Şimdi Ara

GeForce Go 7400 Turbocache 256 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ekran kartıyla oyun oynayabilirmiyim yani mesela doom3 ü 800x600 de rahat oynatırmı ?
    bide bu ekran kartıyla x700 ü karşılaştırır mısınız

• cok rahat oynarsin.bende de aynı kart var.imzamda yazılı.
    ancak x700 daha performansli bir kart dir 7400 e gore
  • hocam sony vaio almayı düşünüyorum acaba normal kullanımda ısınma yaparmı kucakta kullandığımda rahatsız edicek derecede çünkü sırf bu ısınmadan ötürü acer 5024 ümü deiştirmeyi düşünüyorum..
  • ben,m kullandıım vaio hiçbir surette ısınma problemi yapmamişti.
    yapacagını asla dusunmuyorum.
    kucaanda falan cok rahat kullanırsın.benım hp de asla yapmiyor ısınma problemi.cok sıcak havalarda oyun oynadıında ısınıyor ancak bacak yakacak gibi bir ısıma diil zzten fan cok guzel çalişiyor.
    sony de de durum booledir.için rahat olsun
  • Aşağıdaki link'te ekran kartlarının 3D Mark skorları var. Hangi ekran kartının hangisinden daha iyi olduğunu gösteriyo.

Eğer imkanın varsa X1600'lü bi laptop al. Piyasadaki bütün oyunları rahat bi şekilde oynayabilirsin.

http://kettya.com/notebook2/gpu_ranking.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2C494BAF -- 16 Ağustos 2006; 20:53:10 >
  • 7400'den bahsetmek gerekirse, eğer başka bir alternatifin varsa sakın 7400'lü bir makina alma.

Turbocache olduğu için bunun 128 MB'ı kendi belleği geri kalan 128 MB'ı ise sistem belleğinden yer. Özellikle 512 MB Ram'li laptoplarda hiç tavsiye etmem. Gerçi Ram'in 1 GB yada 2 GB olsa bile kullanmamakta fayda. Çünkü durduk yerde sistem belleğini yormanın bi manası yok.

Mümkün olduğunca Turbocache'lerden uzak durmak lazım. X700 yada X1600'lü bi laptop almak şuan için oldukça iyi bir seçim olacaktır...

• quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

7400'den bahsetmek gerekirse, eğer başka bir alternatifin varsa sakın 7400'lü bir makina alma.

Turbocache olduğu için bunun 128 MB'ı kendi belleği geri kalan 128 MB'ı ise sistem belleğinden yer. Özellikle 512 MB Ram'li laptoplarda hiç tavsiye etmem. Gerçi Ram'in 1 GB yada 2 GB olsa bile kullanmamakta fayda. Çünkü durduk yerde sistem belleğini yormanın bi manası yok.

Mümkün olduğunca Turbocache'lerden uzak durmak lazım. X700 yada X1600'lü bi laptop almak şuan için oldukça iyi bir seçim olacaktır...

arkadaşa kısmen katılmıyorum.128 sabit 256 ya kadar paylaşimli bir kart da kotu değildir.
    tabiikide x 1600 yada x 700 daha iyi kartlar ancak 7400 de bunların ardından gelen kaliteli bir kart vede su anda piyasadakı tum oyunları oynatabiliyor.
    zaten bulsacu arkadaş da daha yenı öğrendi ekran kartı sıralamasını.hatta 7400 u eski platform dakı bir ge force serisi ile de kariştirmiş di.

• x1600 lü bilg lar fiyat olarak beni aşar :) bilgiler için çok teşekkürler
  • 7400 almada ne alırsan al. benim arkadaşta tavsiye üzerine 7400'lü bi makina aldı valla şimdi o tavsiyeyi veren kişinin kulakları epey bi çınlıyodur heralde. eğer bilgisayarın diğer özellikerli çok yüksek değilse sakın alma derim. 2 GB'lı ve Core Dou 2.0 gibi bişey alacaksan o kart idare eder ama core duo 1.66'lar beraber hiç yeterli olmuyo. dikkatli ol derim............

buraya bilgi almaya gelen kişileri lütfen yanlış yönlendirmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

7400 almada ne alırsan al. benim arkadaşta tavsiye üzerine 7400'lü bi makina aldı valla şimdi o tavsiyeyi veren kişinin kulakları epey bi çınlıyodur heralde. eğer bilgisayarın diğer özellikerli çok yüksek değilse sakın alma derim. 2 GB'lı ve Core Dou 2.0 gibi bişey alacaksan o kart idare eder ama core duo 1.66'lar beraber hiç yeterli olmuyo. dikkatli ol derim............

buraya bilgi almaya gelen kişileri lütfen yanlış yönlendirmeyelim

Valla Torinolu arkadaşımız galiba doğru söylüyo.

Benimde 7400 ü olan iki tane tanıdığım var. Birinin işlemcisi 1.66 Core Duo öbürü 2.00 Core Duo.

2.00 kullanan arkadaş 7400 e çok iyi diyo ama işlemcisi 1.66 olan arkadaş aldığına çok pişman. Oyunları ekran kartı oynatır deniliyo ama işte işlemcinin farkı burda ortaya çıkıyo. Oyun oynamak isteyen arkadaşlar bu konuda çok dikkatli olmaları lazım.

Ama X1600 kullanıpta memnun olmayan tanıdığım yok. Celeronu bile uçurur mübarek

• peki oyun oynamayan birisi icin go7400 yeterli midir?

vaio nun FE11 M modeli ile ilgileniyorum ve sadece ekran kartı farkı icin 300 dolara yakın para vermek istemiyorum...
  • Kesinlikle yeterli. Zaten bu kartla çoğu oyunuda rahatlıkla oynayabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

peki oyun oynamayan birisi icin go7400 yeterli midir?

vaio nun FE11 M modeli ile ilgileniyorum ve sadece ekran kartı farkı icin 300 dolara yakın para vermek istemiyorum...
  • oynatırsın rahat
  • orta seviye iyi bir kart...seni üzmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.