Şimdi Ara

Gecen seneki 2 de 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk defa 2 senedir beleş penaltı, beleş kırmızı kart ile derbi kazanamıyorsunuz tabi zorunuza gidiyor şaşırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Biz kötü takımlarla oynamışız ondan böyleymiş performansımız Bjkliler öyle diyor. Kendileri Madrid'le falan maç yaptığı için onlar için normal puan kayıpları. Ama biz kazanınca nedense hep bir bahaneleri var çocukların. Garip.

Hakem desteğine rağmen leş kasımpaşayı yenemeyip bunu mu söylüyorlar ? Bizi izlemeye devam etsinler. Bu takım hele bi otursun, feghouli ile asamoah katılsın o zaman hakem bahanelerine başlarlar.

Kasımpaşanın 5 tane penaltısı verilmedi Beşiktaştan 5 kişi kırmızı kart görmedi hükmen kaybetmedik hakem desteği var evet. bu bejekekileri hokomlor gollomoso boz goso sompoyon olor. ODOMLOR hor moc hokom olo kozonoyor.

Talisca'nın dirseği kadar temiz bir maçtı haklısın. Veysel Sarı'da isyan etti ona nasıl kırmızı verilmez ki diye.

Edit:2015-16 şampiyonluğunuza lafım yok o gerçekten takdire şayandı ama geçen sene ki için aynı şeyleri söyleyemeyiz. Ha bu arada geçen sene hakemler tarafından en çok doğranan takımda GS idi bunu da hatırlatalım.

kaç tane böyle kırmızı verildi ligde boş algı yapıp durmayın.

Geçen hafta Antalya maçındakileri saymıyorum bile. Neyse haftalar ilerledikçe bunların nicelerini göreceğiz. GS aleyhine hatalar yapılıp şampiyonluktan koparacaklar muhtemelen. TFF başkanı beşiktaşlı çünkü.

Antalya maçında neler yapılmış? Adam gibi hakem olsaydı sahada sahaya sadece faul yapmaya çıkan Antalyalıları atardı oyundan sarı bile çıkartmadı çoğu pozisyonda. Ama Beşiktaş 1:0 öndeyken penaltı kazandık diye algı yapın siz anca acınıyorsunuz burası sadece forum kimse ciddiye almıyor. Algı yapacaksan twitterdan yap en azından oraya bakıyorlar.

• quote:

İlk defa 2 senedir beleş penaltı, beleş kırmızı kart ile derbi kazanamıyorsunuz tabi zorunuza gidiyor şaşırmıyorum.

Geçen sene arenada oynanan bjk maçın başlarında yasinin penaltısı verilmedi hatırlatırım. Atınç hem koluyla hem baldırıyla girdi. O penaltıyı verseydi öne geçseydik maç çok daha farklı olacaktı belkide.
  • quote:

quote:

İlk defa 2 senedir beleş penaltı, beleş kırmızı kart ile derbi kazanamıyorsunuz tabi zorunuza gidiyor şaşırmıyorum.

Geçen sene arenada oynanan bjk maçın başlarında yasinin penaltısı verilmedi hatırlatırım. Atınç hem koluyla hem baldırıyla girdi. O penaltıyı verseydi öne geçseydik maç çok daha farklı olacaktı belkide.

şaşırmadım bu yoruma senelerdir beleş penaltı ve beleş kırmızı kart ile kazanmaya alışmış bir taraftara yakışan bir yorum.
  • quote:

quote:

quote:

şaşırmadım bu yoruma senelerdir beleş penaltı ve beleş kırmızı kart ile kazanmaya alışmış bir taraftara yakışan bir yorum.

3-3'lük maç hariç hangi maçta beleş penaltı ve kırmızı oldu söyler misin ? 2013-14 sezonunda 1-0 yendiğimiz maçı diyorsan o penaltı gayet doğruydu. Direk veysel'e dalmıştı adam topa dokunmadan. Al izle http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/pozisyonlar/2013-2014/22/galatasaray-besiktas/galatasaray-boyle-penalti-kazandi-13279

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 22 Ağustos 2017; 21:24:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3-3'lük maç hariç hangi maçta beleş penaltı ve kırmızı oldu söyler misin ? 2013-14 sezonunda 1-0 yendiğimiz maçı diyorsan o penaltı gayet doğruydu. Direk veysel'e dalmıştı adam topa dokunmadan. Al izle http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/pozisyonlar/2013-2014/22/galatasaray-besiktas/galatasaray-boyle-penalti-kazandi-13279

bak şimdi hakem penaltımızı vermedi hakem rakibe kırmızı kart göstermedi ondan kaybettik gibi sebepler geçerli sebep değil. Anca hakem Beşiktaş'a beleş penaltı verdi yada bizden oyuncuya haksız kırmızı kart gösterdi ondan kaybettik. Bunu desen anlarım ama 2li mücadele sırasında top kornere giderken penaltı verilmedi ondan kaybettik demen çok gülünç oluyor.

Ayrıca aynı maçta Quaresma Calore mücadelesinde Carole kırmızı kart + penaltı verilmedi o pozisyon yüzüne belkide son dakikalarda Podolski golü atacaktı puan kaybedecektik. Bunlar geçerli sebepler değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bak şimdi hakem penaltımızı vermedi hakem rakibe kırmızı kart göstermedi ondan kaybettik gibi sebepler geçerli sebep değil. Anca hakem Beşiktaş'a beleş penaltı verdi yada bizden oyuncuya haksız kırmızı kart gösterdi ondan kaybettik. Bunu desen anlarım ama 2li mücadele sırasında top kornere giderken penaltı verilmedi ondan kaybettik demen çok gülünç oluyor.

Ayrıca aynı maçta Quaresma Calore mücadelesinde Carole kırmızı kart + penaltı verilmedi o pozisyon yüzüne belkide son dakikalarda Podolski golü atacaktı puan kaybedecektik. Bunlar geçerli sebepler değil.

Neyse bu oyunu devam ettirirsek içerdeki derbileri alırız bu sene. Önümüze bakalım.

• Geçen sene 2 de 2 yapılmadı karabük 1.0 kayseri 1.1 önce bunu öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.