Şimdi Ara

GeForce GT 540M Pes 2012 kalite sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle bu işlerden pek anlayan biri olmadığımı söylemek istiyorum. aynı sorunu kardeşimin lenovosunda çözsem de kendi bilgisayarımda ne yaptıysam çözemedim
    pes 2012de ayarı high yapamıyorum.
    vram'i 128mb göstermesini anlayamıyorum.diğer oyunlarda performans sıkıntısı yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkiri -- 6 Kasım 2011; 14:25:56 >

• driver güncellediniz mi
  • güncel değilmiş şimdi indiriyorum, yükledikten sonra sonucu yazacağım.
  • önce nvidia kontrol paneline girin. sonra sol üstteki masaüstü menüsünü açın. grafik işlemciyle calıştır seceneği ekle die bi yer var ona tik koyun.
    sonra pes 2012 in kurulu oldugu yerdeki settings bölümüne sağ tıklayın grafik işlemciyle çalıştırı secin, ordanda yüksek performanslı nvidia işlemcisini secin. sonra settingsten istediğiniz ayarları yapabilirsiniz. yüksek çözünürlükte oyun oynayamayanların problemleri hallolacaktır. ama bunu oyuna girmeden her defasında tekrar etmeniz lazım. umarım yardımcı olur.

nvidia kontrol paneli olayını anlayamayanlar için bir de video ekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=Zh4HCadTY_A

• quote:

Orijinalden alıntı: antikoagulan

önce nvidia kontrol paneline girin. sonra sol üstteki masaüstü menüsünü açın. grafik işlemciyle calıştır seceneği ekle die bi yer var ona tik koyun.
    sonra pes 2012 in kurulu oldugu yerdeki settings bölümüne sağ tıklayın grafik işlemciyle çalıştırı secin, ordanda yüksek performanslı nvidia işlemcisini secin. sonra settingsten istediğiniz ayarları yapabilirsiniz. yüksek çözünürlükte oyun oynayamayanların problemleri hallolacaktır. ama bunu oyuna girmeden her defasında tekrar etmeniz lazım. umarım yardımcı olur.

nvidia kontrol paneli olayını anlayamayanlar için bir de video ekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=Zh4HCadTY_A

Hocam neden her defasında aynı şeyi yapmak zorundayız ? Bunun bir çözümü yok mudur ?

• Masaüstüne boş bir yerde Sağ Tıkla Nvidia Denetim i aç.''3D Yapılandırılmasına'' gel Orada Yüksek Performanslı Grafik İşlemcisini Seç tamamdır. Bunlarda Çift Ekran Kartı olduğundan dolayı böyle 1 kereye mahsus ayarlayacaksın.

birde Driver Güncellemende Fayda Var . Buyur
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/45152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah88 -- 28 Temmuz 2012; 23:01:19 >
  • S.a arkaslar bu aynı sorun bende de war pes 2012 yükledim buqun ekran yarım oynanıyor pes2012 oyunu , settings e girdiğimde de yukardaki gibi video ekran kartı hatasını weriyor bu İntel gpusnu nasıl devre dısı bırakıyoruz geforce gt540m ye nasıl geçiriyoruzz

Sistem Özellikleri

ekran kartı=geforce gt540m 2 gb
    Ram=4 gb
    cpu=i7

acil cvp verirsenız sevınırım arkdaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.