Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domini

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Bu arada arkadaşlar Splashtop Remote Control'ü satın alıp denedim muhteşem.. Hazır indirimdeyken alın derim

KontG nin tavsiyesine uyarak programı satın aldım. İpadimde Teamviewer yüklü idi ve onu kullanıyordum. Program hakkındaki görüş ve deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim. Öncelikle Teamviewer dan çok daha kullanışlı.
    720p film izledim. hareketli sahnelerde bulanıklaşma oluyor ama ses/video senkron sorunu yok. sorunsuz izleniyor.
    Grafik bazlı oyun oynadım. league of legends örnek; mouse+klavye kombinasyonu ile oynandığından oynamak imkansız. Alışılabilir mi bilemem. Bunun dışında oyun sorunsuz oynanıyor.
    Office (excel,word, powerpoint vs) mükemmel ötesi.
    Desktop istediğiniz çözünürlükte gelebiliyor. İster makine çözünürlüğünnde ister ipad çözünürlüğünde. Makine çözünürlüğünde kullanmak biraz zor.
    Store daki yorumlarda biri IP bilinmesi gerekiyor demiş. Gerek yok. Google accountınız varsa her iki makineyi google üzerinde eşleştirebiliyorsunuz. Böylece ip bilmeye gerek kalmıyor.
    Sonuç olarak parasını sonuna kadar hak ediyor. Hele hele indirimli fiyatını kaçırmamak lazım.

Yazılması gereken herseyi yazmışsın gercekten.indirimdeyken alın derim bende.teamviewer a göre çok çok iyi.

Ben splashtop camcam programını merak ediyorum.indirip deneyen var mı?

Hazır indirimdeyken onu da almak isterim ama ne derece çalışıyor, onu anlamak lazım önce.

• Evet arkadaşlar kaçırmayın bence de... Ben ipad versiyonunu da aldım. O da 19 dolardan düşmüş. Yatağınızdan uzanarak pc'ye hükmetmek ayrı bir zevk Şu Apple'ın Remote'unu bir türlü yapamıyordum bu program ondan daha iyi oldu
  • FREE

Moleskine
    http://itunes.apple.com/us/app/moleskine/id429657255?mt=8

Not programı ( ekstradan notunuza resim ekleyebilirsiniz )

Ayrıca , facebook,twitter ve e-mail paylaşımı da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell_man82 -- 8 Kasım 2011; 18:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell_man82

FREE

Moleskine
    http://itunes.apple.com/us/app/moleskine/id429657255?mt=8

Not programı ( ekstradan notunuza resim ekleyebilirsiniz )

Ayrıca , facebook,twitter ve e-mail paylaşımı da var

güzelmiş
  • Güle güle kullan
  • http://freeappalert.com/

Bu sitede ücretli iken şu an ücretsiz olan tomarla uygulama, oyun vs var. Mesela Super Bit Dash Sadece bugün için ücretsizmiş. Hasta olmasam tek tek yazardım. Kusuruma bakmayın bugünlük.
  • My Town 2 güzel oyunmuş denemek isteyenler indirebilir ücretsiz
  • quote:

My Town 2 güzel oyunmuş denemek isteyenler indirebilir ücretsiz

Güzel oyunmuş,teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

http://freeappalert.com/

Bu sitede ücretli iken şu an ücretsiz olan tomarla uygulama, oyun vs var. Mesela Super Bit Dash Sadece bugün için ücretsizmiş. Hasta olmasam tek tek yazardım. Kusuruma bakmayın bugünlük.

Yer imlerine ekledim siteyi,oyunu da indirdim,
    Paylaşım için saol,
    Geçmiş olsun bu arada.

• quote:

Evet arkadaşlar kaçırmayın bence de... Ben ipad versiyonunu da aldım. O da 19 dolardan düşmüş. Yatağınızdan uzanarak pc'ye hükmetmek ayrı bir zevk Şu Apple'ın Remote'unu bir türlü yapamıyordum bu program ondan daha iyi oldu

Uygulamanın tarihçesine appshopperdan baktım denildiği gibi 19.99 dan düşmüş filan değil 26.09.2010 da üç günlüğüne bu fiata yapmışlar 3 gün sonra düşürmüşler sonrada 4.99 ile 2.99 arasında fiatı değişmiş o kadar gaza gelmeyin derim ihtiyaçsa o ayrı tabi...

• Kont selamlar
    Finger Olynpics i yükledim ilk bölümden sonra full sürümü almaya yönlendiriyor. Ücret ödenmezse 2. bölüme geçmiyor
  • Epic War TD ve Pocket Camera PRO ücretlendi çıkarıldı

• Mesajım bulunsun çünkü çok işime yarıyor bu başlık!
  • Hep free olan uygulamalar hangileriyse listeden çıkartalım yer kaplamasın
  • Bir de uygulamaları ne zaman kaça satmışlar nereden bakıyoruz?
  • İndirip oynadım ve beğendim,
    Kılıçla savaş oyunu,siz de bakın,
    1.99 $ dan şuan FREE
    http://itunes.apple.com/us/app/death-knight/id369634120?mt=8
  • ipicnote $6,99 ==> Free (program/iphone)
    Smoody HD $2.99 ==> $0.99 ==> Free (oyun/ipad)
  • quote:

Bir de uygulamaları ne zaman kaça satmışlar nereden bakıyoruz?

Ücretsiz olanları haber veren
    bir uygulama işinizi görür,
    App store dan ''free app'' diye aratın,
    Birkaç uygulama var,seçip indirin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.