Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snuggle Truck 19MB. güzel bi pikapta öte beri taşıyoruz gayet keyifli.

Crazy John indir 25MB. Kısa bir süre için ücretsiz. Karakterimiz zombileri avlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Arkadaslar farkindaysaniz son 3-4 gündür free ya da indirimde olan cok az program var.Sizce neden acaba?

geçtiğimiz hafta heralde cadılar bayramı(halloween) idi o nedenle applerde indirimler oluyordu. şuan işe yarar free olan app sayısı azaldı bayağı.
  • Tekrar güncelledim. Birçoğu ücretlenmiş maalesef... Aşağıdakiler çıkarıldı

iBoat Racer
    Wild West Checkers
    Epic War TD
    SpinSoccer
    Skies of Glory: Battle of Britain
    Duel: Blade & Magic Pro
    3D Pool Master XD
    123 Color HD
    BATTLEFIELD
    Dead Space™
    Fight Night Champion
    NBA JAM
  • Verilmis silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 14 Kasım 2011; 16:40:50 >
  • Tank Fury 3D Eastern Front 16.5MB. Bir tank oyunu.3D online olarak oynanıyor.
  • Takip
    Mükemmel bir konu olmuş.
  • Battlefield ve NBA Jam ve ara verildi de ben göremedim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Battlefield ve NBA Jam ve ara verildi de ben göremedim ya.

Maalesef :( Bu topiği her gün takip etmek lazım. Bazıları 1 günlüğüne ücretsiz oluyor ve elbette biz sonradan gördüğümüz için saatler geçip gidiyor. 12 saat sonra tekrar ücretleniyor haliyle ve kaldırıyoruz.
  • Guzel bir mantik, tebrik ederim. Oyun ve turevi bos seyler yerine, adam akilli uygulama haberleri daha cok verilse keske..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, her günü bırakın belki günde 4-5 kez bakıyorum bu başlığa, paylaşım da yapıyorum elimden geldiğince ama nasıl oldu da görememişim. Kafamı vurayım taşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Tekrar güncelledim. Birçoğu ücretlenmiş maalesef... Aşağıdakiler çıkarıldı

iBoat Racer
    Wild West Checkers
    Epic War TD
    SpinSoccer
    Skies of Glory: Battle of Britain
    Duel: Blade & Magic Pro
    3D Pool Master XD
    123 Color HD
    BATTLEFIELD
    Dead Space™
    Fight Night Champion
    NBA JAM

Battlefield ve dead space indirimdemiydi tamamen beleşmiydi?
  • gayet güzel bir konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Guzel bir mantik, tebrik ederim. Oyun ve turevi bos seyler yerine, adam akilli uygulama haberleri daha cok verilse keske..

Yalnız şöyle bir durum var. Öncelikle takdir edersiniz ki işe yarayan uygulamalar nadiren ücretsiz hale geliyorlar. Dolayısıyla biz de sadece ücretsiz hale gelen ya da indirime girenleri veriyoruz.

İkincisi bizim de belli bir zamanımız var vakit ayırabilecek. İyi program bulmak kolay değil sürekli. Mr. Engineer başta olmak üzere birçok arkadaşımız da sağolsun büyük katkı yapıyorlar. Ayrıca önerilen şeyler de boş değil bana göre. Ben de ekliyorum. Çoğunu da indirdim keza.

Üçüncüsü de herkesin ilgi alanı ve uğraşısı farklı. Kimisi çocuğu için program arıyorken, kimisi strateji arıyor. Bazılarımız dövüş oyunu tutkunuyken bazılarımız da işe yaramıyor gibi görünen uygulamaları indirip kullanıyor sürekli. Buna çoğu zaman bizzat şahit oldum.

Dolayısıyla biz bu topikte ücretsiz olan her türlü programı paylaşmakla ve güncellemekle yükümlüyüz. Ha bunu da tamamen gönül işi olarak, sevabına ve herkese olabildiğince yardımcı olsun diye yapıyoruz.

• İki gün takipten koptum,neler kaybetmişim :(
  • Evet arkadaşlar hem de 1 dolar oldu hepsi ama 1 günlüğüne...
  • Battlefield tamamen ücretsiz miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Battlefield tamamen ücretsiz miydi ?

Battlefield, NBA jam ve dead space 1 dolara düşmüştü.
  • Battlefield bende kacırdım ya nasıl da göremedım
  • periodic table explorer 0.99$ uygulama artık bedava her ogrencinin vazgeçilmezi..

Edit: liveslide eğleneceli yapboz bir oyun 0.99$ uygulama artık bedava!

Edit 2: snuggle truck zevkli bir kamyon oyunu 1.99 $ oyun artık ücretsiz.

Edit 3: speak chinese! Zaten isim gayet açık 3,99 $ ürün artık bedava meraklısına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racaerme -- 15 Kasım 2011; 0:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

periodic table explorer 0.99$ uygulama artık bedava her ogrencinin vazgeçilmezi..

Edit: liveslide eğleneceli yapboz bir oyun 0.99$ uygulama artık bedava!

Edit 2: snuggle truck zevkli bir kamyon oyunu 1.99 $ oyun artık ücretsiz.

Edit 3: speak chinese! Zaten isim gayet açık 3,99 $ ürün artık bedava meraklısına..

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.