Bildirim
Geely Familia Teyp Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aykutgultekin
Mp3 cdsini taktıktan sonra mode diye bir tuş var o tuşa basman gerekiyor. Eğer o tuşa basmazsan fm radyodaysa radyo çalmaya, usb den müzik çalışıyorsa usb den çalmaya devam eder. Mode tuşu cd çalar, usb ve radio arasında hangisini çalacağını seçmeni sağlıyor. Ama eğer mode tuşuna bastığın ve cd den çalmayı seçtiğin halde mp3 cdlerini çalmıyorsa o zaman bir servise götür derim.
-
hocam servise götürdük. servis teybi komple değiştirdi yine çalmadı. sen hocam ne tür hangi marka mp3 cd si dinliyorsun. nerodan yazdırdım hiç birini tanımıyor. -
ozaman yanlış yazdırıyorsun kardeş bende geely 1.3 var mp3 audio hepsini çalıyor.. yazdırdığın müzikler farklı formatta olabilir belki -
tamam hocam sorunu halettim. nero 6 kullanıyordum. onla yazdırıyodum. şimdi cd burner xp diye bir progam varmış onla yazdırdım. hepsini çaldı. sadece bu dosyalar arasında gezinme oluyormuş. onuda becerirsem tamamdır. bu arada ilgin için teşekkür ederim. geely 1.3 echo güle güle kullan. -
quote:
Orijinalden alıntı: eozenir
tamam hocam sorunu halettim. nero 6 kullanıyordum. onla yazdırıyodum. şimdi cd burner xp diye bir progam varmış onla yazdırdım. hepsini çaldı. sadece bu dosyalar arasında gezinme oluyormuş. onuda becerirsem tamamdır. bu arada ilgin için teşekkür ederim. geely 1.3 echo güle güle kullan.
hallettiğine sevindim
bu arada geely in iki yeni modeli daha geliyor biri 5. ayda diğeride 12. ayda nerden biliyorsun dersen Anadolu grubundan mail atmıştım yeni modellerle ilgili cevabı geldi aracımdan menmun olup olmadığımıda sordular ve bu bilgilendirmeyi yaptılar .. kazasız belasız bol ekonomili sürüşler dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankebutx -- 25 Mart 2010; 10:20:18 >
-
saol hocam. aynen sanada kazasız belasız sürüşler ve ekonomik tabii ki :) demek yeni modelide gelecekmiş. bunu bilmiyodum. sadece bu familianın bir büyük modeli varmış. onu duydum. şimdi sen söleyince 2 yeni modeli ilk senden duydum. kolay gelsin... -
biraz daha konforlu bir üst sınıf olursa fiyatıda uygun olursa epey talep görür diye düşünüyorum familyanın fiyatı gayet uygun bu çizgide dier modeli merakla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprock88 -- 6 Nisan 2010; 16:42:43 > -
bende geely familia var cd eror hatası veriyor sizce neden olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: blackblade
bende geely familia var cd eror hatası veriyor sizce neden olabilir
mp3 mü normal auido cd mi? -
Ikisinide calmiyo birde usbden muzik calarken donuyo ses gidiyor birden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackblade -- 16 Şubat 2014; 15:04:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackblade
Ikisinide calmiyo birde usbden muzik calarken donuyo ses gidiyor birden
o zaman servise göstermen lazım.benimkini hemen yenisi ile değiştirdiler. çalıştı -
Son çare oyle yapcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X