|
GeForce Now'a 17 yeni oyun ekleniyor: İşte liste
-
-
Gecikmeler ne durumda acaba.. Bu sistem geliştirildigi sürece devam eder bence...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oynayan yok ki gelse ne olcak o fiyatlarla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizmet kalitesi nerelerde onu bilen olsa bu sisteme kayıt olur mu acaba ?
-
Türkiyedeki hizmet kalitesiyle bence yerlerde olan bir servis. Çalışanlar daha ne yaptığını bilmiyor. Sistemlerde hala rxt2xxx serisi kartlara sözde kaliteli oyun oynamaya çalışıyoruz. Üyelik alıyorsun ama bir ton sıra bekliyorsun özellikle son 3-5 kişi kalınca 30 dk dan fazla beklediğim zamanlar çok oldu. Epic üzerinden Türkiyedeki hizmet kalitesiyle bence yerlerde olan bir servis. Çalışanlar daha ne yaptığını bilmiyor. Sistemlerde hala rxt2xxx serisi kartlara sözde kaliteli oyun oynamaya çalışıyoruz. Epic üzerinden Cyberpunk 2077 DLC paketimin olmasına rağmen, paketimi görmedi defalarca iletişime geçmeme rağmen hiç bir şekilde sorun çözmediler. DLC'niz yoktur diyorlar yoksa PC üzerinden nasıl onuyorum arkadaş, kaldı ki 10 denemenin bir tanesinde girebiliyorsam neden diğerlerinde sahip değilsin diyor. Türkiyedeki hizmeti hizmet olmayan bir servistir. Ben memnun kalmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan_mee -- 1 Haziran 2024; 14:29:13 >
-
Wuthering Waves'i getirsinler artık, GeForce Now forumu oyun istek bölümü Wuthering Waves istekleriyle doldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf buna yanıt vermek için üye oldum. Ben hiçbir oyunumu epicten oynamıyorum steame bağlı oyunlar oynuyorum hizmet kalitesinde sorun görmedim sadece zaman zaman ağda takılma oluyor ama hiçbir oyuna giremediğim olmadı 200 tl aylık ödeme yapıyorum bilgisayarlar ateş pahası olduğu için benim tek kafa dağıtma aracım burası yani gönül rahatlığıyla kullanılabilir
Ücretsiz versiyonu kullanıyorsunuz sanırım. Ben ücretli versiyonu kullanıyorum. Her oyuna girebiliyorum. Sizin yazdığınız sorunlar bende yok. Oyuna tıkladıktan 5-10 sn sonra oyun açılıyor. İndirme derdi yok. Güncelleme derdi yok. Ayrıca indirim döneminde yüzde 50 den fazla indirim ile 1 yıllık aldım. Gayet ucuza geldi. Ayrıca bilgisayarda yer açıldı. Bilgisayar rahatladı resmen.
Benim bu oyunları oynamak için satın almam gerekiyorsa bu hizmetin ne anlamı var? Hangisine tıklasam kütüphanende olmalı diyor. Manasız bir durum 👎🏼
-
Yanlış anlama ama sen bu servisin ne işe yaradığını anlamadın galiba. Bilgisayar olmadan aldığın oyunları oynamanı sağlıyor. Kısacası bilgisayar kiralıyor. E sen satın almadığın oyunu elbette oynayamayacaksın. Korsan oyun peşinde misiniz? Anlayamadım. Her gforce now haberinin altında aynı yorumlar. Oyun satın almamı istiyor falan diyenler sürekli var. Yorum yazmaya ayırdığınız vakti Google a bu servis ne işe yarar diye yazmaya ayırsanız sanki sizin için daha yararlı olur gibi.
Hayır ücretli versiyonunu 3 ay kullandım ve bir çok defa da şikayet kaydı açtım hiç birinde de çözülmedi. Sizin şansınıza bir sorun yaşamamışsınız. Ben 2080li :) cihazlara denk geliyorum. dediğim gibi epicten almış olduğum cyberpunk 2077 phantom liberty kaç defa görmedi 10 kez giriyorsam 1 defa görüyor. 120 kişilik sıra hızlıca 20-30 oluyor sonra 5-10 kişi geçmek bilmiyor.
-
Denedim, fakat her defasında diğer platformlara bağlantı için şifre istemesi beni bezdirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X