Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekledim hepsini ama AceSpeed Eye free değil
  • Super bir konu paylasim icim tesekkurler.
  • The Last Defender HD 2$'dan ücretsiz... Defans oyunu
  • Finger Olympic ücretsiz.
  • PES 2012 ÜCRETSİZMİŞ FAKAT İPODDAN APPSTOREDEN ARAMA YAPINCA BULAMIYOR NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?

http://itunes.apple.com/us/app/pes-2012-pro-evolution-soccer/id460930780?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanxtr -- 6 Kasım 2011; 16:35:40 >
  • Data controll app ücretli olmuş kaçırdık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

PES 2012 ÜCRETSİZMİŞ FAKAT İPODDAN APPSTOREDEN ARAMA YAPINCA BULAMIYOR NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?

boşuna üzülme arkadaşım. kısıtlamalı oyun. free versiyon gibi bişey.ben indirmiştim daha önce.işe yaramaz yani.full değil malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell_man82

quote:

PES 2012 ÜCRETSİZMİŞ FAKAT İPODDAN APPSTOREDEN ARAMA YAPINCA BULAMIYOR NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?

boşuna üzülme arkadaşım. kısıtlamalı oyun. free versiyon gibi bişey.ben indirmiştim daha önce.işe yaramaz yani.full değil malesef

İpoddan arayınca neden çıkmıyor olabilir sende çıkıyormu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cell_man82

quote:

İpoddan arayınca neden çıkmıyor olabilir sende çıkıyormu

Türkiye store da yok çünkü. US Store da var.ordan üyeliğim var , bazen free uygulamaları indiriyorum.o yüzden görememişsindir

• Birde başka US üyelik açsam ipodda ikisinide kullansam sorun olmaz değilmi yasak değildir umarım
  • yok sorun olmaz.rahat ol
  • Zombie Hunting Bir süreliğine ücretsiz olmuştur. Zombi oyunları sevenler için güzel bir oyun 10Megabyte.
  • Perfect Photo

Son bir kaç saat için ücretsiz yazıyor... Çektiğimiz fotoğrafları düzenleme yapabileceğimiz bir program.
  • @Mr.Engineer hocam yazdiginiz uygulamalar için tesekkurler fakat guzel oyunlari, yararli programlari yazarsaniz daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Ayrıca liste güncellendi

Abi bayramın mübarek olsun sağolasın telefon çöplük gibi oldu ama oyunların neredeyse hepsini yükledim.
  • BatteryDoctor gerçekten kaliteli bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

BatteryDoctor gerçekten kaliteli bir program

Bu batarya performansını artırmayamı yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMachine27

@Mr.Engineer hocam yazdiginiz uygulamalar için tesekkurler fakat guzel oyunlari, yararli programlari yazarsaniz daha iyi olur

Rica ederim. Haklısınız ancak bu ücreti düşen ya da ücretsiz olan uygulamalar tek tük. Yani ben buraya haberdar etmek için yazıyorum. Başlık sakinleri beğendikleri takdirde ilgilenip indirebilir,takdir indirenlerin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Ayrıca liste güncellendi

Abi bayramın mübarek olsun sağolasın telefon çöplük gibi oldu ama oyunların neredeyse hepsini yükledim.

Niye hepsini yüklüyorsun ki? indirdiğin uygulamalar artık sonsuza kadar senin oluyor istediğin zaman sonra yine indirirsin beğenmediğini sil gitsin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.