Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz veya İndirimde Olan Uygulamalar (İlk Mesaj Hep Güncellenecek) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
7
Favori
44.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlığı açan arkadaşa şimdiden hayırlı teskereler

fakat daha cok oyun ağırlıklı paylaşımlar var
    biraz daha program agirlikli paylasimlara agirlik versek?
    (yada programlarda free olmuyor ondan mı?))
  • Evet bence de free olan uygulamalara da biraz ağırlık verebiliriz aslında.
  • 20 mb hesap makinesimi olur
  • Zombie Gunship bedava olmuş, kaliteli bir oyun hemen indirin.
  • World Soccer Champs 2010 indir 15MB. Kuşbakışı futbol oyunu. 2012 ye kadar ücretsiz.

Pool Twist indir 13MB. Farklı bir bilardo oyunu.
  • Ya arkadaşlar ''High Caliber Hunting'' oyununu Usa store'a ayrıca üye olup indirdim ama ipod a atamıyorum. Bunu nasıl yapıyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Ya arkadaşlar ''High Caliber Hunting'' oyununu Usa store'a ayrıca üye olup indirdim ama ipod a atamıyorum. Bunu nasıl yapıyosunuz ?

Yokmu bu konuya açıklık getirebilicek ? Google da da aradım fakat aradığım cevaba ulaşamadım
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar ''High Caliber Hunting'' oyununu Usa store'a ayrıca üye olup indirdim ama ipod a atamıyorum. Bunu nasıl yapıyosunuz ?

Yokmu bu konuya açıklık getirebilicek ? Google da da aradım fakat aradığım cevaba ulaşamadım

authorize işlerinde sıkıntı olmasın diye ben telefondan indiriyorum abd hesabımı kullanacakken, bunu denedin mi?
  • quote:

Ben ABD hesabından Need for Speed i telefondan indirip itunes eşleşmesi yaptığım NFS için uyarı vermişti.Mağaza sekmesinden "bu bilgisayarı yetkilendir" yapıp ABD store şifremi girince itunese atmıştı NFS yi.Sonra normal TR hesabımı kullanmaya devam ettim.Bu gün sizin sorduğunuz oyunu telefona indirdim.Bilgisayara bağlayınca hiç birşey sormadan İtunese yedeklendi.

Acaba sizin hem telefonda hem de ituneste ABD hesabı ile eşleştirme yapmanız mı gerekecek.Mağaza sekmesinde bu bilgisayarı yetkilendiri kullanarak.Yapmadınız ise bir deneyin isterseniz.
  • Nfs pc de olduğu gibi mobilde de oyun yapamıyormuş.Shift1 ve undercover ı denedim ikiside vasat altı oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Nfs pc de olduğu gibi mobilde de oyun yapamıyormuş.Shift1 ve undercover ı denedim ikiside vasat altı oyunlar

Aynen katılıyorum 2 tur attım ve sildim oyunu, real racing 10 a katlar NFS yi.
  • İlk sayfa ne zaman guncellencek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Nfs pc de olduğu gibi mobilde de oyun yapamıyormuş.Shift1 ve undercover ı denedim ikiside vasat altı oyunlar

Aynen katılıyorum 2 tur attım ve sildim oyunu, real racing 10 a katlar NFS yi.

Real Racing 2 parasına (4,99) değecek bir oyun mu acaba? İndirmeye değermi?
  • quote:

authorize işlerinde sıkıntı olmasın diye ben telefondan indiriyorum abd hesabımı kullanacakken, bunu denedin mi?

quote:

Ben ABD hesabından Need for Speed i telefondan indirip itunes eşleşmesi yaptığım NFS için uyarı vermişti.Mağaza sekmesinden "bu bilgisayarı yetkilendir" yapıp ABD store şifremi girince itunese atmıştı NFS yi.Sonra normal TR hesabımı kullanmaya devam ettim.Bu gün sizin sorduğunuz oyunu telefona indirdim.Bilgisayara bağlayınca hiç birşey sormadan İtunese yedeklendi.

Acaba sizin hem telefonda hem de ituneste ABD hesabı ile eşleştirme yapmanız mı gerekecek.Mağaza sekmesinde bu bilgisayarı yetkilendiri kullanarak.Yapmadınız ise bir deneyin isterseniz.

Evde wireless bağlantım yok şu telefonum bir avea ya geçse telefondan internet bağlantısını deniycem'de canım sıkıldı baya hoşuma gider öyle av tarzı oyunlar atamadım

• Gameloftun yeni oyunu six-guns simdilik bedava guzele benziyor deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

İlk sayfa ne zaman guncellencek

Başlık sahibi asker'e gitti modlar başka bi arkadaşa devrederse konuyu güncellenir.
  • Takipdeyim...
  • Arkadaslar sürekli free olan bir uygulama zannedersem bu bahsedeceğim uygulama
    Ben bugün keşfettim
    Güzel bı uygulama

Uygulamanın adı İPTT
    mantığı bildiğiniz bas konuş.
    Uygulama internet üzerinden çalışmakta ve tamamen ücretsiz app yi indiriyorsunuz yeni üyelik açarak nickinizi seçip ücretsiz görüşme yapıyorsunuz uygulamada üç çeşit konuşma imkanınız var 1. Genel sohbet odası burada bulunduğunuz kanala giren herkes konuşup konuşanları dinleyebiliyor 2. Profilinize arkadaş ekleyebiliyorsunuz ve sadece arkadaşınız ile konuşup onu duyabiliyorsunuz 3. Bütün arkadaşlarınız ile genel sohbet edebiliyorsunuz.

148. Kanal Türkiye kanalı
    Ayrıca kanal değiştirme ile başka ülkelerdeki kişilerle de sohbet imkanınız oluyor
    Yabancı dil geliştirmek isteyenler için iyi bir seçenek olabilir diye düşündüm

iPtt
    http://itunes.apple.com/us/app/iptt/id311931218?mt=8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cell_man82

Arkadaslar sürekli free olan bir uygulama zannedersem bu bahsedeceğim uygulama
    Ben bugün keşfettim
    Güzel bı uygulama

Uygulamanın adı İPTT
    Uygulama internet üzerinden çalışmakta ve tamamen ücretsiz app yi indiriyorsunuz yeni üyelik açarak nickinizi seçip ücretsiz görüşme yapıyorsunuz uygulamada üç çeşit konuşma imkanınız var 1. Genel sohbet odası burada bulunduğunuz kanala giren herkes konuşup konuşanları dinleyebiliyor 2. Profilinize arkadaş ekleyebiliyorsunuz ve sadece arkadaşınız ile konuşup onu duyabiliyorsunuz 3. Bütün arkadaşlarınız ile genel sohbet edebiliyorsunuz.

Ayrıca kanal değiştirme ile başka ülkelerdeki kişilerle de sohbet imkanınız oluyor

iPtt

vay bizim PTT iş başında.. (deeermişiim) uygulama için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

quote:

Orijinalden alıntı: cell_man82

Arkadaslar sürekli free olan bir uygulama zannedersem bu bahsedeceğim uygulama
    Ben bugün keşfettim
    Güzel bı uygulama

Uygulamanın adı İPTT

iPtt

vay bizim PTT iş başında.. (deeermişiim) uygulama için teşekkürler..

Ben de bizim PTT böyle şeyi nasıl yapmış diyordum :))

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.