tesla p40 https://www.amazon.com/NVIDIA-900-2G610-0000-000-P40-PASSIVE-COOLING/dp/B073SLRQLN Vergi de eklersen 36k lira yapıyor. |
GeForce Now by Game+'ta indirim: Aylık 59,90TL (5. sayfa)
-
-
en az 6kişiye bölünüyordur o sistem, tek başına kullansan zaten bayağı iyi olurdu o zaman 70-80lirayada değerdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 16 Haziran 2021; 22:51:34 > -
en azından aynı +-10 fps civarında benzer performans verecek bir kart olan rtx3070 ile düşündüm.
-
avrupa serverinde oynarken fpsden yana bir sıkıntı görmedim ama tr bilemem.
-
Sistem çok güzel de oyun kıtlığı yaşıyorum ya. Perşembe günleri de güzel oyun pek gelmiyor bu aralar. Umarım şu xcloud yakın zamanda betadan çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jutdxx -- 16 Haziran 2021; 22:55:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Kimse almayincami hahahaha hocam daha 1 hafta evvel hesap alamiyodunuz adamlar aleleacele açtı sen neyden bahsediyorsun türkiyede yaşıyoruz
Alıntıları Gösterzamanında hoteller tusit gelmiyor diye ağlarken, bir süre sonra full çekiyoruz edebiyatı yapmaya başlamıştı :) mesela benim kuruyemişim olsun, kapatırım dükkanı, o kadar ilgi var ki satacak mal kalmadı derim, sen de buna inanırsın, hadi gelin açıldım ben artık üsütüne de indirim yaptım derim, lan daha 1 hafta önce bu adamda satacak mal yoktu, şimdi üstüne bir de indirim yapmış dieyrek koşa koşa gelirsin :)
reklam kafası böyle bişey işte.
-
35 mb internet ethernet kablosu ile bağlı.32-33 mb alıyorum.Single witcher 3 gibi oyunları akıcı oynayabilir miyim?Mediumda açıyor normalde,geforce now ile hangi grafiklerde açar?
-
grafikler çamur gibi oluyor. gerfocenow kullanacağına 1280x720 de oyna oyunu daha iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Entel Magandagrafikler çamur gibi oluyor. gerfocenow kullanacağına 1280x720 de oyna oyunu daha iyi.
Gerçekten grafik konusunda bi abzürtlük var.. Yakın çevre eh idare ediyor ama uzak gerçekten sulu boya gibi. . Ben ilk başta sevmiştim şimdi sattığım konsolu geri aldım, series x indirimi bekliyorum donanımdan şaşmamak lazım bir süre daha..
-
Hem servise hem oyuna para vermek büyük saçmalık. Yani şu sistem en fazla oyun bilgisayarına erişimi olmayanların tatilde vs max 1-2 ay kullanacağı sistem olur.
Buna para vereceğime game pass üyeliğiyle birlikte xbox series s ve ya x alırım işim bitince konsolu satarım? Sattığımda da oynadığım yanıma kar kalır. Ayrıca xbox'ta uzaktan erişim oyun oynayabiliyorsun hem de bedava!
-
Görüntü bulanıklığı olmasa idi ben alırdım şahsen. Ama şu sorun hiç gitmiyor. Uzun zamandır bakmıyorum gerçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X