Şimdi Ara

GeForce 296.10 Driver Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

ilk defa nvidia kartların bi oyunda amd kartlardan kötü grafik verdiğine şahit oldum Modern Warfare 3!

Ne gibi?
  • quote:

ilk defa nvidia kartların bi oyunda amd kartlardan kötü grafik verdiğine şahit oldum Modern Warfare 3!

image quality native ayarladınızmı? MW serisini nvidia control panelden ambient occlusion açarsanız çok fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: r_a_z_o_r

quote:

GT630M'e olurmu bu driver? Hiçbir yerde gt630m driverini bulamadim

www.nvidia.com.tr/drivers/results/42625

(Soylememin nedeni ordaki listede gt540min bu ekran kartiyla ayni ozelliklere sahip olmasi.)

Driver içinde device id'lerde gözükmüyor, Otomatik Belirleme'yi bir deneyin isterseniz

Ben bi indirip deniyeyim olmazsa eski driverime nasil donebilirim?

Hocam siz burdan takip ederseniz daha sağlıklı olurhttp://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=3475

illa deneyeceğim derseniz Driver Sweeper temizleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GT630M'e olurmu bu driver? Hiçbir yerde gt630m driverini bulamadim

www.nvidia.com.tr/drivers/results/42625

(Soylememin nedeni ordaki listede gt540min bu ekran kartiyla ayni ozelliklere sahip olmasi.)

Driver içinde device id'lerde gözükmüyor, Otomatik Belirleme'yi bir deneyin isterseniz

Ben bi indirip deniyeyim olmazsa eski driverime nasil donebilirim?

Hocam siz burdan takip ederseniz daha sağlıklı olurhttp://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=3475

illa deneyeceğim derseniz Driver Sweeper temizleyebilirsiniz.

Peki sağolun bu dediğim driveri yuklersem herhangi bir mavi ekran hatasi verebilirmi notebook açilişta?

• @FroBisher

Desteklemezse zaten kurulmaz.
  • quote:

@FroBisher

Desteklemezse zaten kurulmaz.

Peki teşekkurler,iyi akşamlar
  • İlginç. Somut veriler olmadan bir şey söyleyemem.

Kişisel bir yorum olmuş. Zira Nvidia, MW3'e özel bazı kalite artırıcı ayarlar ekliyor sürücülerine. Tabi MW gibi 5 yıllık bir oyun motoruyla hazırlanmış eski grafiklere sahip bir oyun üzerine konuşmayı da gerekli bulmuyorum. Zaten grafik olarak en kalitesiz MW oyunu sanıyorum ki 3. oyundur. Her neyse, başka kimselerin de yorumlarını almak gerekir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Ne gibi?

hd 6870 ile oynadığımda daha gerçekçiydi her şey gölgeler vsvs sanki call of duty 8 amd kartlara özel olarak yapılmış gibi

bir kaç ekran görüntüsü yayınlasanız? Kötü neye göre kötü?
  • Bunu kurunca laptop acayip ısınmaya başladı...ekran kartı 60 , işlemci 85'lere çıktı , anlamadığım bu işlemciyi nasıl etkiliyorda işlemcide ısınıyor... durduk yere fan tam hız çalışıyor falan... Sildim ben , geri 295.73 kurdum... Şuanda sıcaklık eski haline indi 45 derece hem işlemci hem ekran kartı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.