flick kick football bende ucretsiz gözükmüyor eminmisiniz ücretsiz olduguna
Verdiğim linkten bağlanın isterseniz şu an ücretsiz
bir yanlıslık var verdiginiz link sadece practice bölümü olan deneme sürümü full oyun degil, bu zaten oyun cıktıgından beri free
quote:
Orijinalden alıntı: karti
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
quote:
Orijinalden alıntı: karti
flick kick football bende ucretsiz gözükmüyor eminmisiniz ücretsiz olduguna
Verdiğim linkten bağlanın isterseniz şu an ücretsiz
bir yanlıslık var verdiginiz link sadece practice bölümü olan deneme sürümü full oyun degil, bu zaten oyun cıktıgından beri free
Bir arkadaş paylaşmıştı o da silmiş mesajını düzeltiyorum hemen
Bike CycloComputer HUD bisiklet kullananlar incelesinler guzel bi app e benziyor 3 dolarken free olmus
Sayenizde Flick Kick Football oyununu indirdim, güzel konu.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
quote:
Orijinalden alıntı: Canzz
quote:
Orijinalden alıntı: quentin
quote:
quote:
Splashtop Remote Desktop= iPhone'dan bilgisayara bağlanarak bilgisayarı kontrol edebilirsiniz. Şu an 0.99$
Bunun icin TeamViewer ideal degil mi?
Yorumlara gore bu cok daha iyiymis oyle diyolar.
yukarıda yazdım neden okumuyosunuz beyler
Ilk mesaji arkadas saolsun surekli guncelliyor. O bakimdan ben de aralara bakmamistim direk ondan alinti yaptim.
Cok kisa olarak neyi kaliteli onu ogrenebilir miyim teamviewer dan, arti olarak bi ozelligi falan mi var programin?
Birdaha olmasın
Dostum bunu anlatmak için ingilizce kelime kullanacağım arkadaşlar da türkçe cümle içerisinde kullandığım için kızacaklar biliyorum ama açıklayabilcek yegane kelime bu. Smooth. Pamuk gibi. Çok daha rahat kullanımı ile cezbedecek seni. Al sen ben kefilim söz
TeamViewer ucretsiz, onu da ekleyebilirsiniz listeye (zaten hep ucretsizdi de splashtop muhabbeti gecti diye dedim)
quote:
TeamViewer ucretsiz, onu da ekleyebilirsiniz listeye (zaten hep ucretsizdi de splashtop muhabbeti gecti diye dedim)
Pro'su 99 dolarmış Free'si de ayrıca yapılmış zaten
quote:
Orijinalden alıntı: dr.A.G
Bike CycloComputer HUD bisiklet kullananlar incelesinler guzel bi app e benziyor 3 dolarken free olmus
Hakikaten birçok özelliği varmış ekledim
Konu güzel 3-4 tanesini hemen indirdim deniyorum teşekkürler
Discover new music ücretli olmuş 0.99
takitpteyiz teşekkürler..
Hotfıledan para kazanıyorum. Ordakı parayı da paypala aktarıyorum. Paypal odeme secenegı mevcutmu apps.lerde ?
Tweetbot ücretsiz olsa da indirsek.. 1 saat bile yeter ücretsiz olması için.. :)
quote:
quote:
Pro'su 99 dolarmış Free'si de ayrıca yapılmış zaten
Free olanı ile Pro olanı arasında hiç bir fark yok. Free olan şahsi kullanım amaçlı, Prosu ise ticari kullanım amaçlı. Yoksa programlar aynı.
99 dolarlık ticari lisanslı program gibi düşünün.
Konuyu takibe aldım, teşekkürler
Discovr music cikarildi digerlerini kontrol ediyorum
To-Fu 2 cikarildi ve liste 27 Ekim 2011 Çarşamba İtibariyle Güncel hale getirildi
bana free olan bir radio programı söylermisiniz ? içinde powertürk-virgin-metrofm-numberone fm mutlaka olmalı :) Daha doğrusu bu 4ü olsa yeter
quote:
Orijinalden alıntı: iPhoner
bana free olan bir radio programı söylermisiniz ? içinde powertürk-virgin-metrofm-numberone fm mutlaka olmalı :) Daha doğrusu bu 4ü olsa yeter