illa deneyeceğim derseniz Driver Sweeper temizleyebilirsiniz.
Peki sağolun bu dediğim driveri yuklersem herhangi bir mavi ekran hatasi verebilirmi notebook açilişta?
@FroBisher
Desteklemezse zaten kurulmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: r_a_z_o_r
@FroBisher
Desteklemezse zaten kurulmaz.
Peki teşekkurler,iyi akşamlar
İlginç. Somut veriler olmadan bir şey söyleyemem.
Kişisel bir yorum olmuş. Zira Nvidia, MW3'e özel bazı kalite artırıcı ayarlar ekliyor sürücülerine. Tabi MW gibi 5 yıllık bir oyun motoruyla hazırlanmış eski grafiklere sahip bir oyun üzerine konuşmayı da gerekli bulmuyorum. Zaten grafik olarak en kalitesiz MW oyunu sanıyorum ki 3. oyundur. Her neyse, başka kimselerin de yorumlarını almak gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Dal
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlu Dal
ilk defa nvidia kartların bi oyunda amd kartlardan kötü grafik verdiğine şahit oldum Modern Warfare 3!
Ne gibi?
hd 6870 ile oynadığımda daha gerçekçiydi her şey gölgeler vsvs sanki call of duty 8 amd kartlara özel olarak yapılmış gibi
bir kaç ekran görüntüsü yayınlasanız? Kötü neye göre kötü?
Bunu kurunca laptop acayip ısınmaya başladı...ekran kartı 60 , işlemci 85'lere çıktı , anlamadığım bu işlemciyi nasıl etkiliyorda işlemcide ısınıyor... durduk yere fan tam hız çalışıyor falan... Sildim ben , geri 295.73 kurdum... Şuanda sıcaklık eski haline indi 45 derece hem işlemci hem ekran kartı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme