Şimdi Ara

Geçilemeyen Bölümler [Call Of Duty] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
48.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Black ops kolayfa oynadim. Birde zora alayim dedim cok zorluuor vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar pavlov 5 bölümünde bütün takları imha ettim bizim tanklar geldi ve tab tusuna bastıgımda savaş bölgesini temizle diyo ama tüm binayı tavaf ettim ve kimse yok adamlarla dolasıyoruz yardımm please
  • Mw2 Yada CoD 2 Den Sorucagınız Varsa Sorun 2 sinide Bitirdim ve Sıkılınca Tekrar Oynuyom
  • Arkadaşlar Call Of Duty 5 de Hata Var Yardım Edin Ekran Kartı Güncellemesı Dedi Güncelledik
  • Arkadasım pavlov 5 die bi bölüm var tankları imha ettim herkesi öldürdüm sonra bizim tanklar geldi ama oyun bitmedi ne yapmam lazım
  • Kardeşim Resmini At Hemen Söyliyim
  • Sorusu olan ekleşin cod 2 cod 6
  • Ben derim ki konu bu kadar tutmuşken CoD Serisinden herhangi bir oyunu nerden indirdiğinizi hatırlıyorsanız bizlede paylaşın

Cod I , CoD II , CoD IV[Modern Warfare], CoD V [World At War ] , Ghost , MW2,MW3 gibi CoD serisi oyunlarını torrent,internet üzerinden indirdiğiniz yerleri hatırlıyorsanız özelden veya burdan paylaşabilirseniz iyi olur :) 1 Ay içerisinde pc almayı planlıyorum indirmeme yardımcı olursunuz :) Yoksa mecburen Net'ten indiregandi yapıcam

Dip Not : Bu oyunları netten satın almaya kalksam bana kaç kuruşa patlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğanG.

Ben derim ki konu bu kadar tutmuşken CoD Serisinden herhangi bir oyunu nerden indirdiğinizi hatırlıyorsanız bizlede paylaşın

Cod I , CoD II , CoD IV[Modern Warfare], CoD V [World At War ] , Ghost , MW2,MW3 gibi CoD serisi oyunlarını torrent,internet üzerinden indirdiğiniz yerleri hatırlıyorsanız özelden veya burdan paylaşabilirseniz iyi olur :) 1 Ay içerisinde pc almayı planlıyorum indirmeme yardımcı olursunuz :) Yoksa mecburen Net'ten indiregandi yapıcam

Dip Not : Bu oyunları netten satın almaya kalksam bana kaç kuruşa patlar ?

hocam oyunların torrenti oluyor böyle bir kaç tane torrent paylaşan güzel siteler var ama adlarını burdan söylersem reklam olur atarlar belki beni forumdan :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.