Şimdi Ara

gecici dosyalar olusturulamiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diskte yeterli alaln olduğunu denetleyin
    Tarama Durduruluyor.

Bu hatayı alıyorum kaç haftadır. googda ve forumda aradım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. Simdiden tesekkurler....

• iyi de bu hatayı ne zaman ne yaparken alıyorsun?mümkünse bir ekran görüntüsü koyar mısın?
  • Bu hatayı nasıl bir işlem yaparken alıyorswunuz? Tam anlayamadım biraz açıklarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGa21sk

Bu hatayı nasıl bir işlem yaparken alıyorswunuz? Tam anlayamadım biraz açıklarsanız
    pardon arkadaşlar. Yazıcıdan Tarama islemi gerceklestirirken aliyorum. taramayı yapiyor tam islemin bitecegi sirada aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: byblacksnake

pardon arkadaşlar. Yazıcıdan Tarama islemi gerceklestirirken aliyorum. taramayı yapiyor tam islemin bitecegi sirada aliyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fikrinizi bekliyorum

• quote:

arkadaşlar fikrinizi bekliyorum

Alıntıları Göster
    dostum antivirüs olarak Kaspersky mi kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

dostum antivirüs olarak Kaspersky mi kullanıyorsun?

Alıntıları Göster
    evet kaspersky 8.0.0.506
  • quote:

evet kaspersky 8.0.0.506

Alıntıları Göster
    Kaspersky i bir disable edip bir tarama yapar mısın lütfen?
  • quote:

Kaspersky i bir disable edip bir tarama yapar mısın lütfen?

Alıntıları Göster
    tmm fakat ne ile tarama yapmam gerekli

Birde Kaspersky in olayla ilgisini de bahsedebilir misiniz

Tesekkürşer simdiden
  • quote:

tmm fakat ne ile tarama yapmam gerekli

Birde Kaspersky in olayla ilgisini de bahsedebilir misiniz

Tesekkürşer simdiden

Alıntıları Göster
    aynı program ile yapacaksın.Canon un kendi programı ile yani.
    Kaspersky ile alakasına gelince sen şu canon ile bir tarama yap :)
    Kaspersky i disable etmeyi unutma ama
    Sonuca göre anlatacağım sana alakasını

• quote:

aynı program ile yapacaksın.Canon un kendi programı ile yani.
    Kaspersky ile alakasına gelince sen şu canon ile bir tarama yap :)
    Kaspersky i disable etmeyi unutma ama
    Sonuca göre anlatacağım sana alakasını

Alıntıları Göster
    Vallahi ne diyecegimi bilemiyorum. Ondanmis. Cok Cok Cok tesekkur ediyorum. tarama islemini gerçekleştirdi.

Kaspersky disasble bulamadim bende exit edip kapattım.

Ama simdi ne yapmam konusunda da yardımcı olursanız sevinirim

tekrar Cok tesekkurler

• quote:

Vallahi ne diyecegimi bilemiyorum. Ondanmis. Cok Cok Cok tesekkur ediyorum. tarama islemini gerçekleştirdi.

Kaspersky disasble bulamadim bende exit edip kapattım.

Ama simdi ne yapmam konusunda da yardımcı olursanız sevinirim

tekrar Cok tesekkurler

Alıntıları Göster
    Valla yapalabileceğin birkaç şey var.
    Birincisi kaspersky de ayarlar ile oynayacaksın.Ama bu sorununu büyük olasılıkla çözmeyecek.
    Settings>Protection bölümünde interactive protection menüsü altında "select action automatically" kutusunun başında tick var ise eğer o ticki kaldır.Sonra
    Settings>system security>application filtering menüsüne git ve orada canon programlarını delete ile sil.
    Sonra canonun tarama programını aç.
    Kaspersky izin veriyor musun diye pop-uplar çıkartacak.Allow diyerek hepsine izin ver
    ve böyle dene.

Eğer olmadı ise sana önerebileceğim ikinci çözüm şu olacaktır :
    Bu sorunu kaspersyk nin 8.0.0.506 versiyonu veriyor.
    8.0.0.454 versiyonunu bulup onu kurabilirsen belki bu da sorunun ortadan kalkmasına vesile olabilir.

Diğer bir çözüm önerisi;
    Tarama yapmak için canonun programını kullanma da ; alternatif birşey kullan.Mesela başlat-ayarlar-yazıcı ve fakslar menüsünde scannerın görünmesi lazım.Windowsun tarama için bir programı vardı yanılmıyorsam onunla taramalarını yapabilirsin.(başlat-programlar-donatılar-tarayıcı ve kamera sihirbazı )

Başka bir çözüm ise ;
    kaspersky yi kaldır nod32 falan kur :)

Bu elindeki yazılımlar ile sorunu ortadan tamamen kaldırmak malesef mümkün değil.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 7 Şubat 2009; 23:31:03 >

• quote:

Valla yapalabileceğin birkaç şey var.
    Birincisi kaspersky de ayarlar ile oynayacaksın.Ama bu sorununu büyük olasılıkla çözmeyecek.
    Settings>Protection bölümünde interactive protection menüsü altında "select action automatically" kutusunun başında tick var ise eğer o ticki kaldır.Sonra
    Settings>system security>application filtering menüsüne git ve orada canon programlarını delete ile sil.
    Sonra canonun tarama programını aç.
    Kaspersky izin veriyor musun diye pop-uplar çıkartacak.Allow diyerek hepsine izin ver
    ve böyle dene.

Eğer olmadı ise sana önerebileceğim ikinci çözüm şu olacaktır :
    Bu sorunu kaspersyk nin 8.0.0.506 versiyonu veriyor.
    8.0.0.454 versiyonunu bulup onu kurabilirsen belki bu da sorunun ortadan kalkmasına vesile olabilir.

Diğer bir çözüm önerisi;
    Tarama yapmak için canonun programını kullanma da ; alternatif birşey kullan.Mesela başlat-ayarlar-yazıcı ve fakslar menüsünde scannerın görünmesi lazım.Windowsun tarama için bir programı vardı yanılmıyorsam onunla taramalarını yapabilirsin.(başlat-programlar-donatılar-tarayıcı ve kamera sihirbazı )

Başka bir çözüm ise ;
    kaspersky yi kaldır nod32 falan kur :)

Bu elindeki yazılımlar ile sorunu ortadan tamamen kaldırmak malesef mümkün değil.
    Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    cok tesekkur ederim eline saglık

bu bile yeter, cunku sorunun Canon driverlarinde deyip kaldırım tekrar kuracaktım. dediklerinizi tektek deneyecegim , sonucunu yazacagim

tekrar tesekurler...

• quote:

cok tesekkur ederim eline saglık

bu bile yeter, cunku sorunun Canon driverlarinde deyip kaldırım tekrar kuracaktım. dediklerinizi tektek deneyecegim , sonucunu yazacagim

tekrar tesekurler...

Alıntıları Göster
    yok driverlarda falan sorun.Kaspersyk nin diğer versiyonlarında da sorun yok.
    Sadece bu versiyonu canonun bu programını sevmiyor o kadar
    Eski versiyonu bulabilirsen onu kur.Ya da tarama için canonu kullanma bence en mantıklısı bu olur senin için.

• quote:

yok driverlarda falan sorun.Kaspersyk nin diğer versiyonlarında da sorun yok.
    Sadece bu versiyonu canonun bu programını sevmiyor o kadar
    Eski versiyonu bulabilirsen onu kur.Ya da tarama için canonu kullanma bence en mantıklısı bu olur senin için.

Alıntıları Göster
    mesuthaksoy ilginiz icin cok tesekkurler.
    simdilik microsoft un tarayıcılar ve kamera lar bolumunden tarama islemini gerceklestiriyorum.

Kaspersky yeteri kadar inceleme firsati bulamadim. Onunda inceledikten sonra paylaşacağım.

iyi gunler...

• quote:

mesuthaksoy ilginiz icin cok tesekkurler.
    simdilik microsoft un tarayıcılar ve kamera lar bolumunden tarama islemini gerceklestiriyorum.

Kaspersky yeteri kadar inceleme firsati bulamadim. Onunda inceledikten sonra paylaşacağım.

iyi gunler...

Alıntıları Göster
    Ama üstte de yazdığım gibi.Kaspersky nin o versiyonunu kurcalasan bile sorunun o şekilde hallolacağını sanmıyorum.Çünkü kasperskynin resmi forumunda bununla ilgili çok yazılıp çizilmiş ve kaspersky team bile buna bir düzeltme yayınlamamışlar.
    O yüzden diğer çözümlere yönelmen gerekiyor ama tarama için canonu kullanmak zorunda değilsin.Yüzlerce alternatifin var.
    Antivirüsünden memnun isen bu şekilde devam et

• quote:

Ama üstte de yazdığım gibi.Kaspersky nin o versiyonunu kurcalasan bile sorunun o şekilde hallolacağını sanmıyorum.Çünkü kasperskynin resmi forumunda bununla ilgili çok yazılıp çizilmiş ve kaspersky team bile buna bir düzeltme yayınlamamışlar.
    O yüzden diğer çözümlere yönelmen gerekiyor ama tarama için canonu kullanmak zorunda değilsin.Yüzlerce alternatifin var.
    Antivirüsünden memnun isen bu şekilde devam et

Alıntıları Göster
    Virus programindan memnunum, degistirmeyi dusunmuyorum.

Simdilik microsoft işimi görüyor, alternatif program aklınızda varsa soyleyebilir misiniz?

• quote:

Virus programindan memnunum, degistirmeyi dusunmuyorum.

Simdilik microsoft işimi görüyor, alternatif program aklınızda varsa soyleyebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Eğer tarama yaptığın dosyalarda bir düzenleme,özel ayarlar yapmıyor isen windowsla devam edebilirsin.
    Ekstradan bir program kullanmana bence gerek yok.
    Ama yok bi bakayım diyorsan
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=Bc9&q=SCANner+PROGRAM&btnG=Ara&meta=
    çok var

• quote:

Eğer tarama yaptığın dosyalarda bir düzenleme,özel ayarlar yapmıyor isen windowsla devam edebilirsin.
    Ekstradan bir program kullanmana bence gerek yok.
    Ama yok bi bakayım diyorsan
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=Bc9&q=SCANner+PROGRAM&btnG=Ara&meta=
    çok var

Alıntıları Göster
    microsoft işimi goruyor.

Photoshop da scan edilen dosyalar aliniyor fakat photoshop bu sefer evdekiler kullanamiyor.

neyse çok çok tskler.

• quote:

microsoft işimi goruyor.

Photoshop da scan edilen dosyalar aliniyor fakat photoshop bu sefer evdekiler kullanamiyor.

neyse çok çok tskler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: byblacksnake

microsoft işimi goruyor.

neyse çok çok tskler.

İyi de photoshopda taradıktan sonra save as diyerek evdekilerin açabileceği jpg bmp gibi formatlarda kaydedebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.