Şimdi Ara

GeForce fx5200 ve 5500 arasındaki fark? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok ilk çıkan command conquer(1995'te çıkan).Üstelik Almanca'ydı.Böyle sesler falan.Değişikti(Ama xp'de çalışmıyor.Bir de c&c serisinin en zoru da oydu bence.Son anda piyade çıkartıp saldırıları zar zor önlediğim çok olmuştu.Her birimin bir önemi vardı oyuna ilk başladığın anda(görevlerde).Tabi sonra para çoğalınca basıyordun tankları iş bitiyordu:)Red alert 1'i de oynadım ama o videosuz sürümdü
    quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

c&c1 dediğin red alert mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Temmuz 2005, 1:18:46 >
  • bende fx5200 ile doom 3, bf2 gibi oyunları rahatlıkla oynuyomm... fazlasına gerek yok oyun manyağı değiliz zaten
  • heee sendeki tiberian sun 1 bende onun birde ek paketi var tiberian sun fire strom ek paketi yükleyince xp de oynuyorsun dediğim gibi ben hala oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

bende fx5200 ile doom 3, bf2 gibi oyunları rahatlıkla oynuyomm... fazlasına gerek yok oyun manyağı değiliz zaten

Tabi ki sen de haklısın.Alan memnunsa kullanır şüphesiz.Amacımız da zaten yeni kart alacakları bilgilendirmek.Yoksa milletin zevkine karışmak yanlış olur.
  • Yok abicim bu 95 yılında çıkan ilk command conquer.Hani red alert 1'den önce çıkan.Tiberian Sun 99'da çıktı.Aslında red alert 1 ve tiberian sun yanlış hatırlamıyorsam xp'de çalışıyordu.Çünkü bu ikisi bende videosuz sürüm.Sinir olmuştum valla.Neyseki c&c1 ve red alert 2 videolu Allahtan.Yoksa c&c serisini video izlemeden oynamış olacaktım:)

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

heee sendeki tiberian sun 1 bende onun birde ek paketi var tiberian sun fire strom ek paketi yükleyince xp de oynuyorsun dediğim gibi ben hala oynuyorum
  • 9550 kaç defa dedim şurda 5200 için uğraşıyosunuz al bitane 9550 sende rahat et bizde
  • bu ati 9550 ile fx5500(256 mb) ın objektif olark karşılaştırıldığı benchmark sonuçları varmı bir yerde??
    atiye oc yapmadan fx5500(256 mb) seviyesine gelemz sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: arayaninsan

atiye oc yapmadan fx5500(256 mb) seviyesine gelemz sanırım

Gelir ve geçer.Hele dx9'da fark büyür.Ya aslında şu 6200'ler biraz daha ucuzlasa da alt seviyeye onlar otursa ne iyi olur.Fx serisi çoktan öldü.9550 de ölüyor.6600 olabilen leadtek 6200td'ler tam alınası kartlar.
    Bak bir site vereyim.Gerçi bu 3dmark puanı, dx9 oyunlarında nasıl bilmiyorum.
    http://service.futuremark.com/compare?3dm05=82019
    Burada görüldüğü gibi sınırları zorlanmış fx5900 1505 puan alıyor 3dmarktan.İyi hızaşırtma olmuş 9550'ler ise 1600-1700 civarında alabiliyor.Bu yeter sanırım.Ama yanlış anlaşılmasın bu 9550 çok iyi kart demek değil.Fx'ler zaten öldü, 9550'ler de ölüyor demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Temmuz 2005, 23:54:41 >

• 5500 fx5200 e göre her yönden üstün bir kart.5200 tam anlamıyla rezil.
  • 5500 fx 5200'ün 128 bit'lik olanının adı gibi bir cümle kursam yanlış olmaz sanırım. eskiden 128 bitlik fx 5200 'ler de vardı. sonra piyasadan çekip 5500 yaptılar fiyatını da artırdılar tabi ki.
    yalnız ati 9550 ile nvidia'ya cevap gibi tokat verdi. fx 5200 fiyatına fx 5500 'ü mermi manyağı yapacak bir işlemci çıkardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

bende fx5200 ile doom 3, bf2 gibi oyunları rahatlıkla oynuyomm... fazlasına gerek yok oyun manyağı değiliz zaten

dalga geçiyo olmalısın ahah. eğer ciddiyim dersen git bi hava al gel derim. yada sen hayal dünyasında yaşıyosun derim.
  • BENDEDE VAR HALA SAKLARIM C&C YI İLK ÇIKAN SENE 95 DEKİ ÇOK OYNARDIM BENDE O O YUNU NE GUNLERDİ BE YAŞLANDIK ARTIK YA
  • ya cımbızla forumdan laf cıkarıp tartısma ortamı (kavga ortamı) olusturmanın anlamı yok.sanırım anlayan anladı:)

bu ara c&c 1 i nerden bulabılırım?
  • 256Mb Leadtek Fx5700 A360 VE TD 128Bit ekran kartım ile piyasadaki bütün oyunları düşük ayarlarda da olsa akıcı bir şekilde , zevkimi bozmadan oynuyorum
  • fx5200 ile bf2 oynayan baba adam kim hangi çözünürlükte oynuyo
  • arkadaşlar fx 5200 bendede var.Benchmark yazılımlarından kötü sonuçlar alıyorum.Oyunlarda iyi değil.Başka kartlara bakıyorum.Bide benimkine bakıyorum.Benimki onların yanında nvidia'nın 32 mb tnt2 m64 olan eski ekran kartlarına benzetiyorum.Çokmu abarttım yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

256Mb Leadtek Fx5700 A360 VE TD 128Bit ekran kartım ile piyasadaki bütün oyunları düşük ayarlarda da olsa akıcı bir şekilde , zevkimi bozmadan oynuyorum

düşük ayar demek zevki bozmak demektir zaten..

sedat;
    abartmıyosun, az bile söylemişin
  • Ben tüm Cs sürümlerini 640*480 çözünürlükde oynadım . Bu geleneğimi Source'da da sürdürüyorum ve oyunu iyi bir şekilde oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 28 Temmuz 2005, 14:47:24 >
  • aferin ne diyim.. nasıl zevk alıyosan öyle bilmiyorum artık..
  • 640*480
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.