Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Geçen seneki fiyattan giyim ürünleri Satın Al 16 Şubat 2025 16:52 1 1 Geçen seneki fiyattan giyim ürünleri arkadaşlar geçen 1.5 yıl önce başladığım e ticaret ürünlerimi değerinin altında satmaya karar verdim çünkü kargo maliyetleri beni kurtarmıyor..Bu yüzden sweatshirt kapşonlu ve kapşonsuz olmak üzere birde boğazlı kazak ürünlerimi toptancı fiyatının bile altında satmaya karar verdim giyim üzerinden iş yapanlar için güzel ekmeklik mallar ürünler poşetlerinin içindedir 2 ipliktir her bedenleri vardır s-m-l-xl topluca almak isteyn olursa daha iyi olur en az alım 1 çuvaldır 1 çuvalda ortalama 30 parça ürün vardır .. yerim istanbul-anadolu yakasında gelip görüpte alabilirsiniz..topluca alırsanız dahada altına verebilirim.. Kapşonlu sweat 70 TL 160 ADET kapşonsuz sweatshirt 65 TL 81 ADET boğazlı kazak 40 TL 121 ADET05525412929 wpden yazabilirsinizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Geçen seneki fiyattan giyim ürünleri VALORANT POİNT /SATILIK [SATILDI] Sodexo Ve Multinet Satış CarrefourSa Dijital Kod ( MAĞAZALARDA KODLAR BİRLEŞİYOR)