Şimdi Ara

GeForce Now'a 17 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GeForce Now'a 17 yeni oyun ekleniyor: İşte liste
    Günümüzün en popüler bulut oyun platformlarından GeForce Now (GAME+), sürekli olarak büyümeye ve yeni oyunlar ile güncellemeye devam ediyor. Son olarak Nvidia, bu hafta GeForce Now'a eklenecek oyunları duyurdu. World of Warcraft ve daha fazlası bulut üzerinden oynanabilir olacak.

GeForce Now'a 17 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Nvidia'nın paylaşımına göre GeForce Now kütüphanesine Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu rol yapma oyunu World of Warcraft dahil olmak üzere 17 yeni oyun ekleniyor. Üstelik bunlar arasında Lords of the Fallen, Resident Evil Village ve Street Fighter 6 gibi büyük yapımlar da mevcut. Listedeki tüm oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• The Rogue Prince of Persia (Steam, 27 Mayıs) 

• Capes (Steam, 29 Mayıs) 

• Lords of the Fallen (PC Game Pass, 30 Mayıs) 

• Soulmask (Steam, 31 Mayıs) 

• World of Warcraft: Dragonflight (Battle.net

• World of Warcraft Classic (Battle.net

• World of Warcraft Cataclysm Classic (Battle.net

• Autopsy Simulator (Steam, 6 Haziran) 

• Chornobyl Liquidators (Steam, 6 Haziran) 

• SunnySide (Steam, 13 Haziran) 

• Still Wakes the Deep (Steam ve Xbox,  PC Game Pass, 18 Haziran) 

• Disney Speedstorm (Steam ve Xbox, PC Game Pass) 

• Farm Together 2 (Steam

• Resident Evil Village (Steam

• Star Traders: Frontiers (Steam

• Street Fighter 6 (Steam

• Torque Drift 2 (Epic Games Store

Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Halihazırda 100'den fazlası ücretsiz olmak üzere 1800’den fazla oyuna destek sunan GeForce Now (GAME+) platformu aylık 340 TL ücretle sunuluyor. Ayrıca 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paketlere kısa süreliğine 800 TL, 1.580 TL ve 2.880 TL'den ulaşılabiliyor. Ayrıca Nvidia, mevcut abonelik katmanlarına ek olarak artık Haftalık Premium aboneliği de sunuyor.

Kaynak:https://blogs.nvidia.com/blog/geforce-now-thursday-world-of-warcraft/

• Gecikmeler ne durumda acaba.. Bu sistem geliştirildigi sürece devam eder bence...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oynayan yok ki gelse ne olcak o fiyatlarla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hizmet kalitesi nerelerde onu bilen olsa bu sisteme kayıt olur mu acaba ?

• Türkiyedeki hizmet kalitesiyle bence yerlerde olan bir servis. Çalışanlar daha ne yaptığını bilmiyor. Sistemlerde hala rxt2xxx serisi kartlara sözde kaliteli oyun oynamaya çalışıyoruz. Üyelik alıyorsun ama bir ton sıra bekliyorsun özellikle son 3-5 kişi kalınca 30 dk dan fazla beklediğim zamanlar çok oldu. Epic üzerinden Türkiyedeki hizmet kalitesiyle bence yerlerde olan bir servis. Çalışanlar daha ne yaptığını bilmiyor. Sistemlerde hala rxt2xxx serisi kartlara sözde kaliteli oyun oynamaya çalışıyoruz. Epic üzerinden Cyberpunk 2077 DLC paketimin olmasına rağmen, paketimi görmedi defalarca iletişime geçmeme rağmen hiç bir şekilde sorun çözmediler. DLC'niz yoktur diyorlar yoksa PC üzerinden nasıl onuyorum arkadaş, kaldı ki 10 denemenin bir tanesinde girebiliyorsam neden diğerlerinde sahip değilsin diyor. Türkiyedeki hizmeti hizmet olmayan bir servistir. Ben memnun kalmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan_mee -- 1 Haziran 2024; 14:29:13 >
  • Wuthering Waves'i getirsinler artık, GeForce Now forumu oyun istek bölümü Wuthering Waves istekleriyle doldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

Sırf buna yanıt vermek için üye oldum. Ben hiçbir oyunumu epicten oynamıyorum steame bağlı oyunlar oynuyorum hizmet kalitesinde sorun görmedim sadece zaman zaman ağda takılma oluyor ama hiçbir oyuna giremediğim olmadı 200 tl aylık ödeme yapıyorum bilgisayarlar ateş pahası olduğu için benim tek kafa dağıtma aracım burası yani gönül rahatlığıyla kullanılabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozkan_mee O kullanıcısına yanıt

Ücretsiz versiyonu kullanıyorsunuz sanırım. Ben ücretli versiyonu kullanıyorum. Her oyuna girebiliyorum. Sizin yazdığınız sorunlar bende yok. Oyuna tıkladıktan 5-10 sn sonra oyun açılıyor. İndirme derdi yok. Güncelleme derdi yok. Ayrıca indirim döneminde yüzde 50 den fazla indirim ile 1 yıllık aldım. Gayet ucuza geldi. Ayrıca bilgisayarda yer açıldı. Bilgisayar rahatladı resmen.

• Benim bu oyunları oynamak için satın almam gerekiyorsa bu hizmetin ne anlamı var? Hangisine tıklasam kütüphanende olmalı diyor. Manasız bir durum 👎🏼

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yanlış anlama ama sen bu servisin ne işe yaradığını anlamadın galiba. Bilgisayar olmadan aldığın oyunları oynamanı sağlıyor. Kısacası bilgisayar kiralıyor. E sen satın almadığın oyunu elbette oynayamayacaksın. Korsan oyun peşinde misiniz? Anlayamadım. Her gforce now haberinin altında aynı yorumlar. Oyun satın almamı istiyor falan diyenler sürekli var. Yorum yazmaya ayırdığınız vakti Google a bu servis ne işe yarar diye yazmaya ayırsanız sanki sizin için daha yararlı olur gibi.

• ujda U kullanıcısına yanıt

Hayır ücretli versiyonunu 3 ay kullandım ve bir çok defa da şikayet kaydı açtım hiç birinde de çözülmedi. Sizin şansınıza bir sorun yaşamamışsınız. Ben 2080li :) cihazlara denk geliyorum. dediğim gibi epicten almış olduğum cyberpunk 2077 phantom liberty kaç defa görmedi 10 kez giriyorsam 1 defa görüyor. 120 kişilik sıra hızlıca 20-30 oluyor sonra 5-10 kişi geçmek bilmiyor.

• Denedim, fakat her defasında diğer platformlara bağlantı için şifre istemesi beni bezdirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.