Şimdi Ara

Geforce 780 yada 2 tane Geforce 760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun bir komsun ekran kartlari hakkinda benden bilgi almak istedi. Kendisi 2 secim arasinda kalmis. 1 tane geforce 780 mi taktirayim diyor, yoksa 2 tane geforce 760 mi taktirayim diyor.
    Oyun oynamak icin kurmak istiyor pc yi. Özellikle Battlefield 4 ü sorunsuz oynamak istiyormus.
    Sizce 1 tane geforce 780 mi taktirmasi daha iyidir yoksa 2 tane geforce 760 mi?
    Ben en son pc mi 2 sene önce topladigim icin baya bi uzagim su anda yeni ekran kartlarina felan. Acil yardimda lazim oldugu icin baslik aciyorum.
    Kusuruma bakmayin, simdiden tesekkürler.

• 780 alsın tek kart daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardimci olacak arkadaslar cikarsa sevinirim.

@cumfiçu
    tesekküler.
  • Ben 780 alırdım,ileride de SLI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam @R£DSTON£ da 760 4 GB SLİ yapacak ona danışın bence her türlü alır 760 ama çift kart problem de çıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: loomy

Merhaba arkadaslar,

Bugun bir komsun ekran kartlari hakkinda benden bilgi almak istedi. Kendisi 2 secim arasinda kalmis. 1 tane geforce 780 mi taktirayim diyor, yoksa 2 tane geforce 760 mi taktirayim diyor.
    Oyun oynamak icin kurmak istiyor pc yi. Özellikle Battlefield 4 ü sorunsuz oynamak istiyormus.
    Sizce 1 tane geforce 780 mi taktirmasi daha iyidir yoksa 2 tane geforce 760 mi?
    Ben en son pc mi 2 sene önce topladigim icin baya bi uzagim su anda yeni ekran kartlarina felan. Acil yardimda lazim oldugu icin baslik aciyorum.
    Kusuruma bakmayin, simdiden tesekkürler.

eğer sli sorunlarını göze alabilirsen 760x2 her türlü daha performanslı olacaktır ama uğraşmam derse 780 de bf4 ü tahminen ultra oynatır
  • 780 derim ben
  • gtx 780 iyidir bence
  • loomy L kullanıcısına yanıt
    Bencede tek kart alsın ıkı kart hem masraf baya tek kart alsın...
  • loomy L kullanıcısına yanıt
    Piyasadan alacaksanız; GTX 780 daha iyi bir seçim olur.Ama; GTX 760 SLI' ın performansına yetişmesi çok zor, ekstrem OC lazım (onda bile GTX 760' larda OC' lenince yine fark açılır).

Eğer ucuza alabileceğiniz bir yer varsa; GTX 760 4GB SLI' da fiyatı doğrultusunda güzel seçim olur.Ben piyasanın çok altı fiyatlara aldığım için; GTX 760 SLI' ı tercih ettim, hemde ne zamandır SLI yapasım vardı.Arkadaşlarında dediği gibi; SLI zahmetli iştir, hava sirkülasyonu, sürücü beklemeleri, yeni çıkan oyunlarda nadir olsada bazı oyunların SLI desteklememesi, diğer sistem bileşenlerinin de sağlam olması gibi durumları, sorunları vb. göze almak gerekli.Bunlar ayarlandığı zaman; SLI F/P açısından bir numara konumuna geçer.

Yani; sistemin özellikleri ve fiyat çok önemli, piyasadan alım yapacaksanız; zaten düşünmeden GTX 780 alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 6 Eylül 2013; 19:54:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.