Şimdi Ara

gecube 3870x2 turbo dual vpu recover hatası... (SORUN ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle yardımcı olan tüm dostalra sonsuz teşşekurler.

sorunu en sonunda çözmüş bulunuyorum.

ilk başta vista 32 bit ile gecubenin sayfasından indirdiğim ürüne özel 8.453A drivlarını kurdum.
    Colin mcrea dirt'a sorun çözüldü fakat fps 32lerde geziniyordu...
    stalkerde ise gene oyunun başında vpu recover verdi...

bunun üstüne tekrardan vista 32 bit için 8.5 driverlarını indirip baştan format atıp yukledim. yalnız bu sefer yuklerken monitörüm en az 5-6 kere kendini açıp kapatı. Bunun üzerine ekran kartının manuelinde okudğum driver yüklenirken hata veriyorsa ekran kartının switchlerini " on " pozisyonuna getirin yazısı aklıma geldi. bu swtich muhabbetini denemden önce oyunlara tekradan girip son duruma bakmak istediğimde

colin mcrea 70 fpslere cıktı fakat 5 dakka sonra vpu recover hatası geldi.
    stalkerde de durum malum oyun menuye geldiğile atması bir oldu ve switch "on" olayını denemeye cesaret ettim.

sonuc ise; 5 gunun yorgunluğu ardından, ufacık iki tane düğmeyi "on" pozisyonuna getirmekle nihayet çözüldü.

bu kartı alacak olan arkadaşlara yardımcı olması bakımında bazı resimler cektim onlarıda koyuyorum

gecube 3870x2 turbo dual vpu recover hatası... (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

not: switchler on pozisyonunda çekilmiştir.

evet şimdi yatmadan önce amdnin sayfasın da ve 3dguruda actığım başlıklara bişeyler yazıp yatacam saat sabhın 7si olmuş :D

tekrardan yardımcı olan herkese teşşekurler.

• Paylaşım ve bilgi için teşekkür ederiz.Bakalım bizim kartta neler gelecek başımıza.Herşeyin bir çözümü vardır yeterki isteyelim.Sende emek vermişşin.Sorununu çözmüşsün.Geçmiş olsun diyelim.
  • @penryn

teşşekurler darısı başına
    ne diyelim, umarım sende sorunsuz birşekilde kartına kavuşursun
  • 2 switchi demi on yaptın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Merhaba.Bende 1 Gb Gecube 3870 x2 almıştım.Kartı sisteme takmamla sorunlar baş gösterdi.Önce bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyordu.Sonra Asus bir boardda nasıl olduysa windowsuda açtık hatta 2006 testi yaptık ama 11.5 k aldı.Sonra forumdan yardımcı olan arkadaşlarla beraber karta bazı denemeler sonucu kartın bir gpu su çalışmadığına kanaat kıldık.Garantiye yolladım onlarda durumu kabul etti ve değişim olacak.Tabi bu süreç 1-2 hafta sürdü.Baya bir uğraştım..Ama bence sanki x2 olmasıyla ilgili bir sorun var gibi.Yani çift gpu olmasında bir sıkıntı var.

hocam sevindim değişim olduktan yani ürün eline ulaştıktan sonra bi test yapıp bizlerle paylaşırsan seviniriz

• quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

2 switchi demi on yaptın ?

evet resimde de bu açıkca gözüküyor. kullanım klavuzunda da ikisnide on pozisyonuna getirin denmiş.
  • Ben eskiden o switchlere kafayı takıp bir sürü denemeler yapmıştım. O switch pozisyonlarını değiştirince gpu hızı 10000 küsurlu rakamlar göstermeye başlamıştı. Sende de herhangi bir anormallik göründü mü yaptığın değişiklik sonrası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Ben eskiden o switchlere kafayı takıp bir sürü denemeler yapmıştım. O switch pozisyonlarını değiştirince gpu hızı 10000 küsurlu rakamlar göstermeye başlamıştı. Sende de herhangi bir anormallik göründü mü yaptığın değişiklik sonrası.

hızlara bakmayı denemedim. önemlide değil kart calışsında :D

sadece performansda bir değişkilik varmı yok mu diye 3dmark06 yı çalıştırdım 13800 puan aldım ki buda benim o.c siz kullandığım sistemle daha önceden aldığım skorla aynıydı.

not: şuanda eski kasayı kullandığım için bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 26 Mayıs 2008; 11:46:01 >
  • vallaha büyük geçmiş olsun nediyelim umarım başka arkadaşlarda bu gibi sorunda üsttesinden gelmeyi bilirpaylaşım için saollasın
  • O switch lerden soldaki yani 1 numaralı olan switch bende logic bilgi olarak 0 dı ben onu 1 yaptım şu anda da bir sorun yok acaba kendi kendinemi indi diye soru işareti kaldı kafamda....Fakat şu an her şey olması gerektiği gibi..Neyse geçmiş olsun
  • hadi geçmiş olsun
  • Hakkaten geçmiş olsun,

Yazının başlarını okumaya başladığımda almayı düşündüğüm bu karttan vazgeçecektim
    ama çözüm yönteminin bukadar basit olması beni yine bu kart üzerinde düşünmeye yöneltti.

Deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • @AnseLmo82 @kheops Kartı bekliyorum.Sizlerle paylaşacağım.Teşekkür ederim.
  • benim x1950proda da vardı onlardan.bende ne işe yarıyor diyordum kendi kendime
  • Merhaba.Arkadaşlar az önce ürünü aldığım yerle görüştüm.Maalesef 1 gb Gecube vermeyeceklermiş.Onun yerine 1 gb powercolor 3870 x2 olanı verecekler ve fiyat farkıda almayacaklarmış.Kartı alıp hemen satmayı düşünüyorum.Eğer ciddi alıcısıda varsa verebilirim.Zaten satamazsamda kullanırım.Yaklaşık 6-7 aydır ati den uzaktım.İyice uzaklaştırdı bu gecube olayı.iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.