kullanan arakdaşlar crysis2 gibi güncel oyunlar için yeterli bir kartmı?bilgilendirirseniz sevinirim
crysis 2 için yeterli tek gpu'lu kart çıkmadı malesef.
notebook'ta crysis2'yi yüksek detayda oynamayı bir kenara koyalım açabilmen bile zor..
açsanda en düşük detayda bile zor oynarsın..
gt410m'de çok alt seviye bi gpudur
teşekkürler kardeş bilgilendirdiğin için
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
notebook'ta crysis2'yi yüksek detayda oynamayı bir kenara koyalım açabilmen bile zor..
Ben 9500GT ile Crysis 2 yi yüksekde hiç kasmadan bitirdim Crysis 2de 3 secenek var yüksek çok yüksek ekstrem muhtemelen bu arkadaşda çok yüksekde hiç sıkıntı yaşadan oynar
quote:
Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
Ben 9500GT ile Crysis 2 yi yüksekde hiç kasmadan bitirdim Crysis 2de 3 secenek var yüksek çok yüksek ekstrem muhtemelen bu arkadaşda çok yüksekde hiç sıkıntı yaşadan oynar
kesin bişey söylemezmiyiz ?
3 Seçenek var, yüksek, çok yüksek ve ekstrem. eee, o zaman Yüksek "Low" demek oluyor. yüksekte kasmadan değil, LOW'da kasmadan bitirmiş oluyorsun. 9500 GT de Low'da 30 FPS'nin altına düşmez anca, o da benim için kasmadır. Zaten "kasmadan" terimini de hiç anlamış değilim, cevaba gelirse; O kartın LOW'da oynatacağından eminim, ancak "kasmadan" yani keyif alır mısınız? Bence hayır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme