Şimdi Ara

GeForce Now'a bu hafta eklenecek oyunlar açıklandı: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GeForce Now'a bu hafta eklenecek oyunlar açıklandı: İşte liste
    Günümüzün en popüler bulut oyun platformlarından GeForce Now (GAME+), sürekli olarak büyümeye ve yeni oyunlar ile güncellemeye devam ediyor. Son olarak Nvidia, bu hafta GeForce Now'a eklenecek oyunları duyurdu. Kingdom Come: Deliverance II ve daha fazlası bulut üzerinden oynanablir olacak.

GeForce Now'a eklenen yeni oyunlar

Nvidia'nın paylaşımına göre bu hafta GeForce Now kütüphanesine Kingdom Come: Deliverance II, Sid Meier’s Civilization VII, Ambulance Life: A Paramedic Simulator, SWORN, Alan Wake, Ashes of the Singularity: Escalation, Far Cry: New Dawn başta olmak üzere 7 yeni oyun ekleniyor. Platforma eklenecek tüm oyunlara ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar belli oldu: Şubat 2025

• Kingdom Come: Deliverance II (Steam, 4 Şubat)

• Sid Meier’s Civilization VII (SteamEpic Games Store, 5 Şubat)

• Ambulance Life: A Paramedic Simulator (Steam, 6 Şubat)

• SWORN (Steam, 6 Şubat)

• Alan Wake (Xbox, Microsoft Store)

• Ashes of the Singularity: Escalation (Xbox, Microsoft Store)

• Far Cry: New Dawn (PC Game Pass, 4 Şubat)

GeForce Now Türkiye fiyatları

• Premium paket için aylık 340 TL, 3 aylık 800 TL, 6 aylık 1.580 TL ve 12 aylık 2.880 TL

• Ultimate paket için aylık 480 TL, 3 aylık 1.270 TL ve 6 aylık 2.400 TL

• Süreli Premium haftalık 8 saat için 49 TL, aylık gündüz paketi için 170 TL. Basic katmanı ise ücretsiz ve 30 dakika oturum süresi vadediyor.

Kaynak:https://blogs.nvidia.com/blog/geforce-now-thursday-kingdom-come-deliverance-2/

• Bu geforce now 1 kuruş bile verilmez uzun süre sırada beklersiniz ve Türkiye ve bazı ülkelerde 4 veya 5 yıllık ekran kartları çıkıyor hatta daha fazla yani kısacası = çöp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu GeForce NOW'da emülatör var mı? COD Mobile gibi oyunları oynamak için.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

Bende nvidia shield var son sürümü. Bu cihazla takılmadan oynarsın. İnternetin en az 100 mbps olmalı. Cat 7 kablo ile baglardan kesintisiz alirsin. Wifi de skntlar oluşabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral5656x K kullanıcısına yanıt

Ne saçmalıyorsun dostum ? Nvidia shield cihazi ile kesintisiz oynuyorum. 3 senedir hic sira beklemedim. Premium olursan beklemezsin. Ayrıca ekran kartları önceden kotude değildi şimdi değişti hic degil. Rtx 4080 kullaniyor ultimate die biliyorum. Kasa - laptop hammalliktir. Her platformda oynuyorum. ( Cep telefonu - laptop - pc - tv ) Vs vs . Tek skntı tüm oyunlar yok .. oda artk anlsmalara bagli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyim N kullanıcısına yanıt
    Donanım arşiv geforc3 now videosunu izlemenizi tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Delta Force yine yalan oldu :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.