Şimdi Ara

Geçmişte Silkroad oynayanlar daha başarılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum da etrafıma geçmişte silkroad oynayan arkadaşlarıma ve kendime kimisi boğaziçinde kimisi odtü de kimisi yıldız teknikte kimisi yurt dışında okuyor. Ben kendi işimi kurdum. Silkroadı oynayan kişilerle, Knight tarzı oyun oynayan kişileri karşılaştırıyorum aradaki seviye kalite ve mevkilerinde çok fark var.

40 masalık kafenin 38 inde Knight oynanırken 2 masada Silkroad oynuyorduk o adamların göremediği şeyi biz görmüştük çünkü Silkroadda.

• bende uzun yıllar silkroad oynadım. şuanda sabancı univ'de okuyorum. tezine bi katkı saglıyım dedim
  • Trakya Tıp
  • Yok ulen ne alakası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Yok ulen ne alakası var

Muş Lisesi :D
  • Gercekten garip bi tespit ama dogru. Egitimim icin Amerika'da bulunmaktayim.

@Lurtz

Adam gibi adamsin hocam, egitime gerenk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELITE

Trakya Tıp

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

quote:

Orijinalden alıntı: ELITE

Trakya Tıp

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 13 Mart 2013; 20:50:31 >

• İmzam
  • Aynen katılıyorum.
  • 2005 oyuncusuyum, yurt dışında okuyorum

Şaka bi yana, açtığım servera (Forgotten silkroad 60cap) eski oyuncuları toplarken,
    üniversitede okuyanlardan çok evlenenlerin sayısının fazla olduğunu gördüm.
  • Tespit doğrudur hocam makina mühendisliğinde okuyorum erasmusla seneye yurt dışına çıkıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanefeozkan

Tespit doğrudur hocam makina mühendisliğinde okuyorum erasmusla seneye yurt dışına çıkıyorum :)

hangi universite hocam? bende makine mühendisliği okuyorum 3. sene bu sene baş vuramadıgım için(daha dogrusu ortalama yetmedi:)) seneye de 4. sınıf artık başvurma şansımı yok.
  • 2 yıllık üni oldu benim ama zorlasaydım ben de özel üniversitenin bir bölümüne girmiştim çoktan ama o kadar durumum yok malesef, şu an özel bir haber ajansında teknik yönetmenlik yapıyorum, 3. senemdeyim
  • 60cap tan beri oynuyorum.kendi isim var basta eminönü ve tum turkiyeye urun Satiyorum.ayrıca otomotiv mezunuyum.var bu silkroadda bi is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 senesinden beri oynuyorum kendi işimle meşkulum. 2006 senesinden beri ipek yolu ticaretinin içersindeyiz nede olsa :)
  • Ben zaten oyuna başladığımda lisans mezunuydun, yüksek lisans falanda yapmadım Ama kazandığım paralarla çok güzel ve büyük yatırımlar yaptım
  • Sene 2006 2007 gibi Sro oynuyordum
    (Ankara Gazi. )
    Eski playlerler ve DH Sro Bölüm Oyuncuları Hatırlayabilir..
    BabeL MeTeCiK

Edit İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 19 Mart 2013; 13:27:36 >
  • pdgm 3.sınıf aynı zamanda memurum daha evlenemedim
  • Okul biter SRO bitmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.