degildir cunku koskoca site ama kesin kırpılıs bir kart
olamaz ya 5950 daha pahalı bence imkansız
çıksın çıksın bu arada da benim alacagım kartın fiyatı düşer de onu alma ihtimalim olur bare ehuehueh
bencede düşer diğer kart fiyatları
ultra olmayan SE modeli olursa olur (SE'si var miydi???)
valla pek kırpılmışa benzemiyor hani kırpılmış olsa kutu içeriği boş olurdu 10 tane oyun var kutuda ve dvd araçları falan var.keşke doğru olsa harika olur valla
imkansız gibi birsey bu.. veya amerikada cıkacak fiyatı budur turkıye gelecektir 600$ a :)
kotu bir markadir !... burda daha ewwelde cok soyledim yeni ekran karti almayin su ankinin 3 kati iyileri cikicak diye kipirdanmalar basladi...
Yurt dışı 299 olabilirde tr de 500-600 den aşağı olmaz...Kahrolsun gümrüklerrr.[:(!]
kırpılmıs derken dusuk gpu ve ram hızlarıdan bahsettim.se veriyon gibi.
ciksin da biz de dier kartlari daha rahat alalim ya...
abi bu nasıl iş MSI diyor fiyatlarda ama kartlar asus ya bendede vat fx 5700 soğutucudan tanıdım zaten resmi büyütün hepsi asus bu sitede bir dandiklik var gibi geldi bana
msi ın kendi sitesinde kart kırmızı
öyle ama bu kart ultra olanı değilki, normal 6800 :) gerçi onun için bile fiyat ucuz ama neyssse :)
Normal 6800 bu. 12 pipeline, 375 MHz core, 700MHz DDR bellek. (Ultra'da 16,400 ve 1100 GDDR3) Performansı hakkında henüz birşey bilmiyorum, review gören var mı? Daha çıkarmadılar mı yoksa?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme