Şimdi Ara

GeForce RTX 5060 ve 5060 Ti çıkış tarihi sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biraz alışınca bir de güzel bir takıma denk gelince güzelleşiyor. Başlarda söylediğiniz gibiydi bi tilt oldum da mevzuyu kavrayınca keyif vermeye başladı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 5 Şubat 2025; 14:23:26 >
  • Impheatus kullanıcısına yanıt

ya aslında çok taktik bir oyun ama herkes direkt dalıyor. top var kullanmayı bilen yok kullanan bile yok. kamyon cip koymuş adam onlarla gideceksin cepheye bana bir kere denk geldi öyle maç. düzgün oynasa herkes ilginç oyun işte millet alışmış bf cod direkt ala ala dalıyor. 

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam iyi analiz etmişsiniz. Eskiler çıldırıyor, Epic bedava yaptıktan sonra yeni gelenler yüzünden düzen kalmadı diyorlar  cip'e bineyim derken beni kaç kere ezerek öldürdüler. Mühendis outpost atmadığı için bazı maçlar sadece yürüyerek geçiyor. Ben de ilk başlarda paldur küldür cod oynar gibiydim de, sonra Türk serverlarında birkaç iyi niyetli ve tecrübeli oyuncuyla aynı takıma denk gelince sora sora bir şeyleri hem öğrendim hem de keyif almaya başladım.

Server yanlarında GR, FR yazanlar o dilleri konuşmuyorsanız kickliyorlar. Bazı serverler 30 level üstü değilseniz atıyor yine, official serverler sizin anlattığınız gibi tam kaos. 5 maçtan 2 tanesinde iletişime açık bir takıma gelince de saatlerce çıkmak istemiyorsunuz, o açıdan da kendine bağlayan bir oyun. Bir de haritaları ezberleyince kimin nereden ateş edip sizi vurduğunu falan kestirmeye başlıyorsunuz, o zaman keyifli olmaya başlıyor.

Baktım takımlar kötü Medic oluyorum, en azından milleti kaldırdıkça hem puan kasıyorum hem de bol bol teşekkür alıyorum. Bazı oyuncular role play yapıyor yardım ederken, epey eğlenceli oluyor  

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

5090 uzun bir süre aklınızdan çıkarın yurt dışında kara borsaya düşmüş kart 5.000$ gibi rakamlar isteniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruları yazınca kırın mırım ediyorlar forumda kendiniz yaşayıp deneyimlemişsiniz.

Hayatında nvidia kart kulanmayanlar amd daha iyi şöyle tokatlar nvidia işi bitti yazıyor elindeki kartı yere göğe sığdıramayanlar dolu.

Gerçekleri kabulenmek istemiyor kimse intel işlemci kulanıyorum fanboyluk yapmanın anlamı yok amd geçtimi inteli geçti ama teknoloji bu zamanla yine rakip olurlar birbirine.

Anladığım kadarı ile işlemci üretiyorsan işlemci üretmeye devam etmen lazım intel arc ekran kartı işine girdi işlemciyi bozdu amd oda ekran ekran kartı atı firmasını satın aldı oda tuturamadı.

Şimdi nvidia işlemci işine girecekmiş oda saçma sapan kartlar çıkartırsa şaşırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.