmazsa olmaz değilse de ODTÜ Makine, Endüstri, Havacılık Uzay çok güzel bölümler. Ders programı ve ders içeriklerini incelemenizi öneririm.
    İTÜ 2500'den alıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciliusBagus

İTÜ 2500'den alıyor hocam.

Alıntıları Göster
    Ah orası da ilerledi tabii. Pardon hocam, maddi durumunuz iyiyse bilkent de düşünün 50% burslu. Başarılı olursanız bursunuz artıyor.
  • Dostum geçmiş olsun öncelikle, ygs-lys'de çalışan her durumda lys'de karşılığını alıyordu ancak bu sistemde öyle değil ne yazık ki. Ceng istiyorsan hacettepe'yi düşün derim.
  • o sıralamaya bilkent ie yazılır bence veya ankara tıp
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxarius -- 13 Ekim 2021; 22:52:32 >
  • Hocam, Endüstri Mühendisliğini iyi araştırmanızı önermekle beraber, bu mühendislik size sistemler üzerinde farklı bakış açıları kazandıracak bir mühendisliktir. ODTÜ Endüstri Mühendisliğini yazıp bir yıl daha kaybetmemenizi öneririm, eğer ön yargılı değilim derseniz de Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği de sizi çok çok mutlu edebilecek, eğitim kalitesi olarak çok iyi bir bölümdür. Hacettepe ve ODTÜ arasında çok büyük farklılıklar olmadığını da, üniversitede bireysel çabanın çok daha önemli olduğunu bilmenizde fayda var. Bireysel çabanız olduğu sürece iki üniversitede de başarı sağlayabilirsiniz.
  • Hocam sırf sorunuza cevap vermek için giriş yaptım dayanamadım. Öncelikle odtü bilgisayar istiyorsanız hiç ama hiç üzülmenize gerek yok halen çok basit bir şekilde geçis yapabilirsiniz. Ama kesinlikle bilgisayar dışında bölüm yazmayın. Sıralamanız çok iyi 3.50 gibi bir ortalamayla cok rahat gecis yapabilirdiniz ki 3.40 la da geçis yapabilirsiniz muhtemelen ben garanti olsun diye +3.50 tavsiye ederim. Eğer ist istemiyorsaniz tobba hacettepeye bakın ben hacettepedeyim ortalama kasmak hiç ama hiç zor degil beni sadece mat zorladı bende bu sene kaçıyorum inşallah. Sadece 1 sene biraz dişinizi sıkmanız gerekiyor. Mezun senesi gibi olur ama şöyle bir risk var tek dersten faillemeniz ortalamayı deli aşagı ceker böylr bir risk var ama bu seferde onu tekrar verip ikinci sınıfta deneyebilirsiniz. Yani gerçekten gecmek zor degil umut satmiyorum burda ama biraz istek azim ve inanç lazim. Cs disinda bisey secerseniz programlar uyusmadigi icin bir daha gecis yapamassimiz malesef. Dedigim gibi ufaktan riskli ama zor degil. Ben ilk sinifta bi kizin malesef pesine dustum 1 dersten cakildim o yuzden ilk sene olmadi bu sene hoca degisti adapte olamadim ama verdim bir şekilde matı +3.50 yim ama 3.7 lere giderdim ben herneyse aklina takilan bir şey olursa yanitlarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.8k dan mezuna kalınır mı bu sistemde, ilk 20 binde mezuna bırakan 1 yılını çöpe atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cewoke4444

Hocam sırf sorunuza cevap vermek için giriş yaptım dayanamadım. Öncelikle odtü bilgisayar istiyorsanız hiç ama hiç üzülmenize gerek yok halen çok basit bir şekilde geçis yapabilirsiniz. Ama kesinlikle bilgisayar dışında bölüm yazmayın. Sıralamanız çok iyi 3.50 gibi bir ortalamayla cok rahat gecis yapabilirdiniz ki 3.40 la da geçis yapabilirsiniz muhtemelen ben garanti olsun diye +3.50 tavsiye ederim. Eğer ist istemiyorsaniz tobba hacettepeye bakın ben hacettepedeyim ortalama kasmak hiç ama hiç zor degil beni sadece mat zorladı bende bu sene kaçıyorum inşallah. Sadece 1 sene biraz dişinizi sıkmanız gerekiyor. Mezun senesi gibi olur ama şöyle bir risk var tek dersten faillemeniz ortalamayı deli aşagı ceker böylr bir risk var ama bu seferde onu tekrar verip ikinci sınıfta deneyebilirsiniz. Yani gerçekten gecmek zor degil umut satmiyorum burda ama biraz istek azim ve inanç lazim. Cs disinda bisey secerseniz programlar uyusmadigi icin bir daha gecis yapamassimiz malesef. Dedigim gibi ufaktan riskli ama zor degil. Ben ilk sinifta bi kizin malesef pesine dustum 1 dersten cakildim o yuzden ilk sene olmadi bu sene hoca degisti adapte olamadim ama verdim bir şekilde matı +3.50 yim ama 3.7 lere giderdim ben herneyse aklina takilan bir şey olursa yanitlarim
    Kontenjanlar çok az hocam, koronadan dolayı da herkes yüklenecek yatay geçişe. 1 sene sonra kendimi istemediğim bir yerde bulacağım yüksek ihtimalle.

• LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    İlk 10.000 e veriliyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TOBB ETÜ? ben de maalesef rezil bir tyt matematik yüzünden tobb'a giremicem. 78/2 ayt ile hamda 6 yerleştirme 8kda kaldım. gidebileceğim hiçbir bölüm yok iki gündür kafayı yemek üzereyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.