Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.209
Cevap
17
Favori
429.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Bilmiyorum, bilmek, binmek, ölmek de istemiyorum, iyi günler diliyorum...

Binmeyebilirsiniz o sizin tercihiniz ama ölmek derken diger araçlara binenler ölümsüzlük iksirimi iciyor ölmuyor mü...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İksir falan içmiyor ama ölüm riskini düşürüyor. Şimdi bana dürüstçe söyle kafa kafaya bir bmw veya mercedes ile yapacağın kazada geelyde mi olmak istersin yoksa diğerinde mi?

Bak işte gördün mü itiraf et sadece imkansızlıktan ve aciziyetten bindiğin bir araç geely. Ama suç sizde değil bu kadar vergi ötv mtv vs dayatıp ülkeye bu yürüyen mezarları sokanlarda...

Ben gene önerimi yineliyorum geelye okadar para verene kadar gidin eski model ama sağlam araçlar alın...Hani 4-5bin olsa bin diyeceğim şahine binmektense geelye bin ama 25-30 bin veriyosun yazıktır günahtır paranı ve canını sokakta mı buldun güzel kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

İksir falan içmiyor ama ölüm riskini düşürüyor. Şimdi bana dürüstçe söyle kafa kafaya bir bmw veya mercedes ile yapacağın kazada geelyde mi olmak istersin yoksa diğerinde mi?

Bak işte gördün mü itiraf et sadece imkansızlıktan ve aciziyetten bindiğin bir araç geely. Ama suç sizde değil bu kadar vergi ötv mtv vs dayatıp ülkeye bu yürüyen mezarları sokanlarda...

Ben gene önerimi yineliyorum geelye okadar para verene kadar gidin eski model ama sağlam araçlar alın...Hani 4-5bin olsa bin diyeceğim şahine binmektense geelye bin ama 25-30 bin veriyosun yazıktır günahtır paranı ve canını sokakta mı buldun güzel kardeşim...

eski araç nasıl alalım..kafadan kmsi düşürülmüş olacak. 50 tane el değiştirmiş olacak. adam nasıl kullanmış bilemeyeceksin. masraf çıkaracak.

geely fc kulanıcısıyım. arabam kesinlikle çok saglam degil ama huyunua suyuna gidersem beklentilerimi karşılar nitelikte.

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    anlatmak istediklerin doğru olabilir ama, bu arabayla hiç alakam olmadıgı halde sırf üslup'dan dolayı yazmak istedim, ben audi ye biniyorum ölmicem sen geely e biniyorsun öleceksin kafası güzelmiş, ecelin kimi nerede yakalayacagı belli olmaz, eskiden teneke arabalarla (bunlar gibi) şehirler arası yollar gittik, neden? imkansızlıkdan dolayı, vardı da almadıkmı? ee ikinci ellerine bakdım 15-25 arası 2010 ve üstü araçları varmış, alınabilir yani herkesin bütçesi farklı her insan alman panzeri almak zorunda değilki, bundan 10 sene önce tü-kaka dediğimiz kore firmaları şuan üst düzey araç yapabiliyorsa eminim bu çinli arkadaşlarda güzel araç yapabilirler, sırf egolarınızı tatmin etmek için kullanıcılara laf söylemek kimsenin haddi değil, uygun bir dil de uyarabilirsin, en fazla bu gelir elinden, alıp-binen arkadaşlara Allah hayırlı yolculuklar, sevdikleriyle uzun ömürler nasip etsin inşAllah...

• Arkadaşlar malumunuz araba fiyatları uçtu gitti.Hem 0 hem 2. El araclarin fiyatlari gercek ederlerinin 2 kati durumunda ve 2010 model civarı 15-16 bin tl ye alinabilecek tek araç günümüzde geely echo kaldı.

sizce 16 bin tl ye 2000 küsur model km si 150bin civarı kıçı kırık fiat [palio,albea(taksi cikmasi ihtimali yuksek),merea,bravo vs] tarzi bir araç mi alınır yoksa klimalı,abs-edb fren,km 50 bin civarı çin malı kalitesiz malzemesiyle göz dolduran geely echo mu alınır ?

Aracı büyük sknti cikarmaz ise 4-5 yıl kullancam al-sat yapmicam gunde en fazla 40 km yaparim yakıtı ekonomik diyorlar cazip görünüyor..lutfen geely echo sahipleri araca 37lt lik lpg takıldığında tuv-turk'te sknti olup olmadigini , lpg li geely lerin motor skstirildiginda sık sık conta yakıp yakmadigini ayrica arac hakkinda genel görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum...

• 1 ay kadar önce yeni 2010 model Geely familia MK araç aldım kilometre 60 bin de şuan memnunum fakat bir şey soracağım bu klima düğmelerinin üstünde panel var geri vitese takınca çalışıyor. Bu sıcaklık falan gösteriyormuş fakat ben hiç çalıştıramadım. Acaba nasıl çalışıyor yanında küçük düğme var ona basılı tutunca ---- işareti yanıp sönüyor fakat düğmeye tekrar tekrar bastığımda tepki vermiyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Resimdeki işaretlediğim yer

Geely kullanıcıları platformu

Geely kullanıcıları platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 25 Ağustos 2015; 18:51:55 >

• atakan81 A kullanıcısına yanıt
    Orası park sensörü muhtemel seninki arızalıdır yanındaki düğmeler biri ekran parlaklığı seviyesini ayarlıyor diğeri km sıfırlama

• Normal soğuk havalarda bu özellik çok iyi oluyor yani aracın kendi özelliği ve iyi bir özellik ilk çalıxtın da 2000 civarına çıkar sonra 900 e iner yani ekranda 1 in altındaki ilk çizgide durur bendinde 8 gazda 9 normal seviyelir
  • Normal soğuk havalarda bu özellik çok iyi oluyor yani aracın kendi özelliği ve iyi bir özellik ilk çalıxtın da 2000 civarına çıkar sonra 900 e iner yani ekranda 1 in altındaki ilk çizgide durur bendinde 8 gazda 9 normal seviyelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Akgül

Normal soğuk havalarda bu özellik çok iyi oluyor yani aracın kendi özelliği ve iyi bir özellik ilk çalıxtın da 2000 civarına çıkar sonra 900 e iner yani ekranda 1 in altındaki ilk çizgide durur bendinde 8 gazda 9 normal seviyelir

Geri vitese takınca çalışıyor başkada bu şekilde siyah duruyor. Radyocu elektrikçiye götürdüm anlamadılar. Arızalı ise nerden yaptıracağız servisi bile bilmiyor.
  • tekalii T kullanıcısına yanıt
    Normal . Aracın güzel bir özelliği hususan soılk havalarda çok işe yarıyor jikle sistemi

• mustazaf22 M kullanıcısına yanıt
    Famıllıa al 1.5 her cihetten daha iyi

• quote:

Normal . Aracın güzel bir özelliği hususan soılk havalarda
    çok işe yarıyor jikle sistemi
    Famıllıa al 1.5 her cihetten daha iyi

Ahmet Akgül nasıl bir yazı yazıyorsun kardeş
  • quote:

Normal soğuk havalarda bu özellik çok iyi oluyor yani aracın kendi özelliği ve iyi bir özellik ilk çalıxtın da 2000 civarına çıkar sonra 900 e iner yani ekranda 1 in altındaki ilk çizgide durur bendinde 8 gazda 9 normal seviyelir

Ne demek istiyor arkadaş anlamadım.
  • Merhabalar,mk 1.5 familia comfort 2011 model 7100km'de bu hafta başında aldım. Araç kazasız, boyasız... bu aracı yeni yeni öğrenmeye başlıyorum bi kaç sorum olacak.

1) fan tam 90'C de durmuyor ara ara tarfikte bi diş yükseliyor daha sonra sanırım fan açılınca normal seviyeye geliyor bu normal mi?

2) 1. vitese araç durmadan geçirmekte zorlanıyorum. geri viteste de bazen tam geçiremediğim oldu.

3) teybin ışıkları ara ara gidiyor geri vitese takınca geri geliyor.

araçta başka bi problemim yok. özellikle fan ve şanzıman konusuna takıldım yardım ederseniz çok sevinirim.
  • fldbrk F kullanıcısına yanıt
    Şanzuman konusunda net cevabim:normaldir

Kore araçlarında aynı sorun var, periyodik Şanzuman yağ değişimini unutmayın.
    Geri vitese girmiyorsa aracı hafif birle öne alin

• Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılmayı düşünüyorum ama bazı merak ettiklerim var. Şuan Geely FC bakıyorum, 2011 model olanlardan. 2012 modelleri kafamı karıştırıyor ama. FC lerin motor performansından memnun musunuz ? Malzeme ve ses kalitesi nasıl ? Kaportası güven veriyor mu ?

• Geely araçların ülkemizde şuana kadar toplam kaç adet sattığına dair bir bilgisi olan var mı? Model bazında falan gösterebilen bir bilgi?
  • Arkadaşlar tüm Geely FC lerde far ve yağmur sensörü var mı ? 2011 ve 2012 özellikle.

• fldbrk F kullanıcısına yanıt
    Burada bahsettiklerimin marka/modelle alakası yoktur.Tahminen aracınızda 90 derecelik thermostat mevcut.Anlattığınız kadarı ile Fan tamamen normal çalışıyor...Araç durmadan 1.vitese takılmaz,lütfen araç durmadan vitesi 1.vitese atmaya çalışmayın şanzumana hasar verir başınıza bela alırsınız.1. vites kalkış vitesidir,araç hareket ettikten sonra 2.vitese atmak gerekir.Forumda bazı arkadaşlar yazıyor (1.vites yok gibi-1.viteste gitmiyor) 1.vites aracı hareket ettirmek için (kalkışı sağlamak için)yol gitmek için değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 10 Aralık 2015; 9:40:09 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.