Şimdi Ara

GEFORCE 8800GT EKRAN KARTIM BOZULDU. (FIRINLADIM DÜZELDİ :) ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enes P.

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimefe

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

Alıntıları Göster
  • Fırınlamayı nasıl yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Fırınlamayı nasıl yaptın ?

Fanı söktüm, 200 derecede 8-10 dakika beklettim. Ekran kartı fırınlama diye aratırsanız videolarına da ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

quote:

Fanı söktüm, 200 derecede 8-10 dakika beklettim. Ekran kartı fırınlama diye aratırsanız videolarına da ulaşabilirsiniz.

Kartın sorunu neydi ? Bellekleri mi yanmıştı ?
  • quote:

quote:

quote:

Kartın sorunu neydi ? Bellekleri mi yanmıştı ?

Ekran da yatay çizgiler çıktı ve kullanılamaz hale gelmişti.
  • quote:

Peki 7770 ile 4850 arasındaki 70 tl ye değer mi?

7770 i alırsam 3 sene sonra kasa değiştirsem yeni sistemde 7770 kullanılırmı? Yoksaoda eskir mi

Ben 4850 alayım çocukları 3-4 sene daha götürsün sonra full kasa değiştireyim diye düşünüyorum.

7750 alsan bile kesinlikle değer.. 2-3 sene diyorsun aradaki fark rahar elektrik faturasına 20-30 lira olarak kendini gösterir.. güç tüketimi/performans olarak en iyi kartı almak gerekir; genelde x750 yada x770(6770 7770 gibi) enerji bakımından en verimlidir, x800 serileri performans odaklıdır, x900 ve çift çekirdekli modeller komple sistem kadar enerji çektiği görülür, elektrik faturasının anasını ağlatır.
    belki bu yardımcı olur:
    http://www.hwcompare.com/11819/radeon-hd-4850-1gb-vs-radeon-hd-7750/
    hatta sapphire'in fansız 7750'si vardı Türkiye'ye geldi mi bilmem ama onu al kafan da rahat eder hem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 12 Şubat 2013; 4:27:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

enoes TSK.

5670 ilk sirada 93 TL lük fiyat ile.

iyi aksamlar.

rica ederim siz yinede testleride bi araştırın içiniz rahat etsin ve benim 4850 yerine 5670 önermemin sebebi 5xxx serisi daha yeni daha başka özelliklerle geliyor sizi daha çok mutlu edecektir....

aldim 5670 i.

4850 min 450 watt istiyormus, güç kaynagida almak istemedim.

şmdi gördüm hayırlı olsun iyi olmuş 4850 almadığın da ben bunu önercektim aynısının bi üst mimaride olanı
    http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-15520.html

• quote:

Orijinalden alıntı: XavierFire

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

quote:

enoes TSK.

5670 ilk sirada 93 TL lük fiyat ile.

iyi aksamlar.

rica ederim siz yinede testleride bi araştırın içiniz rahat etsin ve benim 4850 yerine 5670 önermemin sebebi 5xxx serisi daha yeni daha başka özelliklerle geliyor sizi daha çok mutlu edecektir....

aldim 5670 i.

4850 min 450 watt istiyormus, güç kaynagida almak istemedim.

şmdi gördüm hayırlı olsun iyi olmuş 4850 almadığın da ben bunu önercektim aynısının bi üst mimaride olanı
    http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-15520.html

tesekkur ederim bilgiler icin. aldik artik 5670 i. insallah idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 12 Şubat 2013; 7:49:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.