Şimdi Ara

geforce 1050 veya 1050 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geforce 1050 veya 1050 Ti ekran kartı olan
    rahat pubg oynayabileceğim
    en ucuz laptop hangısıdır ? ( 4 bin lira civarında )
    benım bulduklarım şunlar:

www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V13.1.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-1-1.html

siz ne önerirsiniz ??
    birde
    ssd 250 gb mı 1tb hdd mi önerirsinz

• Laptopların hangisini alırsanız alın oyun oynarken ısınır ve kasa inceliklerinden dolayı bir masa üstü pc si kadar soğutma yapamazlar. İki modelde de çift fan var bu yüzden sorun yaşamazsınız. İPS ekran tabiki iyi olur. Sadece Windows kuracaksanız 128 GB ssd yeter oyunlarınızı hdd ye kurup oradan oynarsınız. Sonuç olarak söylediniz iki modelde alınır burda önemli olan sizin fiyat aralığınız. Monstere mecburen hdd ekleyeceksin oda 300 400 TL civarı. Artık burada karar sizin
  • Bu iki laptop tan monsterin avantajları İPS ektanı ve 250 M2 sata ssd si. Asus TN panel. Bir laptop alınacaksa kesinlikle ssd olmassa olmazlardandır. Win10 kullanacaksanız ssd şart. Ssd de hdd de sonradan upgrade edilebilen parçalar. 250 ssd nin yanına sonradan 500 gb bir hdd eklessnizde işinizi çok çok görür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makca42

Bu iki laptop tan monsterin avantajları İPS ektanı ve 250 M2 sata ssd si. Asus TN panel. Bir laptop alınacaksa kesinlikle ssd olmassa olmazlardandır. Win10 kullanacaksanız ssd şart. Ssd de hdd de sonradan upgrade edilebilen parçalar. 250 ssd nin yanına sonradan 500 gb bir hdd eklessnizde işinizi çok çok görür.
    harici 1tb almayı düşünüyorum fazlalkları ona atarım kurulum gerektiren şeyleri kurarım sadece bilgisayara 250 ssd mantklı bncede
    peki bişey daha sorcam
    gtx970 * 1050 ti karsılastırma videoları izliyorum
    970 in fps si daha iyi 1050den bu durumda hangı ekran kartını onerırsın

• hocam bende 1 hafta içinde laptop almayı düşünüyorum
    dellin bu modeli ile yukardaki monster arasında kaldım
    dellde de ips ekran yazıyor 128gb ssd, ama ısısal olarak bir sorun yaşar mıyım bilmiyorum hangisini tercih etmeliyim

• Kaçlık hdd takacağınız artık sizin alım gücünüze bakar.
    970m ile 1050ti birbirine denk kartlar. 970m 1050 den %15 daha performanslı. Gtx1050 ile 40 fps aldığınız bir oyundan gtx1050ti yada Gtx970m ile 50 fps alırsınız. Oyundan oyuna değişkenlik gösterebiliyor. Bazı oyunlarda 4 fps farkı olurken bazı oyunlarda 12 13 fps de olabiliyor. Fiyat farkı çok değilse tabiki gtx1050ti yada Gtx970m almak daha mantıklı olur.

• hmm bu da güzelmiş bende bu özellklerde bu fiyatlarda bişey bakıyorum. dell daha ıyı gıbı şuan benım baktıklarıma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: makca42

Kaçlık hdd takacağınız artık sizin alım gücünüze bakar.
    970m ile 1050ti birbirine denk kartlar. 970m 1050 den %15 daha performanslı. Gtx1050 ile 40 fps aldığınız bir oyundan gtx1050ti yada Gtx970m ile 50 fps alırsınız. Oyundan oyuna değişkenlik gösterebiliyor. Bazı oyunlarda 4 fps farkı olurken bazı oyunlarda 12 13 fps de olabiliyor. Fiyat farkı çok değilse tabiki gtx1050ti yada Gtx970m almak daha mantıklı olur.
    970 daha fazla fps veriyor ama 10 C daha fazla ısınıyor
    o yüzden 10 fps düşük ve 10 derece soğuk olmasını tercıh ederım ben
    yani 55 fps alacagıma 45 alırım ama ısınmamış olur ekran kartım. doğrumu düşünüyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 960m vS Gtx 1050 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sccb22 S kullanıcısına yanıt
    Laptopların hangisini alırsanız alın oyun oynarken ısınır ve kasa inceliklerinden dolayı bir masa üstü pc si kadar soğutma yapamazlar. İki modelde de çift fan var bu yüzden sorun yaşamazsınız. İPS ekran tabiki iyi olur. Sadece Windows kuracaksanız 128 GB ssd yeter oyunlarınızı hdd ye kurup oradan oynarsınız. Sonuç olarak söylediniz iki modelde alınır burda önemli olan sizin fiyat aralığınız. Monstere mecburen hdd ekleyeceksin oda 300 400 TL civarı. Artık burada karar sizin

• xerdogan X kullanıcısına yanıt
    Soğutması iyi olan bir laptop da 1050 yerine 970m daha iyi olur. Ama 970m li sırıf laptop bulmak zor. Zaten 10 fps farkını 40 50 fps lerde çok anlamassınız. Anca ilerleyen yıllarda oyun grafikleri artıkça anlarsınız

• Hocam marka olarak msi önerirm bütçene uyuyorsa tabi

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    4000 4500 arası bütçe msi da hangı model ?
  • xerdogan X kullanıcısına yanıt
    4000 4500 TL ye msi bulamazsın en ucuz bulacağın 5000 5500 civarına i5 7300hq Mx150 ekran kartlı modelleri olur. Fiyat performans ürünü değil msi modelleri.

• Yukarda bahsi gecen Dell ve Asus arasinda 128lik ssd olan Dell i almak bana daha agir basiyor, sanirim onumuzdeki gunlerde siparis gececgim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 9xx serisinde masaüstü ve dizüstü ekran kartları farklı.Fakat gtx 1xxx serisi ile artık laptoplarada masaüstü kartları takıyorlar.Gtx 1050ti,gtx 970m'den hem daha performanslı hem de daha az güç tüketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkürler aga
  • Eğer oyun için alacaksan 1050ti lı bilgisayar alman güzel olur. Ama dersen ki ince olsun ekranı ips olsun dell g3 tavsiye ederim 2 haftadır kullanıyorum. Isınma konusunda pek sıkıntı yaşamadım ben, böyle ince bir laptop için kabul edilebilir. Zaten oyun oynarken hissetmiyorsun bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.