Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sky Strike indir Geçici süreliğine ücretsiz bir uçak oyunu 46megabyte.
  • Critter Quitter indir Yine geçici süreliğine ücretsiz bir oyun. Böcekleri tabağımızdaki elmadan,pastadan uzak tutmaya çalışıyoruz:). Eğlenceli bir oyun 20 megabyte.

Dude Perfetct indir 1 günlük ücretsiz. Basket atma oyunu. Diğerlerine bir alternatif.34megabyte.

Edit:Ek link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Engineer -- 11 Kasım 2011; 13:46:32 >

• Çok yararlı bir konu arkadaslar çok teşekkür ederim
  • Birsey sormak istiyorum.. Paypalımda para var uygulama almak istiyorum ama almaya çalîştığımda appstore sadece US ödeme alıyor tarzı bişeyler yazdı. Galiba paypal hesabımda bôlge olarak türkiye seçili olduğu icin bu hata aldım ne yapabilirim?
  • Sizlerden rica etsek hem oyun hem uygulamalari ayri başlık olarak yada uygulamalarida aralarda koyabilirseniz çok güzel olur...

Ayrıca whatsapp 2 hafta kadar önce ücretsizdi..ne sıklıkla free oluyor tahminleriniz var mı? Mesela 1 ay sonra tekrar ücretsiz olur tarzında
  • The Marbians
    Splashtop Touchpad
    iPicNote

çıkarıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Critter Quitter indir Yine geçici süreliğine ücretsiz bir oyun. Böcekleri tabağımızdaki elmadan,pastadan uzak tutmaya çalışıyoruz:). Eğlenceli bir oyun 20 megabyte.

Dude Perfetct indir 1 günlük ücretsiz. Basket atma oyunu. Diğerlerine bir alternatif.34megabyte.

Açıklamalı yazmanız çok iyi oluyor,
    Emeğiniz için;
    @KonT ile size ne kadar teşekkür etsek az...
    İyiki varsınız :)

• Hayır hayır arkadaşlar yanlış anladınız. Bu topik duracak. Zaten amaç fırsatları yakalayabilmek bu topikte.

Benim bahsettiğim hem ücretli hem ücretsiz parasını sonuna kadar hakeden uygulamalar ile ilgili kapsamlı bir başka topik. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Critter Quitter indir Yine geçici süreliğine ücretsiz bir oyun. Böcekleri tabağımızdaki elmadan,pastadan uzak tutmaya çalışıyoruz:). Eğlenceli bir oyun 20 megabyte.

Açıklamalı yazmanız çok iyi oluyor,
    Emeğiniz için;
    @KonT ile size ne kadar teşekkür etsek az...
    İyiki varsınız :)

Rica ederim severek yapıyorum elimden geldiğince

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Hayır hayır arkadaşlar yanlış anladınız. Bu topik duracak. Zaten amaç fırsatları yakalayabilmek bu topikte.

Benim bahsettiğim hem ücretli hem ücretsiz parasını sonuna kadar hakeden uygulamalar ile ilgili kapsamlı bir başka topik. Ne dersiniz?

Çok yerinde bir fikir. Resimli, geniş açıklamalı bir başlık eminim birçok kullanıcıya ışık tutacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Hayır hayır arkadaşlar yanlış anladınız. Bu topik duracak. Zaten amaç fırsatları yakalayabilmek bu topikte.

Çok yerinde bir fikir. Resimli, geniş açıklamalı bir başlık eminim birçok kullanıcıya ışık tutacaktır.

Şeklini, tarzını biraz düşüneceğim. Anlaşılır, sade ve gerçekten işe yarayacak bir topik tasarlayalım diye düşünüyorum. Siz de destek verirseni, yapalim derseniz çalışmalara başlayayım.

Fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

Şeklini, tarzını biraz düşüneceğim. Anlaşılır, sade ve gerçekten işe yarayacak bir topik tasarlayalım diye düşünüyorum. Siz de destek verirseni, yapalim derseniz çalışmalara başlayayım.

Fikirlerinizi bekliyorum

SS ler ile videolarla uygulamaları ve ya oyunları tanıtırsak daha bir cazip hal alır bence. Şimdi şablon olarak bir karar alıp, deneme amaçlı uygulama/oyun tanıtalım, üzerine ekleme çıkartma yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Engineer -- 11 Kasım 2011; 20:32:44 >

• Pickpawcket indir 1 günlüğüne ücretsiz bir oyun. Hırsız kedimizle bekçi köpekleri arasından tablo elmas aşırmaya çalışıyoruz:). Gayet uzun soluklu 80 bölüm. 121megabyte.
  • Photoshop express de free. İndirimdemi bilmiyorum ama güzel bir uygulama bir kaç efekt var içinde
  • Hammy Jump indir Doodle jump tarzı bir oyun arkadaşlar. 29megabyte.

Ninjas & Vikings Çabuk olun indirin yazıyor:) 1 günlük ücretsiz. Mancınıkla ninjamızı fırlatıyoruz ve fruit ninjadaki gibi başlıyoruz önümüze geleni doğramaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Engineer -- 11 Kasım 2011; 21:36:25 >

• Konu gayet iyi gidiyor, tebrikler
  • Hepsini ekledim. Bundan sonra kaç mb olduklarını da yazacağım yararlı olacak. Bu fikir için Mr.Engineer'a teşekkürler
  • Abi sana helal olsun ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fikirlerinizi bekliyorum

SS ler ile videolarla uygulamaları ve ya oyunları tanıtırsak daha bir cazip hal alır bence. Şimdi şablon olarak bir karar alıp, deneme amaçlı uygulama/oyun tanıtalım, üzerine ekleme çıkartma yaparız.

SS ve videolar katledebilir ilk mesajı. Açılması çok sürebilir. Bir de forum ebatlarına yakışmayabilir. Hani resim küçük koysak yanına eklenecek bilgi yazısı ile sırıtabilir. Nasıl yapsak düşünüyorum

• quote:

çok iyi fikir ...
    whatsup tan başlayabilrsiniz
    avplayerle devam edersiniz
    ismide Yararlı app ansiklopedisi olsun derim
    ben jailbreaklı kullandığım halde bazı app ler varki üstteki ikisi gibi parasını verip satın alıyorum...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.