Şimdi Ara

GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NVIDIA tarafından kullanıcılara sunulan bulut oyun hizmeti GeForce Now’a (GAME+) yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre 5 yeni oyun hizmete dahil olmuş durumda.

GeForce Now kütüphanesi genişlemeye devam ediyor

'' 

Popüler bulut hizmeti GeForce Now bildiğiniz üzere sadece internet bağlantısı gereksinimi ile beraber oyun oynamayı imkan tanıyor. Geniş bant bir internet bağlantısı ile tarayıcı açılabilen sistemlerde oynayabileceğiniz hizmet içerisine sürekli olarak yeni güncellemeler yapılıyor ve bu sayede kullanıcılar memnun edilmek isteniyor.

Her ay yeni oyunlar kütüphaneye dahil edilirken şimdi ise 5 yeni oyunun eklendiğini söyleyebiliyoruz. Bu oyunlar arasında ise şunlar yer alıyor:

- Level Zero: Extraction (Steam'de yeni, 13 Ağustos)
    - Shapez 2 (Steam'de yeni, 15 Ağustos)
    - Car Manufacture (Steam)
    - Psychonauts (Steam)
    - Psychonauts 2 (Steam ve Xbox, PC Game Pass'te mevcut)

• Türkiyede ki geforce now hizmet rezalati varmış siz hala..
  • gtx 1060 veren bir hizmet

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Paramızın değersizliğinden bizi pazar yerine koyup kaliteli ekran kartlı hizmet sunmuyorlar.
  • Geçmişte 2 sene kadar kullandığım ve memnun olduğum fakat daha sonra batıran ''hizmet''. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız Türkiye Geforce now dan uzak durun.
  • üç beş velet kendini paramızın değersizliğinden dolayı eziklenmiş sendeki bu aşağılık psikolojik bozukluğu onlarda görüyor ve sana kendini sorumlu tutacağın bir garabeti kendinde hak görüyor nvidia gibi firmalar ne diyim.
  • Tavsiyem değildir ya bu program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz avrupa serverlerinde oynuyorum.Memnunum.Parasını haketse paket de satın alırdım..
  • Dolandırıcılığin yeni versiyonu yanlışlıkla iki kez çekilen abonelik ücretinin birisini geri istedim ne cevap verdiler nede parami
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.