GeForce RTX 5080 ve RTX 4080 Super karşılaştırıldı: İşte ilk sonuçlar
-
-
Nvidia yine uyanıklık yapıp 5bin serilerini sadece DLSS e göre upg etmiş, saf halde sadece %15, yazık. AMD hala durumu değerlendirebilir ama GPU tarafında çok bir çaba yok.
-
amd için atılım yapacak tam fırsat ama nerdeeeeeeeeeeee
-
Aynı fiyata %15 fark. Daha ne istiyorsun. %100 mü? Beğenmediysen AMD alabilirsin hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmaların hayalindeki kullanıcısın tam
-
Normal bir fark. Zaten bu seviyede her seride kart değiştirmek anlamdız.
5080 60k ya satılacak fakat 4080 super şuan 48k ya alınabiliyor.
-
3DMark test çok yetersiz bir test.
RTX5080 RTX4080Super
360 W güç ile 56Teraflop 320 W 52Teraflop
4nm %25 verimlilik artışı demek 5nm
335.0 GPixel/s 285.6 GPixel/s
879.3 GTexel/s 816.0 GTexel/s
Gerçek fark % 32
-
tflops ve cuda çekirdeği önemli. diğerleri pek etkilemez. fark yüzde 10 maksimum güçte yüzde 15 olur. o da rtx5080 100wattan daha fazla harcar rtx4080supere göre
-
5bin serilerine sadece fazla watt ve fazla ghz koyarak yeni kart çıkarmış.
-
👍 👍 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kral almazsın o zaman biter gider. Neden eleştiriyorsunuz anlamadım. Tekel adam zaten neden fazla bir şey yapsın? Zorla bunu alında demiyorlar.
Aynen öyle. 20 yıldır arge mi yapmışım. Yaptığım arge sayesinde sektörde değil dünyanın en değerli şirketi olmuşum. Birazda ben kazanayım değil mi? Sen almasan ben almasam sıkıntı değil. Adamın umrumda da değil.
Gerçekler....
Tamam 4080 super alabilirsin. Ve ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak yine.
Abi sessiz olun plz. 5080 Super / Ti aşağısı 4080S'leri bağlamaz. Bu kadar basit.
-
ben zaten almicam da. milleti dlss ile kandırması hoş değil
-
ubeceriksizlik nvıdıa ya yakışmıyor.hala inanmakta güçlük çekiyorum.artan tdp ile de kıyaslayınca bırakın gelişmeyi sanki rtx 3xxx serisini o.c edip piyasaya sürmüşler gibi.
-
Ya gerçekten salaksınız ya da milleti trollemek için bir sebebiniz var. Dünyanın en değerli şirketi olmak için ne gerekir? ÇOK PARA KAZANMAK! Daha ne kazansın Nvidia? Önce DLSS ile müşterilerini kandırmamayı öğrensin.
-
Aynen.
Firmaların hayalindeki kullanıcısın tam
|
Nvidia yine uyanıklık yapıp 5bin serilerini sadece DLSS e göre upg etmiş, saf halde sadece %15, yazık. AMD hala durumu değerlendirebilir ama GPU tarafında çok bir çaba yok.
|
tflops ve cuda çekirdeği önemli. diğerleri pek etkilemez. fark yüzde 10 maksimum güçte yüzde 15 olur. o da rtx5080 100wattan daha fazla harcar rtx4080supere göre |
5bin serilerine sadece fazla watt ve fazla ghz koyarak yeni kart çıkarmış. |
Benzer içerikler
- whatsapp giriş yapamıyorum
- iphone instagram önbellek temizleme
- spotify link kısaltma
- afk nedir
- instagram video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X