Şimdi Ara

Gedore red lokma takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracımın periyodik bakım, fren balata ve disk değişimi gibi işlerde kullanmak üzere bir lokma takımı almayı düşünüyorum. İçerik olarak (lokma, bits vs) fazla olan ürün arıyorum. Aynı zamanda da kaliteli olsun istiyorum. Kafama yatan bir lokma takımı var fakat nette ürün hakkında pek fazla bilgi bulamadım.

Almak istediğim ürün gedore red 172 parça lokma takımı

Ürün linki

GEDORE Red Lokma Anahtar Seti, 172 Parçalı, Cırcır Anahtar, Lokma Anahtar ve Uç Seti, Siyah/Kırmızı, 1/4+3/8+1/2 https://www.amazon.com.tr/dp/B07BPYQMXH/ref=cm_sw_r_apan_i_7Y9VHXJKMBDNDZGFBGBA

Gedore Maria olarak çok iyi fakat red serisi hakkında bilgim yok. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RED serisi giriş orta seviye. Profesyonel kullanım için alınacaksa uzak durun ama arada sırada evde tamir bakım işlerinde kullanılacaksa fena değil iş görür.

KS TOOLS 917.0779 1/2" + 3/8" + 1/4" Kombine Lokma Takımını aldım kullanıyorum orta kalitede olduğunu söyleyebilirim.

İncelemesinide yapmıştım.

Mustafa Tayfuryoutube
    Amazon Almanya'dan sipariş ettiğim amatör ve yarı profesyonel kimselere önerebileceğim KS TOOLS 917.0779 kombine lokma takımını inceliyorum yararlı olması dileği ile. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayınız efenim😉... DESCRIPTION 6 point FlankTraction profile Matt finish Chrome vanadium In durable plastic storage case Article number: 917.0779 Drive side (profile): Rectangle Square Drive Tang Size [mm (inch)]: 10 (3/8"), 12.5 (1/2"), 6.3 (1/4") Shape: Knurled Weight [g]: 9000 Tools: with ratchet function Surface: Satined Matt, Chromed Material: Chrome Vanadium Steel Bolt Head-/Nut Design: Hexagon Packaging: Plastic Case Number of teeth (ratchet mechanism): 72 Number of tools: 179 Drive [in]: 1/2, 1/4, 3/8 KS TOOLS: Socket Set Item number: 917.0779 Our price: 82,30 £ Manufacturer part number: 917.0779 Manufacturer: KS TOOLS EAN number: 4042146471838 Condition: New #Kstools #kombine #lokma #1/4" #3/8" #1/2" #bits #uç #takım #917.0779
    https://www.youtube.com/watch?v=xADZxL9PvZ8&t=253s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.